SZPiLKA23 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Moze poczekamy czy ta Pani, ktora ma przyjechac sie zdecyduje ?? Quote
Neczka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 to Pan był, Szpileczko ;) trzymam kciuki :) Quote
SZPiLKA23 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Aha Pan :D dobra niech bedzie :D odczekam pare dni czasami to skutkuje;) oby sie udało jak najszybciej Quote
Neczka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Rudziutki, gdzie Twój człowiek ? :-(:placz: Quote
Marlenuś91 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 hej jeżeli udało by sie zorganizować transport do Białegostoku to wzięła bym go bez zastanowienia ;] Quote
Tengusia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Marlenuś91 napisał(a):hej jeżeli udało by sie zorganizować transport do Białegostoku to wzięła bym go bez zastanowienia ;] z Pozniania do Bialegostoku nie jest tak daleko, ja jechalam pociagiem do Poznania z Katowic zeby przewiezc psa do Opola i wrocic do Katowic, wiec nie zastanawiaj sie tylko wsiadaj w pociag i jedz po slicznote bo zal go w tym schronie :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Nie wszystko ok tylko wsumie nic nie wiemy tylko tyle ze ktos chce psa ;) Quote
Weronia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Marlenuś91 napisał(a):hej jeżeli udało by sie zorganizować transport do Białegostoku to wzięła bym go bez zastanowienia ;] a to zaskoczenie:) Marlenuś a kim jesteś??:eviltong: Masz doświadczenie z takimi rasami?? :) A transport by się skombinowało..:) Quote
Neczka Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Weronia napisał(a):Marlenuś a kim jesteś??:eviltong: Masz doświadczenie z takimi rasami?? :) no właśnie ?:roll: Quote
Szczurosława Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jeśli "91" to rocznik, to osobiście mam mieszane uczucia:roll: Quote
Marlenuś91 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 OBECNIE MAM 2 PSY DOSWIADCZENIE tez mam nie wielkie ale jakies jest. a rocznik tak 91 Quote
SZPiLKA23 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A moze cos wiecej o warunkach? Nie wiem czy wiesz ale Rudy nie zgadza sie z innymi psami Quote
Neczka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):A moze cos wiecej o warunkach? Nie wiem czy wiesz ale Rudy nie zgadza sie z innymi psami Dokładnie, więc Marlenuś - tak na pszyszłość... jeśli już chcesz wziąść psa, to wypadałoby się o nim czegoś więcej dowiedzieć. Dodając to, że jest to pitbull, więc jednak rasa, która potrzebuje ciągłej uwagi i szczególnej konsekwencji w ustalaniu relacji, wychowywaniu, postępowaniu, więc skoro masz Marlenuś91 napisał(a):nie wielkie ale jakies jest doświadczenie, to wg mnie pies nie dla Ciebie, takie jest moje zdanie... Quote
Marlenuś91 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 przepraszam ale tego ze sie nie dogaduje z innym psami nie dczytałam ;/ a warunki domek z podwórkiem ok w takim razie rozejze sie za szczeniakiem zeby dogadał sie z moimi psami Pozdrawiam ;] Quote
Recommended Posts