andzia69 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 podnoszę słodziaka...choć tego nie lubię...ale co zrobic:shake: gdzie on jest poogłaszany? Quote
Neczka Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 ja już nie pamiętam, gdzie Rudziak ma ogłoszenia:shake: będzie trzeba zrobić... oczywiście każda pomoc się przyda:razz: Quote
Jenny19 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Zrobiłam słodziakowi ogłoszenia: www.4lapy.pl www.adopcje.org www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl/poznan www.gielda.bai.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.psy.pl www.dogs.pl www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl www.ale.gratka.pl(wyróżnione) www.autogielda.pl www.eoferty.com.pl www.kupsprzedaj.pl www.oferta.com.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.dziennikmetro.pl www.ogloszenia.interpress.net Quote
Marlenuś91 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dziękować za ogłoszenia ślicznie ;] :B-fly::Dog_run: Quote
Weronia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Jenny19']Zrobiłam słodziakowi ogłoszenia: www.4lapy.pl www.adopcje.org www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl/poznan www.gielda.bai.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.psy.pl www.dogs.pl www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl www.ale.gratka.pl(wyróżnione) www.autogielda.pl www.eoferty.com.pl www.kupsprzedaj.pl www.oferta.com.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.dziennikmetro.pl www.ogloszenia.interpress.net dziewczyny... masa ogłoszeń.. podziałała! masa ludzi się odzywa- niestety sensownych garstka. a w sumie to ze dwie osoby sensowne.. jedna Pani dzwoniła, ale ma suczkę. to chyba odpada. Na gg odezwał się do mnie jeden Pan. Z Wielkopolski. Miał kiedyś amstaffa. Ma dzieci. Muszę przyznać, ze dziwnie mi się przez gg rozmawiało, ale to nie znaczy, że Pan nie jest ok... na kastrację i kontrolę się rodzina zgadza. no zobaczymy. Quote
doddy Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Weronia, jeśli będzie dzwonił ktoś sensowny ale nie nadający się dla Rudego, odsylaj proszę do nas - zawsze znajdziemy jakiegoś pasującego bullowatego. Quote
Jenny19 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Ponieważ nie miałam emaila podanego do ogłoszeń,dawałam swój bo na wielu portalach jest wymagany-dostałam 1 meila z zapytaniem o Rudego,ale chodzi o adopcję do..Holandii...Nie wiem czy dobrze kojarzę,że tam trzymanie pitbulli jest zabronione albo obostrzone bardzo surowymi przepisami( jakiekolwiek przewinienie i psa się usypia?). Wyślę Ci Weroniu na PW treść tego emaila i nadawcę. Quote
kama_i_ja Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [quote name='Jenny19']dostałam 1 meila z zapytaniem o Rudego,ale chodzi o adopcję do..Holandii...Nie wiem czy dobrze kojarzę,że tam trzymanie pitbulli jest zabronione albo obostrzone bardzo surowymi przepisami( jakiekolwiek przewinienie i psa się usypia?). Ja tak ni z tego, ni z owego. Ale znam podobną historię - Pitt Bullki, też Rudej i też do Holandii:) Tu jej wątek (od strony, na której zaczęła się mowa o wyjeździe za granicę): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104065&highlight=ruda+holandia&page=10 Nic z tego nie wyszło.. Quote
Jenny19 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='kama_i_ja']Ja tak ni z tego, ni z owego. Ale znam podobną historię - Pitt Bullki, też Rudej i też do Holandii:) Tu jej wątek (od strony, na której zaczęła się mowa o wyjeździe za granicę): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104065&highlight=ruda+holandia&page=10 Nic z tego nie wyszło.. Właśnie wiedziałam,że na którymś wątku była podobna historia.;) Quote
Weronia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jutro jadę z Panią z Poznania do Rudego :) Pani będzie go oglądać :) Quote
albiemu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 i co Rudzielcu .... ??? jak sie sprawy mają??? Quote
Recommended Posts