*Gajowa* Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Lara napisał(a):Suuuper! Bo mnie wlasnie napisala, ze sa zachwyceni psem i chca go adoptowac :p No to trzymam kciuki za Złociutkiego!!!! Co prawda pewnie Dzika i Nelka sie zaplacza jak wyjedzie :eviltong: Cieszę się bardzo. Wcale się nie dziwię bo to piękny pies o wspaniałym charakterze i każdy kto ma okazje poznać go osobiście jest nim oczarowany. Quote
Witokret Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Mocno trzymamy kciuki za Zlociutkiego :). To rzeczywiscie wyjatkowy psiak. Dzika i Nelka faktycznie wpadna w depresje, jak im Zlotego zabraknie :shake: Quote
beka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Trzeba szybko znaleźć jakiegos następcę.... Quote
asiaf1 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 beka napisał(a):Trzeba szybko znaleźć jakiegos następcę.... jakby Gajowa się zgodziła to chciłałabym przenieść do niej do hoteliku Azorka 9-miesięcznego kundelka. Nie jest niestety tak piekny jak Żłoty i nie wiem czy panny by się w nim też tak zakochały;) Quote
beka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 asiaf1 napisał(a):jakby Gajowa się zgodziła to chciłałabym przenieść do niej do hoteliku Azorka 9-miesięcznego kundelka. Nie jest niestety tak piekny jak Żłoty i nie wiem czy panny by się w nim też tak zakochały;) Jak podeślesz zdjęciach to im pokaze :eviltong: Quote
*Gajowa* Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Złoty Dżekuś pojechał dziś do domku :multi:. Niewiele brakowało a wróciłby ze mną... Sunia rezydentka przywitała nas bardzo, bardzo nieprzyjaźnie, a i Złociutki się mocno wkurzył :angryy: choć on do suniek jest zwykle łagodny jak baranek. Jednak po jakimś czasie emocje opadły i psy zaczęły sie poznawać. Jestem dobrej myśli ale kciuki nadal potrzebne... Quote
Ewusek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 chociaz jedna informacja pozytywna w dzisiejszym dniu.... Quote
polciuaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 super wieści!:multi: ale kciukasy nada trzymamy.:razz: Quote
Doda_ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Już ??? Jejku, jak się cieszę.. Oczywiście ze nadal trzymam kciuki !! Quote
Witokret Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Trzymamy, trzymamy !!! To takie wspaniałe psisko, że SKANDAL żeby nie miał jeszcze własnego domu :cool3: Quote
Isadora7 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 O Matko Złociaku - to ja tez trzymam kciuki:loveu::loveu: Quote
asiaf1 Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 na razie wszystko u niego dobrze, noc spędził w domu na własnym posłanku. gdyby były jakieś problemy to mieli dzwonić ale telefon milczy :-) Quote
Ewusek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jakby kot sie zatrzymal, pies najprawdopodobniej by zbaranial... przynajmniej tak jest z psami, ktore probowaly gonic na podworku nasze koty :-) Fakt, ze koty uciekaly to psy gonily, koty sie zatrzymywały a psy nie wiedzialy o co chodzi... a jak sie psy nie zatrzymywaly to dostawaly łomot od kota na wilkołaka (kot stawal na dwoch lapach i boksowal po pysku psa) i to byl prawdziwy zimny prysznic :-) Czasmi sie zdarza, ze pies rzeczywiscie ma ochote upolowac zdobycz, to wtedy jest problem... Quote
Beata19 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ojoj naprwdę ZŁOTY ma dom...........:lol::lol::lol: Quote
mysza 1 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Lara napisał(a):Dostalam maila z domku Złotego Koniaka! :loveu: Jest baaaardzo OK! Koniak grzeczny, z sunia sie polubili, kot jakos daje sobie rade, choc jest zestrachany. No i Koniaczek zaczyna krecic nosem na karme, woli miesko i jakos mnie to nie dziewi ;):loveu: W weekend jak dostane zdjecia to wstawie! a moze by tak zmienic tytul watku i przeniesc psisko do "juz w domu"? :razz: Super:multi:, zmiana tytułu konieczna;) Quote
Witokret Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No wspaniałe wieści :lol: Cały czas trzymamy kciuki za Koniaka (czy Koniak ;)) !!! :lol: Quote
*Gajowa* Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czy są nowe wieści z Koniakowgo domku ? Quote
asiaf1 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Dzwoniłam kilka dni temu i jest po staremu tzn.kot siedzi w łazience i boi sie wyjść bo jak tylko wystawi nos to od razu Dzekuś jest przy nim. Dzekuś chyba już przejął przewodnictwo w stadzie i powoli podporządkowuje sobie sunie. W dzień razem biegają po dworze, ładnie się bawią. Poproszę aby Pani porobiła zdjęcia a ja wstawię te, które zrobiłam podczas zapoznawczej wizyty. Quote
Doda_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Biedny kotek się boi... Ale Dzekus chyba lubi kota ? Nic mu nie zrobi ? Jak najszybciej wstaw zdjęćia :eviltong: Quote
*Gajowa* Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asiu zalegasz z fotkami z wizyty zapoznawczej. Czekamy ... Quote
mysza 1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 *Gajowa* napisał(a):Asiu zalegasz z fotkami z wizyty zapoznawczej. Czekamy ... Asia jest zrozpaczona smiercią cudownej suni, którą ocaliła:-( Quote
Recommended Posts