Aga_Mazury Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 isadora piękne... to ja jeszcze Cię bardzo poproszę o jeden ... dla trzeciej ostródzkiej połamanej suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111099 Quote
danka1234 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Isadorko to zrób na te 2 tygodnie a ja opłace. Chyba z naciskiem na pomoc finansową w leczeniu,ale to juz zostawiam Tobie,bo Ty jestes specem od tych spraw. Napisz mi na pw gdzie mam przelac pieniądze. Quote
Isadora7 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Aga_Mazury']isadora piękne... to ja jeszcze Cię bardzo poproszę o jeden ... dla trzeciej ostródzkiej połamanej suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111099 już zaraz robię Quote
Aga_Mazury Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Mikoś dziękuje, że tyle ludzi się o niego martwi :oops: Quote
Seaside Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 temu delikwentowi co to zrobił przydałby się też taki darmowy przelot - tak jakoiś z 20-tego piętra... lub wyżej..... :angryy::angryy::angryy: Biedny chłopak :( ja na razie finansowo nie mogę wspomóc :( :oops: Ale rozreklamujemy go dobrze Quote
Wisełka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Mikoś dziękuje, że tyle ludzi się o niego martwi :oops: A jak tu się nie martwić o tak uroczego brzdąca :loveu: Żeby tylko mu te łapki się zreperowały :roll: Quote
Aga_Mazury Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Mikoś już dostaje Nivalin i niezbędne witaminy.... teraz tylko trzymamy kciuki, żeby próbował stanąć na te łapiny, ale to trochę może potrwać... Quote
Wisełka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ten Nivalin dostaje lub dostawała Frotka!! Ona ma paraliż łapek :( JoSi robi jej masaże etc ogólnie poświęca jej na maxa dużo czasu! Puki co na wózeczku jeździ. Bywało że Frotunia stawała na tylnich łapkach, ale leczenie jest długotrwałe. Mam nadzieję że Mikoś ma równie cudowną opiekę co Frotencja :roll: Quote
Aga_Mazury Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Wisełka napisał(a):Ten Nivalin dostaje lub dostawała Frotka!! Ona ma paraliż łapek :( JoSi robi jej masaże etc ogólnie poświęca jej na maxa dużo czasu! Puki co na wózeczku jeździ. Bywało że Frotunia stawała na tylnich łapkach, ale leczenie jest długotrwałe. Mam nadzieję że Mikoś ma równie cudowną opiekę co Frotencja :roll: znam historię Frotki :) Mikoś napewno nie ma takiej opieki jak ona bo ciężko dorównać by było Josi ... Poza tym przebywa w schronisku więc wiadomo nie jest jedynym psem. W ostródzie Nivalin postawił mi juz na nogi Kamyka (sparaliżowanego) i sparaliżowany Milord też miał dość długo podawany.... więc liczę i tym razem na jego działanie..... :razz: Quote
Wisełka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No tak... zapomniałam że Frotka jest niezwykle popularna :evil_lol: Mikuś pewnie ma duże szanse zwłaszcza że leczenie rozpoczęto od razu. 3mam kciukasy za niego z całej siły!!!!! Quote
Wisełka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Isadora, a może by tak jakąś akcje cegiełkową na leczenie na allegro dla głutka zrobić? Wiesz... np. po 5 zł - kup teraz wystawić, jak myślisz?? Quote
Wisełka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No właśnie ja też nie robiłam :roll: Spróbuję się zorientować co i jak.... Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Wisełka napisał(a):Isadora, a może by tak jakąś akcje cegiełkową na leczenie na allegro dla głutka zrobić? Wiesz... np. po 5 zł - kup teraz wystawić, jak myślisz?? Jestem ZA, a nawet bardzo ZA. Z tym że nie robiłam jeszcze nigdy tego i bladego pojęcia nie mam z której strony się to gryzie:loveu: Quote
Wisełka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Aukcja charytatywna dla Mikusia!!!! http://www.allegro.pl/item364840251_jamnik_szczeniaczek_potrzebuje_naszej_pomocy_.html Quote
danka1234 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Maluszkowi tyle osób pomaga to musi byc dobrze. Quote
Martunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jej, to jest okropne! :( Tak mi go szkoda, jest śliczny... Quote
Izabela124. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Oeju, jakie malestwo, a juz tak skrzywdzone Quote
danka1234 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ano,ledwie przyszedl na świat a juz poznał człowieka od najgorszej strony. Quote
Aga_Mazury Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 On taki radosny jest, tak śmiga na tych przednich łapinkach ciągnąc te tylne... jakby to było dla niego takie naturalne... Quote
Recommended Posts