Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam wiadomość od Patryski , że może zabrać na tymczas 1 szczenię :loveu:.
To do mnie moga przyjechać 3 i my sie same podzielimy :lol:

Pisałam do Yony , i może nam pomóc finansowo w transporcie . Kase prześle na moje konto , a ja oddam albo przeleję osobie , która będzie je wiozła . :loveu:

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dotarlam do domu...wylapalismy w schronie 6 malenstw (mozliwe ze ruda sie gdzies schowala-oni sami nie wiedza ile ich maja dokladnie-powiedzialam ze mam kilka chetnych domkow i wezme wszystkie szczeniaczki sunie jakie maja) jedna od razu pojechala do kolezanki a 5 okruszkow zawiezlismy do Asi...mogą tam byc do niedzieli wlacznie,suki Asi juz sie nimi zaopiekowaly:)
Ja mam goraczke wiec zaliczylam jeszcze lekarza dostalam reprymende ze wychodze z domu i nakaz nie wylazenia...ale wiecie jak to jest hihi w najblizszym czasie musze podjechac do schronu po paragoniki,wiec byc moze rudzielec sie odnajdzie to go zgarne:)
zaplacilam ulgowo 20zl za wszystkie:)

Posted

Yona napisał(a):
Ciotki, a ile kasy w sumie potrzeba?...

Nie wiem , ale wcześniej czytałam , że koło 300zł . Ale to gdyby jechały przez łódz na ropę :cool3: A teraz sama już nie wiem , jakimi drogami do nas trafią :roll:
Ciotki , jesteście kochane :buzi:

Posted

Yona napisał(a):
No to żeby było wiadomo, ile łącznie tej kasy jest, deklaruję może 150zł (?)
Dziękujemy :multi:
To kto wiezie maluszki ? Ile kasy trzeba i komu przelać ?

Posted

jogi napisał(a):
Ciotki jestescie Wielkie:)
Wielkie dzieki

To jak nie będzie szczeniusiów, to ja wezme na DT jakąś mini sucz

jogi, a mozé té biedná Pepsi ,ktora miala jechac do JAgi?

Posted

maggie1971 napisał(a):
Ja już pisałam kilka postów wyżej o możliwości transportu , ale nikt mi nie odpowiedział:shake:, wiec nadal nie wiem

Maggie, to wspaniale, wielkie dzieki, musimy to jakos zaplanowac a jest tu troche logistyki ze wszystkimi maluchami. Nie wiemy jeszcze na jakiej trasie Reno2001 moglaby pojechac- to by duzo wyjasnilo, gdzie juz mamy transport a gdzie jeszcze nie. Ale bédziemy pamiéac i jeszcze raz dziéki.

Posted

GameBoy napisał(a):
czy jakies malchy szukaja jeszcze DT?

Te 6 dziewczynek juz majá zaklepane DT, ale nie martw sié Gameboy- 2 suki karmiáce jeszcze sá w schronie. Starczy szczeniaków na kolejnych kilka DT...

Posted

maggie1971 napisał(a):
Ja już pisałam kilka postów wyżej o możliwości transportu , ale nikt mi nie odpowiedział:shake:, wiec nadal nie wiem
halo , dziewczyna oferuje pomoc w transporcie!!!!

Posted

emilia2280 napisał(a):
Maggie, to wspaniale, wielkie dzieki, musimy to jakos zaplanowac a jest tu troche logistyki ze wszystkimi maluchami. Nie wiemy jeszcze na jakiej trasie Reno2001 moglaby pojechac- to by duzo wyjasnilo, gdzie juz mamy transport a gdzie jeszcze nie. Ale bédziemy pamiéac i jeszcze raz dziéki.

Posiedzimy z maggie nad mapą i policzymy ta trasę. Może jakos uda sie ja sensownie rozłożyc. Łatwo nie będzie.

Posted

wandul 66 napisał(a):
jak ja nie lubię szczeniaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale jakby co , moge jakiegos jednego zasrańca po drodze wziąść;););)

Wandul, razem z Gameboy jestescie pierwzse w kolejce do szczeniát od dwóch karmiácych matek w schronie.

Jogi jutro pojedzie to zorientuje sié w jakim wieku sá dzieci.