Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh Morwisiu,czemu tak trudno o domek dla Ciebie...przecież jesteś malutki,wiele miejsca nie zajmiesz,nie potrzebujesz długich spacerów,nie poniszczysz nic w domku,bo nie jesteś już szczeniaczkiem...masz same plusy,a domku brak:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Eh Morwisiu,czemu tak trudno o domek dla Ciebie...przecież jesteś malutki,wiele miejsca nie zajmiesz,nie potrzebujesz długich spacerów,nie poniszczysz nic w domku,bo nie jesteś już szczeniaczkiem...masz same plusy,a domku brak:shake:

szkoda, że tak mało ludzi widzi te plusy :-(

Posted

z tą stronką starszych psiaków to świetny pomysł, ale ja w najbliższym czasie nie dam rady... Mam potworne zaległości i jeszcze sto innych reczy do zrobienia :-( Siedzę już 3 godziny przed kompem, a jeszcze chę pare rzeczy zrobić... Potem idę spać po 2 w nocy, a rano nie umię wstać i w pracy jestem nieprzytomna :oops: Jesli ktoś by z Was mógł Morwisia i innne psiaki dam dać to bardzo proszę....

Posted

Renata5 napisał(a):
Mysiu to może napisz jakie psiaki trzeba tam powrzucać,to po malutku to zrobię

Odwiedasz wątki chyba samych staruszków :eviltong: Jesli bedziesz miała chwilkę to to wrzucaj je po koleji.. Tylko potem w wątkach pisz, które juz tam są...