SZPiLKA23 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 UUUUuuuuuuu..... pies z taka sierscia do kojca to niezbyt dobry pomysł... Quote
Weronia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Szpileczko, a czy Ty kiedykolwiek odpisujesz na gg??? ;) bo pisałam do Ciebie ze 2 razy i nic..:( Quote
SZPiLKA23 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 GG mi sie zrabało i wszedzie mam to samo w domu, w pracy i u TZta... nie odbiera wiadomosci (ludzie maja do mnie pretesje ze pisza a ja nie odp.), albo nie wysyła moich wiadomosci wysyłanych, raz musiałam sie przez opisy komunikowac bo inaczej sie nie dało :-/... w domu jestem po formacie moze pomoze Quote
Weronia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):GG mi sie zrabało i wszedzie mam to samo w domu, w pracy i u TZta... nie odbiera wiadomosci (ludzie maja do mnie pretesje ze pisza a ja nie odp.), albo nie wysyła moich wiadomosci wysyłanych, raz musiałam sie przez opisy komunikowac bo inaczej sie nie dało :-/... w domu jestem po formacie moze pomoze a zakładałaś nowe gg??? ale z tym samym numerem.. ja tak robię zawsze jak mi sie psuje Quote
SZPiLKA23 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Zakładałam ... mam juz po 20 jak rozwine liste ale to nic nie daje, czasami zeby w ogole sie dostac do niego musze ze 20-30 razy właczyc i wyłaczyc.... Quote
mathiasmezler Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jesli pozwolicie to wyprowadzimy Rudego (tzn. moja Kasia i ja) na maly spacerek, jak bedziemy na dniach u Pani Wandy:) Quote
Neczka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='mathiasmezler']Jesli pozwolicie to wyprowadzimy Rudego (tzn. moja Kasia i ja) na maly spacerek, jak bedziemy na dniach u Pani Wandy:)[/quote] Super by było :) mathiasmezler, radzę zmiejszyć podpis, bo zaraz złapie Cię jakiś mod :roll: Quote
Neczka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Rudyy... niech zadzwoni w końu ktoś ODPOWIEDZIALNY i ci 'mniej mądrzy' przestaną:shake: Quote
Neczka Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Dzwonią ciągle jakieś tumany, ale kiedy słyszą o kastracji czy wizytach przed i poadopcyjnych rozłączają się:shake: Quote
Recommended Posts