Aga_Mazury Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Wisełka napisał(a):Biedulek, ma w sobie taką chęć życia... A można by tak poprosić o więcej foteczek?? Cięzko mu zrobić fotkę bo za mną biega i nie mogę go uchwycić w kadr ;) ale postaram się może w sobotę jak będę miała odrobinę więcej czasu.... chyba, że nowu jkieś nieszczęścia przywiozą do schronu :shake: Quote
Wisełka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Biedulek, ma w sobie taką chęć życia... A można by tak poprosić o więcej foteczek?? Quote
ewatr Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 do gory maluszku ....... dobrze , ze on jest nadal wesoły i zywotny :lol: Quote
Wisełka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 COś maluchu na razie za wiele cegiełek nie poszło :roll: Quote
ewatr Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Wisełka']COś maluchu na razie za wiele cegiełek nie poszło :roll: Jak moge cos poradzic to z tego co widze on jest dany na Dom i ogrod -zwierzeta-pozostałe ...... My jak wystawialiśmy takie aukcje to dawaliśmy dom i ogród - zwierzęta - zwierzęta żywe -psy ..... Nie wiem czy to cos pomoze ale ta sama akcja na kotach i psach to juz była ogromna roznica w ogladalnosci ;) Quote
ewatr Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Wisełka napisał(a):No ja 1y raz robię coś takiego :) I super robisz :lol: ale moze taka kosmetyczna zmiana troche zwiekszy ogladalnosc ;) Quote
Fortuna Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mikos chce byc zdrowy i szuka najlepszego domku pod sloncem. Quote
Wisełka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ewatr napisał(a):I super robisz :lol: ale moze taka kosmetyczna zmiana troche zwiekszy ogladalnosc ;) Ale teraz już nie mogę zmienić kategorii, już ktoś zalicytował i się nie da :roll: trudno, jest jak jest :p Quote
Pusiakowa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mikosiu .. Tak mi jest ciebie zal :placz: . Czemu ludzie sa tacy glupi :angryy::placz: . Quote
Pusiakowa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mikosiu, szczeniorku malutki Z balkonu wyrzucony, niby winniutki Nie chodzisz, to po co?! Nikt cię nie chce, rozkoszo. W schronisku czekasz na swojego, swojego przyjaciela, tego prawdziwego. Twój los - taki a nie inny Osądzony czyli winny. Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Grinia napisał(a):Wyslalam 100zl. :-( Mikoś bardzo dziękuje :Rose: Quote
*zaba* Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kolejne dwie cegielki kupione.Moj bratanek,Bartek,kochany chlopak,jak tylko wyslalam mu linka,zaraz kupil. Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Wzięłam dzisiaj go na dwór na spacerek.... tylko kto za wariatem nadąży...szaleniec straszliwy, kochany przytulasek.... zaczyna ten tył unosić delikatnie...zdjęcia na forum afn narazie jedno.... na dogo jakoś nie mogę nic wkleić :(\" http://afn.pl/forum/viewtopic.php?p=8617#8617 \" Quote
Recommended Posts