Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiapk napisał(a):
Wsztstkie wykupione :( potrzebna nowa!

No wiem... Tyle że ja finansowo wysiadłam już kompletnie :-( A allegro trzeba zapłacić za wystawienie przedmiotu i prowizję od sprzedaży :roll: i po prostu nie mam na 2ie wystawienie cegiełek :shake:

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
No niestety do tej pory nic nie wiadomo. Ktoś coś widział, ale nie do końca a nawet jeśli widział to boi się oficjalnie powiedzieć. Wiedzą, że spadł z balkonu, ale którego.... nie pamiętają czy ktoś miał takiego psa....

ogólnie wiadomo, że wszyscy wiedzą raczej na tym osiedlu, ale panuje zmowa milczenia....

I tym sposobem znowu ch......i się upiecze... :angryy:
A za parę dni weźmie sobie następną "zabaweczkę" do rzucania z balkonu......:angryy::shake:

Posted

DIF napisał(a):

I tym sposobem znowu ch......i się upiecze... :angryy:
A za parę dni weźmie sobie następną "zabaweczkę" do rzucania z balkonu......:angryy::shake:

właśnie:angryy:

ale ja mam lepszy pomysł: zróbmy zbiórkę na nagrodę-oplakatowac to osiedle z wyznaczoną nagrodą dla osoby która wskaże oprawcę i zezna to pisemnie-wówczas można złożyc pozew do prokuratury.
czy podoba się Wam ten pomysł?

ponawiam też pytanie MonikiP-nie było odpowiedzi: czy on trzyma potrzeby czy normalnie się załatwia?

Posted

oktawia6 napisał(a):
właśnie:angryy:

ale ja mam lepszy pomysł: zróbmy zbiórkę na nagrodę-oplakatowac to osiedle z wyznaczoną nagrodą dla osoby która wskaże oprawcę i zezna to pisemnie-wówczas można złożyc pozew do prokuratury.
czy podoba się Wam ten pomysł?

ponawiam też pytanie MonikiP-nie było odpowiedzi: czy on trzyma potrzeby czy normalnie się załatwia?

Genialne - zgłaszam się do zrobienia plakatu.:p

Posted

Wet Mikosia nie jest zadowolny z postępów... które według niego są znikome :( jesteśmy w połowie serii zastrzyków i powinno być znacznie lepiej ...
kontroluje załatwianie się na ile szczeniak kontroluje... czyli nie umie zachować czystości... ale nie robi tego bezwiednie...

co do plakatów ja osobiście nie widzę sensu. Osoby które ewentualnie widziały zdarzenie za żadne pieniądze nie zeznają tego na piśmie... gdyby było inaczej już byśmy mieli tego kogoś oficjalnie...(niestety w tym przypadku nie jest to kwestia pieniędzy)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Wet Mikosia nie jest zadowolny z postępów... które według niego są znikome :( jesteśmy w połowie serii zastrzyków i powinno być znacznie lepiej ...
kontroluje załatwianie się na ile szczeniak kontroluje... czyli nie umie zachować czystości... ale nie robi tego bezwiednie...

To niedobrze,mieliśmy nadzieję na lepsze wieści ale czekamy dalej z nadzieją że jednak coś się zmieni na lepsze.