Jenny19 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 dostałam meila o Rudego,napisałam żeby się kontaktować z Weronią,nie wiem czy ludzie nie czytają ogłoszeń do końca,jak byk pisze z kim i jak się kontaktować:cool1: Quote
Neczka Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Zobaczymy, czy coś z tego wyniknie... Jenny, a mail brzmiał w miarę normalnie jak na ludzi pytających o bullka ? :roll: Quote
Jenny19 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ciężko powiedzieć...tylko tyle,że chce adoptować psa i ile będzie kosztować...i tak lepiej niż taki który dostałam kilka dni temu -"chce tego psa"i numer telefonu:razz: Quote
Neczka Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 ....:-o może ten będzie wreszcie normalny.... Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 2 osoby licytuja sie o Rudego- co za paranoja normalnie! Quote
doddy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Na forum amstaffów, Łukasz pisze że adoptuje Rudego ale czeka na auto bo stoi w warsztacie. Quote
andzia69 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 na niebieskim napisała osoba z Wrocławia - chyba mężczyzna - ze on adoptuje Rudego - ze czeka na niego juz od 1,5 tyg. i prawdopodobnie we srodę chce po niego osobiscie przyjechać bo odbierze samochód z naprawy - wiecie cos o tym? Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja nic nie wiem ale moze Weronia albo Neczka? Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ludzie czy powinnam napisac do tych 2licytujacyhc osob zeby wycofali oferty? Quote
doddy Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jeśli w opisie aukcji dopisałaś adnotację, żeby nie licytować bez zgody sprzedającego to możesz sama wycofać oferty. Jeśli nie, to według przepisów oni mieli prawo psa zalicytować a wręcz zawarli umowę kupna - sprzedaży. Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Napisałam ze to aukcja charytatywna i ze zastrzegamy sobie wybor włascicieli Quote
Neczka Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 andzia69 napisał(a):na niebieskim napisała osoba z Wrocławia - chyba mężczyzna - ze on adoptuje Rudego - ze czeka na niego juz od 1,5 tyg. i prawdopodobnie we srodę chce po niego osobiscie przyjechać bo odbierze samochód z naprawy - wiecie cos o tym? Wiemy. Ale jeszcze nie jest pewne to, że Rudziak zostanie mu wydany. Narazie musimy sprawdzić domek. Ten chłopak brzmi bardzo sensownie, lecz niestety nie ma żadnego doświadczenia w tego typu rasach. Zobaczymy, Weronia zadecyduje... Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Co za ludzie! Dalej licytuja mimo ze prosiłam o wycofanie Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Allegro sie skonczyło czekamy na wiesci jak nic nie wyjdzie to wystawiamy ponownie Quote
Neczka Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Yhyyy :) Rudziutki dziś ok. godziny 19 spotkał swojego nowego Pana :multi: i pojechali razem do Wrocławia:loveu: ...domek sprawdzony, super. Zapowiadają się wizyty poadopcyjne :):) Quote
andzia69 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no to zajebiscie!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: to teray proszę o pomoc: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=414194148 Quote
Neczka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Rudziutki ma chorobę lokomocyjną... tak ładnie pisząc :evil_lol::evil_lol: W domku zachowuje czystość, kiedy chce wyjść - woła. Super Pies :loveu: Quote
Recommended Posts