Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 asiaf1 napisał(a):zapraszamy-skąd Cię odebrać? podaj mi może na priva tel a gdzie bedzie ta sesja - moze po lapaniu psiakow na stadionie dziesieciolecia tez sie przylacza? jezeli mozna ? Quote
KWL Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jadę do Legionowa. Kiedy i gdzie sptykamy się z Agusią właśnie ustalam. Quote
Isadora7 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Znalezione w mailu: Strona z przedmiotem: Wskazówki jego zegara bardzo przyspieszyły. Treść wiadomości: Wiatm! Nie rozumiem dlaczego tak piękny pies ma zostać uśpiony?? jest chory?? Nie może trafić do jakiegoś domu tymczasowego albo dobrego schroniska?! Quote
KWL Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No comments. Isadoro, z racji tych allegro musisz dostawać chyba całą masę takiej depresyjnej korespondencji... Quote
Isadora7 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 KWL napisał(a):No comments. Isadoro, z racji tych allegro musisz dostawać chyba całą masę takiej depresyjnej korespondencji... Miałam kiedyś kilka aukcji masowo usypianych psiaków z Wrocka. Mam to przerobione. Klient dostaje ode mnie felietonik :evil_lol:, po którym prawie się nie zdarza chętny do prowadzenia dyskusji. Ja nawet w zasadzie takich maili nie pokazuje na wątkach, a jeżeli już to traktuję to jako "podniesienie wątku". Tak też było w przypadku tego wątku. Za cicho było, a ja staram się unikać klasycznych hopków (nie zawsze się udaje). Quote
KWL Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 I spełnił jak widać doskonale swoje zadanie. Stosuje podobne zasady, chociaż czasami aż żal patrzeć jak małe zainteresowanie ma jakiś psiak. Quote
Isadora7 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 KWL napisał(a):I spełnił jak widać doskonale swoje zadanie. Stosuje podobne zasady, chociaż czasami aż żal patrzeć jak małe zainteresowanie ma jakiś psiak. Dokładnie tak, niejednokrotnie mam aż łzy w oczach nad taką bidą. Quote
KWL Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 I czasami to wcale nie jest bida, tylko młody zdrowy pies w jakimś dobrym przytulisku gdzie nie dolega mu nic poza brakiem człowieka. Za mało nieszczęścia żeby ściągnąć wzrok... Quote
mysza 1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No Zloty, ciotki i wujek w akcję zaangazowani a domu nie widać:shake: Quote
Recommended Posts