Weronia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dziewczyny, byłam w przytulisku. Miałam mało czasu- bo masa pracy. Pod wieczór jak już wyjezdzaliśmy, chciałam zrobić pieskowi zdjęcia. Słabą miałam baterię- ale na kilka by starczyło. Weszliśmy z Denisem do boksu. Piesio tak się cieszył.. nie było mozliwości zrobienia zdjęć. tzn zrobiłam, ale jak takie zamieszcze to mnie zabijecie. Szalał, wierzgał i ogolnie masakra. Następnym razem muszę go wyprowadzić- wtedy się uda. Quote
Neczka Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Rudziutkie psie szaleństwo PROSI O DOM ! Quote
_beatka_ Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 i nadal nic? taki piękniś, szkoda że o pittki to sami debile dzwonią:angryy: Quote
Weronia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dziś dzwoniła Pani z Zielonej góry. Miała kiedyś amstaffa. Bardzo miła kobieta. Pytała czy pies zgodzi się z suczką yorkiem... Quote
Neczka Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Rudziutki, koleejny dzień się zaczął, a Ty dalej bez domku...:shake: Quote
Weronia Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Neczka napisał(a):Eee... myślisz, że się zgodzi ?:roll: no nie wiem właśnie. skontaktowałam Panią z kierowniczką przytuliska, Panią Wanda- ona najlepiej zna Rudego... Quote
_beatka_ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ja myślę, że wystarczy żeby rudy walnął niechcący łapa yorka i glut tego nie przeżyje... a rudy wróci do przytuliska co będzie jeszcze gorsze niż jakby siedzial tam cały czas... ale to moje zdanie:roll: Quote
Neczka Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Z resztą Rudas nie toleruje innych psów... a jak tylko pojawi się w domu, zacznie się ustalanie hierarchii, plus to, że york nie popuści, bo maluchy są jeszcze bardziej zajadliwe... trochę bym się bała :shake: Quote
Neczka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Szpilka, dzwoń do tej kobiety, bo już nie wytrzymuję:placz: Rudziutki, hop ! Quote
Weronia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Neczka']Szpilka, dzwoń do tej kobiety, bo już nie wytrzymuję:placz: quote] o co chodzi dziewczyny??? ;> Dziś będę w przytulisku. Może uda mi się wyjść z pieskiem na spacerek, póki będzie jasno... Quote
mathiasmezler Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Rudy dostanie dzisiaj w prezencie obroze:) Co Wy na to?:) Quote
SZPiLKA23 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Weronia Tedi to amstaff z mojego podpisu, nie jestem pewna czy poszedł w dobre rece, niestety nie miałam wpływu na to.... Quote
Neczka Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Weroniu, byłaś z bullkiem na tym spacerku wczoraj ? :) Quote
Weronia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 taaak :) już wklejam zdjęcia:) trochę to potrwa, bo dla mnie wkleic zdjęcia to nie taka prosta sprawa;p :) Quote
Weronia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 tak się bawimy i nie damy sobie zdjęcia zrobić!! A teraz trochę normalnych zdjęć :) Quote
Recommended Posts