Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara napisał(a):
Suuuper! Bo mnie wlasnie napisala, ze sa zachwyceni psem i chca go adoptowac :p No to trzymam kciuki za Złociutkiego!!!! Co prawda pewnie Dzika i Nelka sie zaplacza jak wyjedzie :eviltong:

Cieszę się bardzo. Wcale się nie dziwię bo to piękny pies o wspaniałym charakterze i każdy kto ma okazje poznać go osobiście jest nim oczarowany.

Posted

beka napisał(a):
Trzeba szybko znaleźć jakiegos następcę....

jakby Gajowa się zgodziła to chciłałabym przenieść do niej do hoteliku Azorka 9-miesięcznego kundelka.
Nie jest niestety tak piekny jak Żłoty i nie wiem czy panny by się w nim też tak zakochały;)

Posted

asiaf1 napisał(a):
jakby Gajowa się zgodziła to chciłałabym przenieść do niej do hoteliku Azorka 9-miesięcznego kundelka.
Nie jest niestety tak piekny jak Żłoty i nie wiem czy panny by się w nim też tak zakochały;)

Jak podeślesz zdjęciach to im pokaze :eviltong:

Posted

Złoty Dżekuś pojechał dziś do domku :multi:. Niewiele brakowało a wróciłby
ze mną... Sunia rezydentka przywitała nas bardzo, bardzo nieprzyjaźnie, a i Złociutki się mocno wkurzył :angryy: choć on do suniek jest zwykle łagodny jak baranek. Jednak po jakimś czasie emocje opadły i psy zaczęły sie poznawać.
Jestem dobrej myśli ale kciuki nadal potrzebne...

Posted

jakby kot sie zatrzymal, pies najprawdopodobniej by zbaranial...
przynajmniej tak jest z psami, ktore probowaly gonic na podworku nasze koty :-)
Fakt, ze koty uciekaly to psy gonily, koty sie zatrzymywały a psy nie wiedzialy o co chodzi... a jak sie psy nie zatrzymywaly to dostawaly łomot od kota na wilkołaka (kot stawal na dwoch lapach i boksowal po pysku psa) i to byl prawdziwy zimny prysznic :-)

Czasmi sie zdarza, ze pies rzeczywiscie ma ochote upolowac zdobycz, to wtedy jest problem...

Posted

Lara napisał(a):
Dostalam maila z domku Złotego Koniaka! :loveu: Jest baaaardzo OK! Koniak grzeczny, z sunia sie polubili, kot jakos daje sobie rade, choc jest zestrachany.
No i Koniaczek zaczyna krecic nosem na karme, woli miesko i jakos mnie to nie dziewi ;):loveu: W weekend jak dostane zdjecia to wstawie!

a moze by tak zmienic tytul watku i przeniesc psisko do "juz w domu"? :razz:

Super:multi:, zmiana tytułu konieczna;)

Posted

Dzwoniłam kilka dni temu i jest po staremu tzn.kot siedzi w łazience i boi sie wyjść bo jak tylko wystawi nos to od razu Dzekuś jest przy nim.
Dzekuś chyba już przejął przewodnictwo w stadzie i powoli podporządkowuje sobie sunie.
W dzień razem biegają po dworze, ładnie się bawią.
Poproszę aby Pani porobiła zdjęcia a ja wstawię te, które zrobiłam podczas zapoznawczej wizyty.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...