beka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Miałam okazje do poznać. Jest naprawde wspaniały :) Quote
*Gajowa* Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Złoty Dżekuś bardzo potrzebuje sesji fotograficznej :modla::modla::modla:. Quote
KWL Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mógłbym jak znajdę chwilę czasu, a z tym ostatnio cienko. Może w weekend ? Quote
*Gajowa* Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Dzięki KWL zapraszam w weekend chyba, że trafi się wcześniej jakaś ciocia z cyfrówką... ale i tak zapraszam bo warto poznać pięknego, przytulaśnego Złotego . Quote
*Gajowa* Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Niezawodna ciocia beka dziś Złotego Dżekusia obfociła. Tylko czy znajdzie czas żeby nam pokazać pięknisia ? Quote
*Gajowa* Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Fajnie wyszły fotki, zwłaszcza ta główka Złotka jest dobra. Jutro Złoty Dżek będzie kastrowany :placz:. Quote
polciuaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 To nie ma co płakać,tylko cieszyć się trzeba.;) Śliczny Złotek!:loveu: Quote
epe Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dogomanko! Gdybyś była facetem to raczej nie cieszyłabyś się!:evil_lol: Na szczęście psy się na tym tak nie znają!:evil_lol: Quote
polciuaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dokładnie.:razz: Ja to na temat sterylki nasłuchałam się już dosyć sporo debilnych tekstów itp. więc z ludźmi do których nei da się przemówić nie gadam.:razz: Nawet moja koleżanka stwierdziła,że Ona by się nie zgodziła na sterylizacje bo może ktoś chce mieć szczeniaka od nowości.:roll: Quote
*Gajowa* Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Złociutki czuje się po zabiegu bardzo dobrze , ma apetyt i zachowuje się całkiem normalnie pomimo kołnierza, któremu nie wróżę długiego żywota. Dżekuś taranuje nim wszystkie napotkane przeszkody...:evil_lol: Quote
paros Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 To teraz chłopak gotowy do szukania domku :lol: Quote
*Gajowa* Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Złociutki bardzo prosi o ogłoszenia :modla:. Quote
E.DEREK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 *Gajowa* napisał(a):Złociutki bardzo prosi o ogłoszenia :modla:. i pięknie się uśmiecha do cioteczki Paros :lol: Quote
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Skonczyło sie allegro Zlotego, czy naprawdę nie ma telefonów? Miał obserwatorów a Pani napisała mi zapytanie bo nie mozę sie dodzwonić. Quote
paros Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Isadora7 napisał(a):Skonczyło sie allegro Zlotego, czy naprawdę nie ma telefonów? Miał obserwatorów a Pani napisała mi zapytanie bo nie mozę sie dodzwonić. Isadora, będziesz ponawiać allegro czy ja mam zrobić? Jeżeli będziesz ponawiać to w ogłoszeniu podaj namiary do EDEREK:lol: Tel. 604 214 601 Mail: [email protected] Złoty jest obecnie pod Warszawą. A ja zrobię ogłoszenia na forach w necie :roll: Quote
Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 paros napisał(a):Isadora, będziesz ponawiać allegro czy ja mam zrobić? Jeżeli będziesz ponawiać to w ogłoszeniu podaj namiary do EDEREK:lol: Tel. 604 214 601 Mail: [email protected] Złoty jest obecnie pod Warszawą. A ja zrobię ogłoszenia na forach w necie :roll: Będe ponawiać oczywiście. Zmienie dane kontaktowe jasne. Moze dlatego ludzie nie mogli się dopukac na dane które mialam wcześniej podane. Quote
paros Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Isadora7 napisał(a):Będe ponawiać oczywiście. Zmienie dane kontaktowe jasne. Moze dlatego ludzie nie mogli się dopukac na dane które mialam wcześniej podane. To może ja skorzystam z tekściku do ogłoszeń w necie? :roll: Quote
asiaf1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 do mnie ostatnio w jego sprawie dzwoniła Pani z tydzień temu ale niestety miała psa:-( Quote
Recommended Posts