Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadorko to zrób na te 2 tygodnie a ja opłace.
Chyba z naciskiem na pomoc finansową w leczeniu,ale to juz zostawiam Tobie,bo Ty jestes specem od tych spraw.
Napisz mi na pw gdzie mam przelac pieniądze.

Posted

temu delikwentowi co to zrobił przydałby się też taki darmowy przelot - tak jakoiś z 20-tego piętra... lub wyżej..... :angryy::angryy::angryy:

Biedny chłopak :( ja na razie finansowo nie mogę wspomóc :( :oops:
Ale rozreklamujemy go dobrze

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Mikoś dziękuje, że tyle ludzi się o niego martwi :oops:

A jak tu się nie martwić o tak uroczego brzdąca :loveu:

Żeby tylko mu te łapki się zreperowały :roll:

Posted

Ten Nivalin dostaje lub dostawała Frotka!! Ona ma paraliż łapek :( JoSi robi jej masaże etc ogólnie poświęca jej na maxa dużo czasu! Puki co na wózeczku jeździ. Bywało że Frotunia stawała na tylnich łapkach, ale leczenie jest długotrwałe. Mam nadzieję że Mikoś ma równie cudowną opiekę co Frotencja :roll:

Posted

Wisełka napisał(a):
Ten Nivalin dostaje lub dostawała Frotka!! Ona ma paraliż łapek :( JoSi robi jej masaże etc ogólnie poświęca jej na maxa dużo czasu! Puki co na wózeczku jeździ. Bywało że Frotunia stawała na tylnich łapkach, ale leczenie jest długotrwałe. Mam nadzieję że Mikoś ma równie cudowną opiekę co Frotencja :roll:

znam historię Frotki :)

Mikoś napewno nie ma takiej opieki jak ona bo ciężko dorównać by było Josi ...

Poza tym przebywa w schronisku więc wiadomo nie jest jedynym psem.

W ostródzie Nivalin postawił mi juz na nogi Kamyka (sparaliżowanego) i sparaliżowany Milord też miał dość długo podawany.... więc liczę i tym razem na jego działanie..... :razz:

Posted

No tak... zapomniałam że Frotka jest niezwykle popularna :evil_lol: Mikuś pewnie ma duże szanse zwłaszcza że leczenie rozpoczęto od razu.
3mam kciukasy za niego z całej siły!!!!!

Posted

Wisełka napisał(a):
Isadora, a może by tak jakąś akcje cegiełkową na leczenie na allegro dla głutka zrobić?
Wiesz... np. po 5 zł - kup teraz wystawić, jak myślisz??

Jestem ZA, a nawet bardzo ZA. Z tym że nie robiłam jeszcze nigdy tego i bladego pojęcia nie mam z której strony się to gryzie:loveu: