SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 http://allegro.pl/item382803106_rudy_pitbull_red_nose_szuka_domu_pies_pomoz_.html wszystko ok? GG mi umiera i nie do wszystkich dochadza moje wiadomosci:-/ Quote
Neczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Coś ciężko idą adopcje bullowatych...:shake: Quote
Tengusia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 czy ktos jezdzi do tego psa? czy ktos moze pojechac i zrobic fajne fotki? czy psiak jest oglaszany? czy ktos zna jego charakter i stosunek do swiata? ... to ze merda jak sie podejdzie do krat to za malo :( dziewczyny same hop do gory nic nie da, trzeba go oglaszac a do tego potrzebne sa fotki, trzeba go poznac a do tego potrzebny jest ktos kto podjedzie do niego i wezmie go na spacer ... Quote
Neczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Tengusia']czy ktos jezdzi do tego psa? Jeździ Weronia czy ktos moze pojechac i zrobic fajne fotki? Jeśli będzie jakiekolwiek zainteresowanie Rudziutkim, to napewno i fotki się znajdą. czy psiak jest oglaszany? Jest, ale ogłoszeń nigdy nie za wiele, więc jeśli ktoś chciałby pomóc, byłoby świetnie;) czy ktos zna jego charakter i stosunek do swiata? ... to ze merda jak sie podejdzie do krat to za malo :( A co chciałabyś jeszcze wiedzieć ? Pisze, że nie toleruje psów, kotów pewnie też, jest przyjazny do ludzi. Quote
Tengusia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Neczka napisał(a):Jeździ Weronia Jeśli będzie jakiekolwiek zainteresowanie Rudziutkim, to napewno i fotki się znajdą. Jest, ale ogłoszeń nigdy nie za wiele, więc jeśli ktoś chciałby pomóc, byłoby świetnie;) A co chciałabyś jeszcze wiedzieć ? Pisze, że nie toleruje psów, kotów pewnie też, jest przyjazny do ludzi. slonce ja chce pomoc na tyle na ile moge zrobic to na odleglosc, fotki potrzebne sa do ogloszen bo to podstawa adopcji, ludzie sa wzrokowcami im lepsza fotka psa tym wieksze szanse na adopcje, tu nie ma na co czekac, chcialabym wiedziec o nim jak najwiecej to ze nie toleruje psow a jest przyjazny dla ludzi to wiesz prawie kazdy bullowaty tak ma. Psiak byl w adopcji, a tu zadnych wiesci jak zachowywal sie w domu, czy nadaje sie do domu, czy umie zachowac czystosc, zostawac sam, jezdzic samochodem i wiele takich ... im wiecej wiadomosci im wiecej dobrych zdjec tym lepiej ... bez tego szanse na adopcje - odpowiedzialna adopcje sa bliskie zeru pozdrawiam Quote
Neczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Tengusia napisał(a):Psiak byl w adopcji, a tu zadnych wiesci jak zachowywal sie w domu, czy nadaje sie do domu, czy umie zachowac czystosc, zostawac sam, jezdzic samochodem i wiele takich ... pozdrawiam Był w adopcji ? Mi nic o tym nie wiadomo...:shake: Weroniu, mogłabyś zrobić przy okazji najbliższego wyjazdu kilka nowych fotek Rudaska ? :) Quote
Tengusia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Neczka']:cunao:jeeeejju ! :multi::multi: aż nie chce mi się wierzyć :loveu: Rudziutki pojechał dzisiaj do domku :multi: więcej napisze Weronia ;);) twoj post kilka stron wczesniej :roll: 4 strona post 31 ... Quote
Neczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Tengusiu, a czytałaś posty poniżej ?...:-( Quote
Tengusia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Neczka napisał(a):Tengusiu, a czytałaś posty poniżej ?...:-( zwracam honor :Rose: ... przepraszam jakos nie skojarzylam :oops: Quote
Neczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A mogło być tak pięknie... ehh...:shake::-( Ale szukamy domku dalej...:roll: Quote
Weronia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Neczka napisał(a):Weroniu, mogłabyś zrobić przy okazji najbliższego wyjazdu kilka nowych fotek Rudaska ? :) zrobię:) jak tylko będę w przytulisku. Quote
Weronia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Neczka napisał(a):A mogło być tak pięknie... ehh...:shake::-( Ale szukamy domku dalej...:roll: a wiecie co jest najgorsze? ze Pani najpierw się nie mogła zdecydować na pieska z Bukowskiej, potem zawoziłam ją do Przyborówka, wybrała Rudego- wszyscy się cieszyli- a tu taki psikus, ze go nie bierze. Następnie zawiozłam ją do Swarzędza- wybrała pieska:) Praktycznie szczeniaka- nawet roku nie miał. Zawiozłam jej do domu.... Nie minęło kilka dni- pies wrócił do schronu :shake: wyobrażacie sobie? bo ja nie. Quote
Neczka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 ...:mad::angryy: Więcej nie napiszę... szkoda nerwów... Quote
SZPiLKA23 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Zabawek sie jej zachciewa... nich do sklepu idzie... Quote
Weronia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dzwonił Pan z okolicy Wolsztyna. Chce przyjechać do psa. Dałam mu nr do Pani Wandy. Ale raczej cienko to widzę, bo facet brzmi jak cwaniaczek w dresie i chce psa trzymac w kojcu.. bo ma inne zwierzęta. Quote
Recommended Posts