irysek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 i co tam u psiulka, wiadomo cos? jak tam leczenie, jak je znosi? Quote
Aga_Mazury Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Leczenie znosi średnio.... bardzo histeryzuje i płacze przy zastrzykach nivalinu...bardzo bolą....ale naprawdę efekty są zauważalne... łapinki nadal bezwładne, ale już podnosi ały tył w górę....musi być dobrze...wczoraj jak byłam w schronisku zaglądałam do niego przez szybę, ale chłopak tak rozkosznie spał z puchatym na posłanku, że nie wchodziłam i nie budziłam chłopaków Quote
Isadora7 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Leczenie znosi średnio.... bardzo histeryzuje i płacze przy zastrzykach nivalinu...bardzo bolą....ale naprawdę efekty są zauważalne... łapinki nadal bezwładne, ale już podnosi ały tył w górę....musi być dobrze...wczoraj jak byłam w schronisku zaglądałam do niego przez szybę, ale chłopak tak rozkosznie spał z puchatym na posłanku, że nie wchodziłam i nie budziłam chłopaków Wirtualne mizianka dla chłopaka, najbardziej w te biedne chore łapiny Quote
danka1234 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Leczenie znosi średnio.... bardzo histeryzuje i płacze przy zastrzykach nivalinu...bardzo bolą....ale naprawdę efekty są zauważalne... łapinki nadal bezwładne, ale już podnosi ały tył w górę....musi być dobrze.. Czyli wszystko zmierza ku dobremu,oby tak dalej,tylko tak biedny cierpi przy zastrzykach. Trzymaj się maluszku ,bedzie dobrze:loveu: Quote
Martunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No to wszystko idzie już w dobrym kierunku, Mikoś pewnie nie lubi tych zastrzyków, ale żeby było mu lepiej musi je brać.. Mizianko dla niego. :loveu: Quote
danka1234 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Słodki Mikoś Cegiełki na leczenie malucha ida jak cieple bułeczki,też lece kupic bo jeszcze zabraknie. Quote
Gosiapk Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dajcie proszę link do akcji cegiełkowej, przydałby się ten link na pierwszej stronie. Quote
Fortuna Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Mikos zdrowiej i to szybciutko. A ja prosze juz wszystkie Aniolki o domek dla Ciebie. Quote
danka1234 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gosiapk napisał(a):Dajcie proszę link do akcji cegiełkowej, przydałby się ten link na pierwszej stronie. Bardzo prosze to link do aukcji cegiełkowej; Aukcja charytatywna dla Mikusia!!!! http://www.allegro.pl/item364840251_jamnik_szczeniaczek_potrzebuje_nasze j_pomocy_.html Quote
danka1234 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ojej dopiero zobaczyłam że aukcja zakończona i cegiełki poszły:multi::multi: Quote
Wisełka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 danka1234 napisał(a):Ojej dopiero zobaczyłam że aukcja zakończona i cegiełki poszły:multi::multi: No właśnie!!!!! :loveu: Nie spodziewałam się szczerze mówiąc że tak dobrze wszystko pójdzie. W ogóle aukcja przed czasem się zakończyła!! :multi: :multi: :multi: Warto jednak było :p Dziękuję wszystkim za okazane wsparcie dla Mikusia, w końcu 250 zł drogą nie chodzi ;) a tyle powinno wpłynąć na jego konto!! Quote
Martunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 O to wspaniale! :multi: Jak szybko poszły te cegiełki. :) Mikoś, zdrowiej szybko. :loveu: Quote
haank Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 A wiadomo czy zebrane pieniążki wystarczą na leczenie, czy trzeba dalej szukać i zbierać ?? Quote
Wisełka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 haank napisał(a):A wiadomo czy zebrane pieniążki wystarczą na leczenie, czy trzeba dalej szukać i zbierać ?? To zapewne kropla w morzu potrzeb!! Z tego co kiedyś czytałam na wątku Frotki leczenie jest dość kosztowne zwłacza dla schroniska gdzie kasy brakuje na wszystko... i w sumie nie wiadomo ile to może potrwać... No ale od czegoś trzeba zacząć, na początek jakiś grosz jest :p Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Bardzo Wam wszystkim dziękujemy :Rose: zobaczcie jaka Piękna akcja tu powstała.... http://www.clubbers.pl/pomoc/187955-16-05-08-miko-potrzebuje-pomocy.html nie wiem jak bo się na tym nie znam, ale tamto forum zorganizowało sms-y na Mikośka... DZIĘKUJEMY :rOSE: Quote
desideratum Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Bardzo Wam wszystkim dziękujemy :Rose: zobaczcie jaka Piękna akcja tu powstała.... http://www.clubbers.pl/pomoc/187955-16-05-08-miko-potrzebuje-pomocy.html nie wiem jak bo się na tym nie znam, ale tamto forum zorganizowało sms-y na Mikośka... DZIĘKUJEMY :rOSE: rewelacyjny pomysł z tymi smsami!!! :loveu: Quote
Martunia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Zgadzam się, ten pomysł z sms'ami jest rewelacyjny! Mikoś, zdrowia Ci życzę. :loveu: Quote
Gosiapk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 danka1234 napisał(a):Bardzo prosze to link do aukcji cegiełkowej; Aukcja charytatywna dla Mikusia!!!! http://www.allegro.pl/item364840251_jamnik_szczeniaczek_potrzebuje_nasze j_pomocy_.html Wsztstkie wykupione :( potrzebna nowa! Quote
Hotel KADIF Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 DIF napisał(a):Chwileczkę!!! :angryy: Jak to nie ma winnych??? Czy to był PIES WIDMO???? Nikt go nie znał, nikt go nie widział?? Pies nie wychodził na spacery... OPRAWCA nie miał sąsiadów!!!??? Nie bardzo rozumiem .....:shake::shake::shake: Ponawiam swoje pytania.... Co ze sprawcami? Czy coś wiadomo? Quote
Aga_Mazury Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 DIF napisał(a):Ponawiam swoje pytania.... Co ze sprawcami? Czy coś wiadomo? No niestety do tej pory nic nie wiadomo. Ktoś coś widział, ale nie do końca a nawet jeśli widział to boi się oficjalnie powiedzieć. Wiedzą, że spadł z balkonu, ale którego.... nie pamiętają czy ktoś miał takiego psa.... ogólnie wiadomo, że wszyscy wiedzą raczej na tym osiedlu, ale panuje zmowa milczenia.... Quote
Isadora7 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Aga_Mazury napisał(a):No niestety do tej pory nic nie wiadomo. Ktoś coś widział, ale nie do końca a nawet jeśli widział to boi się oficjalnie powiedzieć. Wiedzą, że spadł z balkonu, ale którego.... nie pamiętają czy ktoś miał takiego psa.... ogólnie wiadomo, że wszyscy wiedzą raczej na tym osiedlu, ale panuje zmowa milczenia.... Jak mnie to wQr~~~~. Ale jakby telewizja przyjechała to za przeproszeniem szyje łabędzie robiłyby się tak by gęby pchali do kamery. A każdy gadałby aby tylko chwile się pokazać, jeszcze w międzyczasie pomachać bo gwiazdą Q~~~~ przez minutę jest. Quote
Recommended Posts