agata51 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Maleńki wyżełku, miłości ciepełko poczujesz nareszcie. Rodzinka wypieści, wycałuje pysio, pokocha Gumisia. Przegoni psie smutki, wyżełku malutki, za góry, za lasy - jeszcze da kiełbasy. Tylko niezwykłym psom trafia się taki dom. Quote
danka1234 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 agata51 napisał(a):Maleńki wyżełku, miłości ciepełko poczujesz nareszcie. Rodzinka wypieści, wycałuje pysio, pokocha Gumisia. Przegoni psie smutki, wyżełku malutki, za góry, za lasy - jeszcze da kiełbasy. Tylko niezwykłym psom trafia się taki dom. Przepieknie ,jak zawsze z resztą.;) Quote
iwa77 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Przebywając z Gumisiem dochodzę do wniosku , że ten psiak nie miał łatwego życia . Jest bardzo spragniony bliskości człowieka i pieszczot . A z drugiej strony jest pełen lęków i obaw. On musiał chyba być bity w swoim życiu i mieć utrudniony dostęp do jedzenia.Jest psem bardzo łagodnym i w sumie posłusznym Chyba też w swoim życiu więcej przebywał na dworze niż w mieszkaniu. Wiele rzeczy wzbudza w nim niewyobrażalny lęk. Ale co ciekawe nie ma absolutnie reakcji agresywnych na to czego się boi - ucieka albo przylgnie płasko do ziemi i się trzęsie. Ciałko nosi też ślady po pogryzieniach i urazach. To bardzo kochany i dobry pies ale doświadczony przez życie w negatywnym słowa znaczeniu. Tak bardzo mi go szkoda i mam nadzieję , że teraz zazna trochę dobra i miłości. Quote
danka1234 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Oby tak było,z czałego serca mu tego życzę!! Quote
ecci Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 iwa77 napisał(a): Ale co ciekawe nie ma absolutnie reakcji agresywnych na to czego się boi ... zobaczymy po spotkaniu z moją "małpą":diabloti: Ja znikam z dogo, trzymajcie za mnie kciuki jutro dziewczątka!!! Quote
danka1234 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Juz zaczynam trzymać :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ecci Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Gumiś już u mnie!!! Spacyfikowany w salonie, Kan mu kuchni nie odstąpiła!!! [B]A mnie ząb rozbolał!!![/B]:placz: Quote
danka1234 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ecci']Gumiś już u mnie!!! Spacyfikowany w salonie, Kan mu kuchni nie odstąpiła!!! [B]A mnie ząb rozbolał!!![/B]:placz:[/quote] No i masz babo placek,spirytusem go zalej;) Quote
iwa77 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Nasz kochany chłopaczek dzielnie zniósł podróż do cioteczki Ecci do Brzegu. Rodzinka czeka już niecierpliwie na przyjazd Gumiśka . Kciuki proszę nadal trzymać za udana podróż ! Quote
danka1234 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mówisz ,masz :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ecci Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kan okazała się bardzo atrakcyjna seksualnie dla nowego kolegi...domyślacie się co się teraz z [B]Gu[/B] dzieje???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
agata51 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ecci, trzymam kciuki za ząb i za podróż. [IMG]http://images30.fotosik.pl/214/f40125fc5266c881.jpg[/IMG] Gumisiu, pójdziesz z ciotką na ostatni spacerek? :placz: Quote
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='agata51']Ecci, trzymam kciuki za ząb i za podróż. Gumisiu, pójdziesz z ciotką na ostatni spacerek? :placz:[/quote] Dołączę do was :loveu: Quote
iwa77 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Jestem w kontakcie z Ecci - jadą i jak na razie Gumiś grzeczny ! Quote
bogusika1 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Gumisiu powodzenia w nowym domku:loveu::multi::multi: Quote
danka1234 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 iwa77 napisał(a):Jestem w kontakcie z Ecci - jadą i jak na razie Gumiś grzeczny ! Super,przyjemnej podróży obojgu ;) Quote
iwa77 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 CIOTECZKI GUMIŚ JUŻ PRZEKAZANY W RZESZOWIE NOWEJ RODZINIE JEDZIE WŁAŚNIE POD RZESZÓW DO SWOJEGO DOMKU RELACJA OD RODZINY WIECZORKIEM GUMIŚ MA W KOŃCU SWÓJ DOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: HURRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool::laola::laola::laola::multi::cunao::cunao::cunao: Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Sluchajcie czy Parowka pojechala z GUmisiem czy nie? Bo juz nic nie wiem. A oczywiscie gratulacje dla Gumisia i ciotek w znalezieniu dla niego domku. Quote
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 iwa77 napisał(a):CIOTECZKI GUMIŚ JUŻ PRZEKAZANY W RZESZOWIE NOWEJ RODZINIE JEDZIE WŁAŚNIE POD RZESZÓW DO SWOJEGO DOMKU RELACJA OD RODZINY WIECZORKIEM GUMIŚ MA W KOŃCU SWÓJ DOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: HURRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool::laola::laola::laola::multi::cunao::cunao::cunao: Ja to pomnożę przez 10000000000000000 Kurcze zawsze jak mój psiak znajdzie domek to mam oczy w mokrym miejscu. Quote
danka1234 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Super zakończenie.:multi::multi::multi::multi::multi:. Gumisiu wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia.;) Quote
iwa77 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 GoskaGoska napisał(a):Sluchajcie czy Parowka pojechala z GUmisiem czy nie? Bo juz nic nie wiem. A oczywiscie gratulacje dla Gumisia i ciotek w znalezieniu dla niego domku. Tak Paróweczka też pojechała ! Quote
iwa77 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Dostałam wiadomości z domu Gumisia : Gumis nie odstępuje nowej Pani na krok , szaleje po ogrodzie ale grzecznie wraca na wołanie ,po kąpieli oszalał z radości - biega z butami po domu, zabawkę już zdążył pogryźć ,okupuje ulubiony fotel Pani i na koniec wciągnął z apetytem klopsa i suchą karmę popijając obficie wodą. :multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 iwa77 napisał(a):Dostałam wiadomości z domu Gumisia : Gumis nie odstępuje nowej Pani na krok , szaleje po ogrodzie ale grzecznie wraca na wołanie ,po kąpieli oszalał z radości - biega z butami po domu, zabawkę już zdążył pogryźć ,okupuje ulubiony fotel Pani i na koniec wciągnął z apetytem klopsa i suchą karmę popijając obficie wodą. :multi::multi::multi: Siedzę i chlipię. Gumiś szczęściarzu baw się dobrze, masz już swojego Ludzia. Quote
agata51 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jak tu nie chlipać? Gumiśku, najmilszy psiaku, już wiem, że odnalazłeś swój raj na ziemi. Używaj, ile wlezie, wyżełku miniaturko! I dla kogo ja mam teraz wiersze pisać? Quote
Panca Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Gumisiu zyj sobie szczesliwie w swym wspanialym domku -super sie ciesze!:laola::cunao::laola::cunao: Quote
Recommended Posts