emilia2280 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Majeczko, moja wina, zbyt optymistycznie zalozylam ze biedna Selket zrobi calá trasé w pojedynké, ale jest tego na dwie osoby tzn. dwie galézie transportu na tej trasie. Musielismy to dograc, niemniej teraz osobá decydujácá w kwesti powrotu jest Maggie. Quote
maggie1971 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Majga , jak się coś wyjaśni z tą sunią to pomyślimy, na razie i tak nic nie wiemy , wiec na spokojnie się zastanowię , policzę swoje możliwosci czasowo-podróżnicze :evil_lol: i będziemy w kontakcie. A to jaka to sunia ? Quote
majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 maggie1971 napisał(a):Majga , jak się coś wyjaśni z tą sunią to pomyślimy(...)A to jaka to sunia ? Dziękuję serdecznie za pamięć.:loveu: By nie zaśmiecać Wam sobą wątku odpisałam na PW. Quote
Selket Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jak stoicie z DT do czasu transportu dla szczeniaków? Najwcześniej mogę je wziąść do siebie we wtorek koło południa i przetrzymać do czasu wyjazdu (środa lub czwartek - muszę dogrywać transport z inną osobą, bo też wiozę jej pieska). Wcześniej nie dam rady, bo mam całodniwoy wyjazd z uczelni a we wtrorek z rana zaliczenie:( Nie mam komu ich podrzucić na ten czas, zeby były pod opieką, dlatego dopiero we wtorek. Proszę o informacje czy taka opcja wchodzi w rachubę? O tyle jest jest dla nas ważne, że rezygnujemy z ćwiczeń na uczelnie i jakby nie trzebabyło jechac po maluszki to byśmy poszli na ćwiczenia, ale jak trzeba to pojedziemy po maluchy..Wiem, ze troszkę skomplikowane, ale może zrozumiecie o co chodzi ;) ;) Emilia, proszę nie pisz mi tak, bo ja naprawdę mam taki żal do siebie i wściekłość, ze odpuściłam prawko i go nie mam, ze nawet sobie nie wyobrażasz.. Wierz mi, gdyby tylko mogła to bym do Wrocławia pojechała. Ale TZ nie da rady i tak się muszę nad nim naskakać, zeby do Zabrza jechał ;) I jest mi tak cholreni przykro, że jadę tylko jako opiekunka, a nie drugi kierowiec :placz: :( Jeszcze porozmawiam z TZ, może się zgodzi, może coś się wymyśli... Quote
emilia2280 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 majqa napisał(a):Dziękuję serdecznie za pamięć.:loveu: By nie zaśmiecać Wam sobą wątku odpisałam na PW. Majeczko, nawet tak nie mów :mad: Jestes tu zawsze mile widziana i kazdy inny tez- bez wyjátków. Selket, kochana, wszystko jest w najlepszym porzádku, Maggie zgodzila sié zrobic trasé od Zabrza do Wrocka, wiéc juz ne potrzeba sié glowic "co by bylo gdyby". Jest super, tylko tak dalej. Szczeniéta majá tymczas u Romek- Zamosc do czasu Twojego wyjazdu a kwestié odbioru- kiedy- ustalcie jak Wam pasuje. Quote
Selket Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 To dobrze, że udało się Wam to poskładać... Bo ja to zawsze tak pomogam nie do końca i niewiele :oops: Quote
Czaka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jeśli już wszystko wiadomo, to czy możecie mi napisać kiedy wyjeżdżają maluchy z Zamościa ? :razz: Quote
emilia2280 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Selket napisał(a):To dobrze, że udało się Wam to poskładać... Bo ja to zawsze tak pomogam nie do końca i niewiele :oops: Pomagasz tu bardzo wiele- kazda forma pomocy sié liczy i sklada na jedná wielká calosc. A teraz dziwczyny- Selket i Romek-Zamosc, dogadajcie sié kiedy nastápi przejécie szczeniát. Quote
Czaka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Selket kiedy jest Ci nawygodniej odebrać szczeniorki? Quote
Selket Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Są 2 opcje: albo we wtorek kole południa albo w środę około 17. Wersja druga mi samej osobiście bardziej pasuje, ale ja siem dostosuję ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 dopiero dotarlam do domu a tu tyyyyle nadrabiania... powiedzcie mi w takim razie ile szczeniat zabiera selket? wszytskie 6? bo ja obiecalam,ze nie bedzie z tym problemu i zebym z nimi miala pod dworcem siedziec to Asi obciazac juz nie bede... Quote
emilia2280 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ponoc jest tylko 5 do zabrania (3 do Bianki i 2 do Halbiny), 1 sunia ma ponoc DT w Zamosciu? siódma-ruda suczynka nie odnaleziona... Quote
AMIGA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jakby się to miało na coś przydać - teraz, czy w przyszłości, to ja jakies szczeniaczki mogę chwilowo przetrzymać w Krakowie. Gdyby np miała być podróż wiązana, to ktoś by je mógł do Krakowa dowieźć a ja albo bym je w miare możliwości odwiozła dalej, albo u mnie by poczekały na dalszą podróż. Ale ta deklaracja dotyczy niestety tylko szczeniaczków, bo mam w domu psa i suczkę, które niestety dorosłych psów nie tolerują Quote
Poker Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 emilia, nie masz za dużego podpisu? żeby Ci nie skasowali za karę :roll: Quote
AMIGA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jest transport z Krakowa do Wrocławia w najbliższą niedzielę. Może akurat się ta wiadomośc przyda w Waszych sprawach transportowych??http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10151160#post10151160 Quote
emilia2280 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Poker napisał(a):emilia, nie masz za dużego podpisu? żeby Ci nie skasowali za karę :roll: dziéki Poker, jak ja mam zmierzyc czy to przepisowe? :oops: Amiga, wielkie dziéki za deklaracjé pomocy, jest kolejna porcja szczeniát do odebrania, tylko musimy tá partié najpierw doprowadzic do transportu. W razie co- pamiétamy o Krakowie. Maggie, jak bédziesz na Dogo, mam prosbé- przemysl sprawé przewiezienia Onki z Wrocka do Krakowa, jak najszybciej jesli mozesz- nie czuj sié absolutnie pod presjá, po prostu Majqa musi wiedziec, czy szukac innego transportu ewentualnie. Quote
majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 emilia2280 napisał(a):(...)Maggie, jak bédziesz na Dogo, mam prosbé- przemysl sprawé przewiezienia Onki z Wrocka do Krakowa, jak najszybciej jesli mozesz- nie czuj sié absolutnie pod presjá, po prostu Majqa musi wiedziec, czy szukac innego transportu ewentualnie. Kudłatki Emiluś :loveu:, Kudłatki...Mój Ty Aniele... Nikt, absolutnie nikt nie może czuć się pod presją. Jestem jedynie na doczepkę. Wyjdzie, czy nie i tak dziękuję Wam dziewczyny, że brałyście sunię pod uwagę. Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 To już cos wiadomo ,że to Kudłatka jedzie? Na jej wątku nic na razie nie ma, ja boję sie tylko jednego jak już mówiłam wcześniej, że to duży pies, ja jadę sama, a nie wiem jak ona będzie reagowała na jazdę autem........ Może jednak ktoś mógłby to sprawdzić. To dość długa trasa jakieś 300 km:-( Quote
majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 maggie1971 napisał(a):To już cos wiadomo ,że to Kudłatka jedzie? Na jej wątku nic na razie nie ma(...) Maggie, cholernie zależy mi na tej sunia ale nie Twoim kosztem. W żadnym razie! :shake: Dlaczego na jej wątku jest tak mało? Nie wiem. :roll: Podaj mi proszę na PW, kontakt, podam Koperek. To jej zasięg. Usiłuję 3 psy zgrać na odległość . 2 się udało. 3cia to Kudłatka. Quote
emilia2280 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Majqa nie zazdroszczé, to co sié miesza na wátkach Twoich 3 psin, jest poza moimi zdolnosciami, wiéc poklony w Twojá stroné, ze jeszcze wiesz kto, gdzie i kiedy. Quote
majqa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Emilko, hahahahahaha...........jeszcze to ogarniam...:evil_lol: Quote
Terhenetar Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 emilia2280 napisał(a):ponoc jest tylko 5 do zabrania (3 do Bianki i 2 do Halbiny), 1 sunia ma ponoc DT w Zamosciu?. ma DT do dzisiaj, czyli do niedzieli, w niedziele miało jechac wszytskie 6, więc ja ją muszę przejąć i teraz nie weim czy te dalsze domy tymczasowe objeły tą 6 sunię, pisałam o niej tutaj-więc co z tym 6tym teraz?! Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 I jak z wyjazdem z pieskami? Czy jadę, ile i kiedy? Muszę dograć jeszcze drugą suczkę, która może być tyko kilka godzin przetrzymanw oczekiwaniu na transport. Cena całego tranportu wyszła 320 zł, podzielona na pół z IOWA, czyli 160 zł IOWA i 160 zł papiski. Po szczeniaczki mogę pojechać do Zamościa we wtorek koło południa albo później, albo w środę około 17. W trasę ruszymy następnego dnia rano. Wybraliśmy dłuższą trasę, ale o dużo lepszej jakości drogi, więc mamy nadzieję szybko dojechać ;) bardzo proszę o informacje co i jak, bo umówiłam się z Moniką, że dziś dam jej odpowiedź kiedy ma wyciągnąć Norę ze schronuw Krzesimowie... Quote
Czaka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Selket napisał(a):I Po szczeniaczki mogę pojechać do Zamościa we wtorek koło południa albo później, albo w środę około 17 Jeśli chodzi o nas, to nam pasuje jeden i drugi termin ;) Quote
Recommended Posts