*Gajowa* Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Żłociuteńki Dżekuś jest od wczoraj u mnie. To bardzo piękny, żywiołowy psiak. Odrazu zaprzyjaźnił się z ONką Sarą i moją Gają. W najblizszym czasie czeka go kastracja :placz: i wierzę, że kolejka chętnych się po niego ustawi :lol:. Quote
Doda_ Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 *Gajowa* napisał(a):Żłociuteńki Dżekuś jest od wczoraj u mnie. To bardzo piękny, żywiołowy psiak. Odrazu zaprzyjaźnił się z ONką Sarą i moją Gają. W najblizszym czasie czeka go kastracja :placz: i wierzę, że kolejka się po niego chętnych się ustawi :lol:. Super, ze psiak juz bezpieczny!! Czekamy na nowe zdjęcia! A po Złotka oczywiście ustawi sie bardzo dluuuuuuuuuuuuga kolejka :cool3: Quote
Isadora7 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ja też wierzę że znajdzie swojego Ludzia. To piękny, zdrowy psiak. Na allegro ma 4 obserwujących może teraz wśród nich jest ten JEDEN. Quote
*Gajowa* Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wczoraj panie , które dotychczas dbały o Dżekusia i przywiozły go robiły fotki , wiec mam nadzieję że asiaf1 wstawi je. Dżekuś /Złoty tęskni za nimi i "swoim" dawnym miejscem... wczoraj zjadł tylko symboliczną porcję a dziś jeszcze nic mimo, że skropiłam obficie karmę olejem z wędzonych szprtotek . Quote
*Gajowa* Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Złoty Dżekuś potrzebuje sesji fotograficznej. Quote
Isadora7 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mam bardzo poważne zapytanie z allegro i dane osoby poważnie zainteresowanej adopcją Złotego. Będe wieczorem rozmawiać z Panią. Do kogo mam teraz dalej kierować. Pani jest z Warszawy. Quote
Isadora7 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Isadora7']Mam bardzo poważne zapytanie z allegro i dane osoby poważnie zainteresowanej adopcją Złotego. Będe wieczorem rozmawiać z Panią. Do kogo mam teraz dalej kierować. Pani jest z Warszawy. Ponawiam pytanie - do kogo mam kierowac osoby zainteresowane adopcją Złotego. Pisza do mnie przez allegro - chca rozmawiac o Złotym, mają poważne zamiary adoptować. Złoty ma 4 obserwatorów. A dwie osoby napisały do mnie. Quote
E.DEREK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ustaliłyśmy z asiaf1, że kontakt można podawać zarówno do niej jak i do mnie tel. 604 214 601, email: [email protected]. Quote
asiaf1 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 E.DEREK dziękuję za pomoc-nie było mnie przy kompie od 12 więc nie mogłam odpowiedzieć Quote
gemsi Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Dzisiaj bylismy u Gajowej z transportem karmy (no dobra jeden worek dla chorego psiaka) widzialłem złotego... fantastyczny pies... radość i wdzięczność w kazdym ruchu... nie rozumiem jak go ktos mógł tak ukarać i trzymac w takich paskudnych warunkach... dlaczego jeszcze nie znalazł swojgo czlowieka? Quote
asiaf1 Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Może gdyby ktoś szukał dużego psa polecić mu byłoby można tego biedaka. Dziewczyny zabrały go kilka dni temu od faceta, który go bił. Pod jego nieobecność bo bały się, że go zabije. Umieściły go w schronie w Józefowie:placz: to bardzo fajny psiak w typie doga ma podobno dopiero 10 m-cy. Jest bardzo łagodny. Halp Quote
mysza 1 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Piękny, młody psiak, Boże można oszaleć:placz: Quote
Doda_ Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Piękny zloty psiak, ten dog tez.. co za facet :shake::mad: Quote
*Gajowa* Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Złoty szaleje od wczoraj z młodziutką ONką... uwielbia ją. Quote
*Gajowa* Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Kto chciałby mieć niezwykle miziastego, pięknego przyjaciela ? Quote
Recommended Posts