Wisełka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gosiapk napisał(a):Wsztstkie wykupione :( potrzebna nowa! No wiem... Tyle że ja finansowo wysiadłam już kompletnie :-( A allegro trzeba zapłacić za wystawienie przedmiotu i prowizję od sprzedaży :roll: i po prostu nie mam na 2ie wystawienie cegiełek :shake: Quote
Izabela124. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=368682755 Quote
Wisełka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Izabela124. napisał(a):http://allegro.pl/show_item.php?item=368682755 To by się przydało bardziej wyeksponować :p C E G I E Ł K I D L A M I K U S I A: http://allegro.pl/show_item.php?item=368682755 Quote
danka1234 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 A ja idę rozruszać aukcje cegiełkową bo coś nie może ruszyć z miejsca:mad: Dam dobry przykład innym i kupię 2 sztuki. :eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Aga_Mazury napisał(a):No niestety do tej pory nic nie wiadomo. Ktoś coś widział, ale nie do końca a nawet jeśli widział to boi się oficjalnie powiedzieć. Wiedzą, że spadł z balkonu, ale którego.... nie pamiętają czy ktoś miał takiego psa.... ogólnie wiadomo, że wszyscy wiedzą raczej na tym osiedlu, ale panuje zmowa milczenia.... I tym sposobem znowu ch......i się upiecze... :angryy: A za parę dni weźmie sobie następną "zabaweczkę" do rzucania z balkonu......:angryy::shake: Quote
Martunia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Po prostu brakuje mi słów na takich ludzi. :shake: Nikt normalny nie zrzucił by zwierzęcia z balkonu. :razz: Hopamy... Quote
danka1234 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 To zło które ten czlowiek wyrządził wróci do niego ze zdwojoną siłą. Quote
Isadora7 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 danka1234 napisał(a):To zło które ten czlowiek wyrządził wróci do niego ze zdwojoną siłą. Miejmy nadzieję Quote
oktawia6 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 DIF napisał(a): I tym sposobem znowu ch......i się upiecze... :angryy: A za parę dni weźmie sobie następną "zabaweczkę" do rzucania z balkonu......:angryy::shake: właśnie:angryy: ale ja mam lepszy pomysł: zróbmy zbiórkę na nagrodę-oplakatowac to osiedle z wyznaczoną nagrodą dla osoby która wskaże oprawcę i zezna to pisemnie-wówczas można złożyc pozew do prokuratury. czy podoba się Wam ten pomysł? ponawiam też pytanie MonikiP-nie było odpowiedzi: czy on trzyma potrzeby czy normalnie się załatwia? Quote
Isadora7 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 oktawia6 napisał(a):właśnie:angryy: ale ja mam lepszy pomysł: zróbmy zbiórkę na nagrodę-oplakatowac to osiedle z wyznaczoną nagrodą dla osoby która wskaże oprawcę i zezna to pisemnie-wówczas można złożyc pozew do prokuratury. czy podoba się Wam ten pomysł? ponawiam też pytanie MonikiP-nie było odpowiedzi: czy on trzyma potrzeby czy normalnie się załatwia? Genialne - zgłaszam się do zrobienia plakatu.:p Quote
danka1234 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Jak tam postepy w leczeniu u Mikosia?Mam nadzeje że idzie ku dobremu. Quote
Martunia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. :) Mikoś, zdrowiej szybko! :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Wet Mikosia nie jest zadowolny z postępów... które według niego są znikome :( jesteśmy w połowie serii zastrzyków i powinno być znacznie lepiej ... kontroluje załatwianie się na ile szczeniak kontroluje... czyli nie umie zachować czystości... ale nie robi tego bezwiednie... co do plakatów ja osobiście nie widzę sensu. Osoby które ewentualnie widziały zdarzenie za żadne pieniądze nie zeznają tego na piśmie... gdyby było inaczej już byśmy mieli tego kogoś oficjalnie...(niestety w tym przypadku nie jest to kwestia pieniędzy) Quote
danka1234 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Wet Mikosia nie jest zadowolny z postępów... które według niego są znikome :( jesteśmy w połowie serii zastrzyków i powinno być znacznie lepiej ... kontroluje załatwianie się na ile szczeniak kontroluje... czyli nie umie zachować czystości... ale nie robi tego bezwiednie... To niedobrze,mieliśmy nadzieję na lepsze wieści ale czekamy dalej z nadzieją że jednak coś się zmieni na lepsze. Quote
Recommended Posts