Isadora7 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 paros napisał(a):To może ja skorzystam z tekściku do ogłoszeń w necie? :roll: Żaden problem, szlabanu na to nie mam. Wieczorem będe wystawiać. asiaf1 napisał(a):do mnie ostatnio w jego sprawie dzwoniła Pani z tydzień temu ale niestety miała psa:-( Czyli coś sie dzieje jednak wokół psiaka to dobrze, gorzej gdyby nikt nie zauważał Quote
E.DEREK Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 asiaf1 napisał(a):do mnie ostatnio w jego sprawie dzwoniła Pani z tydzień temu ale niestety miała psa:-( Czy zaproponowano pani innego psiaka ? W tej chwili jest kilka psów w wielkiej potrzebie, podobnych do Złotego i szkoda domku. Quote
asiaf1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 E.DEREK napisał(a):Czy zaproponowano pani innego psiaka ? W tej chwili jest kilka psów w wielkiej potrzebie, podobnych do Złotego i szkoda domku. nie bo Pani mieszka z pieskiem i kotkiem na 30 metrach. Poza tym nie bardzo mi się podobała Quote
*Gajowa* Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Złotciutkiego rozpiera energia... nie może wyszaleć się z koleżanką Larą. Nie puszczam ich razem :shake: boję się, że może zranić ją kołnierzem, który już ledwo zipie :evil_lol:. Quote
*Gajowa* Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Złociutki bardzo chciałby mieć swojego człowieka... Czy ma ogłoszenia ??? Quote
gemsi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ja tego nie rozumiem, jak TAKI pies moze miec problemy ze znalezieniem domu, to jest super psiak, mily, wesoly, itd, nie mam pomysly jak go jeszcze rozreklamowac ... Quote
paros Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zrobiłam Złotemu mnóstwo ogłoszeń w necie :lol: Isadora jest bardzo zajęta, więc zrobiłam Złotemu też allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=438252724 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
*Gajowa* Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Złociutki bardzo dziękuje cioci paros za ogłoszenia :calus:. Quote
beka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Byłam u Marty, wygłaskałam chłopaka. To cudowny, wspaniałay pies. Otwarty i przyjacielski. Quote
Isadora7 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 asiaf1 napisał(a):Czy ktoś mu zrobił allegro? U mnie allegro jest cały czas wznawiane, nieraz tylko jest 1-1,5 dnia przerwy. Ale czasu mi nie starcza żeby informować nja wwątkach ze przedłużyłam, sorry. Zawsze można zerknąć do podpisu (pogonić, upewnić się itd) Quote
asiaf1 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 pytałam bo myślałam, że może go wystawić jak nie ma -dzięki Quote
paros Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Tak wyszło, że Złoty ma dwa allegra :p Na moim ma obserwatora ale nie wiem czy to coś oznacza :roll: Quote
*Gajowa* Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 paros napisał(a):Tak wyszło, że Złoty ma dwa allegra :p Na moim ma obserwatora ale nie wiem czy to coś oznacza :roll: Od przybytku głowa nie boli... ale niech ludziska dzwonią :loveu:. Quote
Isadora7 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 paros napisał(a):Tak wyszło, że Złoty ma dwa allegra :p Na moim ma obserwatora ale nie wiem czy to coś oznacza :roll: U mnie ma w każdej edycji 1 do 5 obserwatyorów. Ja nie rozumiem ludzi. Quote
paros Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 E.DEREK napisał(a):Nie było ani jednego telefonu :-( Nie rozumiem dlaczego?? :-( Quote
Doda_ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 piękny psiak a zero chętnych??? niemożliwe.. Quote
*Gajowa* Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Piękny i wpatrzony w człowieka jak w obraz... wspaniały przyjaciel i obrońca... gdy jego człowiek jest w pobliżu micha sie nie liczy :shake:. Dziś jego ukochana towarzyszka zabaw Lara pojechała do domku wiec jest bardzo smutny :-(. Quote
paros Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Złoty będzie miał gościa :lol: Złotego w weekend odwiedzi Ciotka z aparatem i zrobi sesję zdjęciową :lol: Kiedy będą nowe fotki to zaraz i domek się znajdzie :roll: Quote
beka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Wpadnę jutro bo podobno w niedziele może padać.... Quote
Recommended Posts