Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam meila o Rudego,napisałam żeby się kontaktować z Weronią,nie wiem czy ludzie nie czytają ogłoszeń do końca,jak byk pisze z kim i jak się kontaktować:cool1:

Posted

ciężko powiedzieć...tylko tyle,że chce adoptować psa i ile będzie kosztować...i tak lepiej niż taki który dostałam kilka dni temu -"chce tego psa"i numer telefonu:razz:

Posted

na niebieskim napisała osoba z Wrocławia - chyba mężczyzna - ze on adoptuje Rudego - ze czeka na niego juz od 1,5 tyg. i prawdopodobnie we srodę chce po niego osobiscie przyjechać bo odbierze samochód z naprawy - wiecie cos o tym?

Posted

Jeśli w opisie aukcji dopisałaś adnotację, żeby nie licytować bez zgody sprzedającego to możesz sama wycofać oferty. Jeśli nie, to według przepisów oni mieli prawo psa zalicytować a wręcz zawarli umowę kupna - sprzedaży.

Posted

andzia69 napisał(a):
na niebieskim napisała osoba z Wrocławia - chyba mężczyzna - ze on adoptuje Rudego - ze czeka na niego juz od 1,5 tyg. i prawdopodobnie we srodę chce po niego osobiscie przyjechać bo odbierze samochód z naprawy - wiecie cos o tym?

Wiemy. Ale jeszcze nie jest pewne to, że Rudziak zostanie mu wydany. Narazie musimy sprawdzić domek. Ten chłopak brzmi bardzo sensownie, lecz niestety nie ma żadnego doświadczenia w tego typu rasach. Zobaczymy, Weronia zadecyduje...

Posted

Yhyyy :)
Rudziutki dziś ok. godziny 19 spotkał swojego nowego Pana :multi: i pojechali razem do Wrocławia:loveu: ...domek sprawdzony, super. Zapowiadają się wizyty poadopcyjne :):)

Posted

Rudziutki ma chorobę lokomocyjną... tak ładnie pisząc :evil_lol::evil_lol:
W domku zachowuje czystość, kiedy chce wyjść - woła. Super Pies :loveu: