Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Terhenetar napisał(a):
Z zamojskiej hienki robi się piękna sarenka...oczka tak intensywnie szukają domku...

Hienki są dwie... jedna wróciła z nieudanej adopcji... będą z nich takie miniaturowe wilczki.

Posted

Witam . Widzę , że nikt do nas nie zagląda . Tak jak wcześniej mówiłam Marcie , moja Zamojszczanka juz od dzisiaj w nowym domku . Będzie mieszkać ze starszym państwem w domku pod lasem w okolicy Nowej Rudy . Dzisiaj odwiozłam ją do Wrocka ,, a dalej pojedzie z córką tych państwa . Właśnie odeszła ich 18 letnia sunia i w domu zrobiło się cicho i pusto . Wybrałam ten domek z 7 chetnych , bo wydawał mi sie odpowiedni dla zołzy . Zaraz wracam na wieś .
Trzymajcie się ciepło :loveu:

Posted

Jakby Wam zbywało domków dla maluchów... szczeniaków, to dawajcie na mnie namiary, proszę...

793064211

http://www.dogomania.pl/forum/showth...111546&page=20

Maggie i Figgi, mają cztery miesiące, zostały uratowane ze schroniska w Zamościu, mają dt u halbiny z Zabrzu, jedna wróciła z nieudanej adopcji i spędziła noc w schronie z Zabrzu, druga zaginęła, ale po dóch dobach się odnalazła... obie dwukrotnie zaszczepione już...

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Wybrałam ten domek z 7 chetnych , bo wydawał mi sie odpowiedni dla zołzy . Zaraz wracam na wieś .
Trzymajcie się ciepło :loveu:

:crazyeye:aż tle chętnych?:crazyeye:

Posted

Przed chwila dzwonił Bianka; mała zamoscianka trafiła do wspaniałego domku.:loveu:
Czuje sie świetnie.
Państwo drżą nad sunią, właśnie byli u weta;)
Jest wszystko ok.

Posted

Fajnie, u nas też nieźle... państwo kochają Maggie, ale zmienili jej imie na Perełka... bawią sie z nią całymi dniami...
Domku szuka jeszcze Figgi...
Zmieńcie juz ten tytuł kryzysowy... bo przesądna jestem... :roll:

• 3 weeks later...