Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlenuś91 napisał(a):
hej jeżeli udało by sie zorganizować transport do Białegostoku to wzięła bym go bez zastanowienia ;]

z Pozniania do Bialegostoku nie jest tak daleko, ja jechalam pociagiem do Poznania z Katowic zeby przewiezc psa do Opola i wrocic do Katowic, wiec nie zastanawiaj sie tylko wsiadaj w pociag i jedz po slicznote bo zal go w tym schronie :diabloti:

Posted

Marlenuś91 napisał(a):
hej jeżeli udało by sie zorganizować transport do Białegostoku to wzięła bym go bez zastanowienia ;]

a to zaskoczenie:) Marlenuś a kim jesteś??:eviltong: Masz doświadczenie z takimi rasami?? :)
A transport by się skombinowało..:)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
A moze cos wiecej o warunkach? Nie wiem czy wiesz ale Rudy nie zgadza sie z innymi psami

Dokładnie, więc Marlenuś - tak na pszyszłość... jeśli już chcesz wziąść psa, to wypadałoby się o nim czegoś więcej dowiedzieć. Dodając to, że jest to pitbull, więc jednak rasa, która potrzebuje ciągłej uwagi i szczególnej konsekwencji w ustalaniu relacji, wychowywaniu, postępowaniu, więc skoro masz
Marlenuś91 napisał(a):
nie wielkie ale jakies jest

doświadczenie, to wg mnie pies nie dla Ciebie, takie jest moje zdanie...

Posted

przepraszam ale tego ze sie nie dogaduje z innym psami nie dczytałam ;/
a warunki domek z podwórkiem ok w takim razie rozejze sie za szczeniakiem zeby dogadał sie z moimi psami

Pozdrawiam ;]