Wisełka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Kiepskie wieści :-( Ale może niedługo nastąpi przełom, w końcu Malec w miare kontroluje załatwianie się więc są szanse, już w gorszym stanie psiakom wracała władza w łapkach. A Mioksiowi ktoś robi jakieś masaże na te nóżki??????? :roll: Tu ekspertem jest JoSi od Frotki!! Tyle że jej nie ma od dłużeszgo czasu na dogo bo jej komp padł :shake: A sądze że mogłaby wiele na ten temat powiedzieć - jak pomagać psiakowi w takiej sytuacji. Co do poszukiwań sprawcy kalectwa Mikosia to sądze że są marne szanse... Sąsiedzi nabiorą wody w usta... a zgłaszać się mogą okoliczni pijacy licząc na każdy grosz - takim kłamstwo przyjdzie bez trudu :roll: Quote
oktawia6 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Wisełka napisał(a): Co do poszukiwań sprawcy kalectwa Mikosia to sądze że są marne szanse... Sąsiedzi nabiorą wody w usta... a zgłaszać się mogą okoliczni pijacy licząc na każdy grosz - takim kłamstwo przyjdzie bez trudu :roll: gdy jest nagroda wyznaczona szanse są-ten pomysł jest wart rozważenia. czemu nie jest to kwestia pieniędzy? tam nie mieszka Pershing ani Dziad tylko drobne debilki-plakaty z nagrodą by otworzyły im usta! Quote
danka1234 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Izabela124. napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=368682755 Przypomne o nowej aukcji cegiełkowej dla Mikosia,bo tamte szybko wykupiono a byli jeszcze chętni do zakupu więc w imieniu Mikosia zapraszamy ;),bo wygląda na to że przed Mikosiem jeszcze bardzo długie leczenie :shake: Quote
MalgosMalgos Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Na jej Watku jest adres pana " zlotej raczki", ktory takie konstruuje. Albo wrzuccie w gornej niebieskiej listwie Dogo pod szukaj - pokaz watek- malgosmalgos- tam sa rozliczne pokazane. Pozdrawiam serdecznie malgosmalgos Quote
danka1234 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Mikoś niedawno rozpoczął leczenie ,narazie mamy nadzieję że wstanie na nózki. Quote
Martunia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Trzymam kciuki za niego, by się wszystko udało. :loveu: Quote
Isadora7 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Martunia napisał(a):Trzymam kciuki za niego, by się wszystko udało. :loveu: Bardzo, bardzo, bardzo mocno Quote
Wisełka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A jak tam finanse Mikosia?? Ile do tej pory wpłynęło na jego leczenie?? Quote
Fortuna Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Isadora7 napisał(a):Bardzo, bardzo, bardzo mocno Bardzoooooooooooooooooooooooooo mocnoooooooooooooooooooooooo trzymamy kciuki. Quote
Pusiakowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dobry wieczór Mikosiu . ;) wszystkie stronki nadrobione :cool1: . Qr~~~~ . Jak mnie to wQ~~~~:angryy: :angryy: . Czemu ludzie nie chca gadac kto to zrobil!?!?! :angryy: . Qr~~~ facet se hobby znalazl , rzucanie psami z balkonu .!.:angryy: :angryy: Nikt nie powie kto to zrobil , a pózniej znów wezmie psa i se go zrzuci .! tak dla zabawy !!!!!!!!!!:angryy: :angryy: . Qr~~~~ psy to nie zabawki , to tez jest zycie .!! . Poprosu rzadne slowo nie okresli tych idiotów! :angryy: :angryy: . Jak on sie teraz meczy!! :angryy: Quote
MickeyM Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Wiecie co, dogo otworzyło mi oczy. Wiedziałam, że jest źle, wiedziałam, że zdarzają się przypadki pastwienia nad zwierzętami... Nigdy nie myślałam, że zdarza się to tak często i na tak szeroką skalę. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł zrzucić psa z balkonu...szczeniaka... Coraz częściej słyszy się o przypadkach znęcania się nad dziećmi i gorszyć rzeczy, a co dopiero psiaki... Jednego nie zrozumiem. Jeśli już mają psa, ale go po prostu nie chcą (to po co go wzięli?:roll:), to dlaczego Ci ludzie nie mogą go oddać do schroniska? Wiadomo, że schron to nic dobrego, ale na pewno lepsze wyjście. Przecież gdyby go zostawili w schronie, to miałby szansę na nowy dom, a tak ... :placz::placz: Już mi ręce opadają. Dziś dowiedziałam się, że mojej mamy koleżanka, która mieszka na wsi topi regularnie młode kociaki, bo ma dwa koty i kotka (oprócz tego koty sąsiadów) wciąż ma małe. Nie prościej wykastrować?... Jak coś się na tym świecie nie zmieni, to ludzie będą zgubieni. Sorry za offa tak na prawdę, ale chwilami nie mogę.. Małego bardzo mocno ściskam, przytulam, całuję. Jak będę miała kasę na pewno wpłacę. Quote
Pusiakowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='MickeyM']Wiecie co, dogo otworzyło mi oczy. Wiedziałam, że jest źle, wiedziałam, że zdarzają się przypadki pastwienia nad zwierzętami... Nigdy nie myślałam, że zdarza się to tak często i na tak szeroką skalę. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mógł zrzucić psa z balkonu...szczeniaka... Coraz częściej słyszy się o przypadkach znęcania się nad dziećmi i gorszyć rzeczy, a co dopiero psiaki... Jednego nie zrozumiem. Jeśli już mają psa, ale go po prostu nie chcą (to po co go wzięli?:roll:), to dlaczego Ci ludzie nie mogą go oddać do schroniska? Wiadomo, że schron to nic dobrego, ale na pewno lepsze wyjście. Przecież gdyby go zostawili w schronie, to miałby szansę na nowy dom, a tak ... :placz::placz: Już mi ręce opadają. __ Dziś dowiedziałam się, że mojej mamy koleżanka, która mieszka na wsi topi regularnie młode kociaki, bo ma dwa koty i kotka (oprócz tego koty sąsiadów) wciąż ma małe. Nie prościej wykastrować?... Jak coś się na tym świecie nie zmieni, to ludzie będą zgubieni. quote] no niestety .! . :placz: . Ja tez nie wierzylam , jak ludzie moga byc tacy glupi .! . po co brali tego malego szczeniorka .! :placz: moze kilka dni pózniej , wzieli go by inni przyjaciele i mial by lepsze warunki i by go NIE wyrzucili z balkonu .!!! Jak mnie to wQr~~~~ !!! :angryy::angryy::angryy: . Kupuja a potem rzucaja w kat lub robia krzywde .! . Moze mysleli ze jak go zrzuca to nie przezyje i sie go pozbeda w tak okrutny sposób .?!?! :pissed: . __ topii kociaki .?! :crazyeye: . Jakas nienormalna ?!?! :???: :pissed: . to tak jakby ... ja nagle utopiona zywcem !!!! . :crazyeye: ! Jezuu .!. Przegadaj jej cos .!. nie zrobi sterylke tej kotce i bedzie po klopocie !!! . a nie topic zwierzaki!:pissed: . Quote
MickeyM Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Martynia&Pusio napisał(a): topii kociaki .?! :crazyeye: . Jakas nienormalna ?!?! :???: :pissed: . to tak jakby ... ja nagle utopiona zywcem !!!! . :crazyeye: ! Jezuu .!. Przegadaj jej cos .!. nie zrobi sterylke tej kotce i bedzie po klopocie !!! . a nie topic zwierzaki!:pissed: . Z kobietą już rozmawiałam - mówi, że nie wysterylizuje kotów, bo to nienaturalne. Usłyszałam od niej, że wszyscy robią tak na wsiach, nawet jeśli ona je wysterylizuje to niczego to nie zmieni. Z mamą rozmawiałam później jak mi o tym powiedziała że jej koleżanki szwagier ostatnio na wiosce podusił kociaki (wioska Pasikurowice, za Wrocławiem). A ta kobieta, o której wcześniej pisałam mieszka we wsi Szewce. nie wiem, czy jeszcze podchodzi ona pod Wrocław, czy nie. Boże, ja nie wiem co robić. To jest na prawdę na masową skalę. Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Mam nadzieję, że Mikoś szybko powróci do zdrówka. Trzymaj się, kochany! :loveu: Quote
Fortuna Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 danka1234 napisał(a):Co u Mikosia? może jakieś lepsze wieści? Czekamy na wiesci , pozdrawiamy wszystkich i przesylamy caluski dla Mikosia. Lenka, Alfik i cala reszta rodzinki Quote
Isadora7 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Mikoś nowy tydzień, może lepszy będzie dla ciebie Quote
MickeyM Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Wysyłam 10 zł, więcej nie mam, ale grosik do grosza... Quote
danka1234 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 MickeyM napisał(a):Wysyłam 10 zł, więcej nie mam, ale grosik do grosza... I bedzie kokosza:evil_lol::loveu: Co u maluszka,lepiej? Quote
Recommended Posts