Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Zuzię znowu bolał brzuszek. Zjadła miseczkę mięska z warzywami i ryżem, a chwilę później piszczała kładąc się na podłodze. Niebawem skonsultuję to z wetem, chociaż wydaje mi się, że może to mieć związek z blizną po sterylce, która może drażnić otrzewną w chwili, gdy żołądek jest wypełniony i ściany żołądka napięte. Sama nie wiem. :roll: Od ostatniego razu dostaje mniejsze porcje, ale częściej, i takich objawów nie było.
[CENTER]:tree1: :x-mas: :tree1:
[LEFT]
Po Zuzinę jechałam 24-ego września wieczorem. 25-ego rano byłyśmy w domu. Dziś mijają trzy miesiące pobytu Zuziny u nas. W tym czasie Zuzia bardzo się zmieniła. Wszyscy jesteśmy bardzo szczęśliwi :loveu:...
[/LEFT]
[/CENTER]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej,ale te sunie do siebie podobne!
Miala szczeście Zuzia,ze sie pojawiliscie w jej życiu.Nie widomo,gdzie teraz by była...
Martwi mnie tez brzuch.Ktoś z was sie zetkna z czymś takim po sterylce?

Posted

Cóż za piękne psiaki. :loveu:
Te oczka, uszka, to spojrzenie... :loveu:
Wyglądają na bardzo szczęśliwe. Dziękuję Gosiu za to!

PS - Jeśli chcesz, abym porobiła jakieś ogłoszenia Zuzi, daj znać. Chętnie to zrobię.

Pozdrawiam cieplutko!

Posted

Zuzina dzienkuje Rybbie- tej wcalle nie Grubbej, że mnie z tego schronu w samom pore wyciongneła :B-fly:.

I dzienkuje Zuzina i Dalence, i Dolores, i tej dziewuszce co mnie na tymczasie na fajne wycieczki zabierała :loveu:.

I dzienkuje Zuzina wszyskim ciotkom, co sie tak starały, coby Zuzina nazad do schronu nie trafiła, ino domek znalazła :eviltong: .

I dzienkuje Zuzina Gosi, co mnie z Warszawy do Aksela pszywiozła :multi:.

I Zuzina mówi w tom wigilijnom noc, coby jej ciotki wiencej ogłoszeń nie robiły :mad: , bo Zuzinie u Aksela jest dobrze, i Zuzina nigdzie sie stont nie ruszy :diabloti:.

I Zuzina prosi cioteczke Rybbe- wcale nie Grubbom, coby tytuł wontku zmieniła i do domu wontek zaniosła... :evil_lol:

Posted

Czułam :)
Gosiu,macie ogromne serca i...po prostu jesteś kochana.
Fakt,suni swiat by sie zawalił,gdyby zmienila teraz dom,a ona delikatna,po przejsciach.No i pytanie,jak dlugo musialaby czekac na chetnych...Dziekuje,ze jest dla Was ważna ta cale zycie pomiatana i przerzucana z miejsca w miejsce psina.

ALEZ SIE CIESZE!!!! :multi: lallala la lalalalalalla la la la la lamalala

PS.zadbajcie o jej edukacje,szkola sie małej klania:evil_lol:

Posted

To pewnie dla Zuzi najwspanialszy prezent pod choinkę - stały domek ! :D
Gratuluję, przeczułam od początku jak mówiłaś, że jej dobrze jest. Ale nie chciałam zapeszyć :D i tutaj super nowina ! Suuuper, Zuzia i jej bliska osoba - super wyglądają, sama nie rozróżniam :oops: hiii, ale chyba nie jestem sama :P. Jeszcze raz gratuluję !!! :)

Posted

Dziękuję ci Gosiu z całego serca za to że dałas Zuzi dom , najwspanialszy o jakim wiele piesków może tylko pomarzyć, dom z ogrodem do wybiegania. Te psiaki naprawdę do siebie pasują i na pewno wyglądają przecudnie stojąc razem przy bramie i pilnując twojego domku, jeszcze raz Gosiu ci dziękuję bo martwił mnie cały czas los Zuzi , mimo trudniejszego charakteru należął się jej wspaniały dom.SUUUUPER WIADOMOŚĆ:-(:multi::p

Posted

Gosiu, co mam powiedzieć? :loveu: zuzia zostala w super domku :loveu: ma wspanialego towarzysza i najwspanialszych wlascicieli :loveu: to byl dla nas prezent na gwiazdke !!! ta wieść !!! :multi::multi::multi:

Posted

Oj, za rzadko bywam na dogo... bo tak późno do mnie dobre wiesci docierają. :p

A ja dziękuję Gosi za dobre serce i cierpliwość jakie okazała Zuzi.
Dziękuję całej Gosiowej rodzince, za domek, który dali Zuzi.
Jesteście przekochani!!!! :loveu::loveu::loveu:

Kurczę, ale jestem szczęśliwa... :multi::multi::multi:

Posted

Wczoraj miałam przyjemność być pierwszy raz u gosi15 w domu.
Poznałam jej męża,Axelka i Zuzię.I wiecie co?!Głaskałam Zuzkę!!!
Sama do mnie podeszła :loveu: Oczywiście na początku powarkiwała,ale nie szła "do siebie".Axel non stop się pchał pod ręce do głaskania i chyba mu pozazdrościła ;) W pierwszej chwili myslałam,że to Axel do mnie podbiega.Oni są nie do odróżnienia.Dopiero jak gosia15 zamarła w miejscu mówiąc:"To Zuzia",wtedy ja też...zamarłam :lol: