Lionees Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Mysia_']nie tracę nadzieji... ale coraz ciężej jest uwierzyć, że jeszcze mu się uda... i czy on sobie poradzi? czy doczeka? o matko,jakie to smutne...:-( Morwisiu zaraz po świętach wrzucę Ciebie i inne staruszki na watek adopcyjny A tymczasem,niech ci się przyśni Twój wymarzony domek i niech ten sen się spełni Quote
Lionees Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Morwisiu,może jak was staruszków powrzucam na wątek adopcyjny to znajdziecie domek?Kurczę,tak niewiele osób chce starsze pieski...:shake: Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Renata5 napisał(a):Morwisiu,może jak was staruszków powrzucam na wątek adopcyjny to znajdziecie domek?Kurczę,tak niewiele osób chce starsze pieski...:shake: oby... Zawsze to jedna szansa więcej.... Quote
Asia_Klero Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dzisiaj prawie sie poplakalam jak go zobaczylam...to wlasciwie cien psa...traci sie w oczach a my nie umiemy temu zapobiedz nawet jakbysmy chcieli...on potrzebuje domu!!:-(:-( Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 cały czas pilnuję, żeby był w środku... ale on wychodzi klapą na zewnątrz i nie umię wejśc do środka, a potem marznie biedaczek :-( Jest poprostu załamany... Dziewczyny czy któraś z Was z nim wychodzi na spacery? Manixsa i Patikujek chodziły? Jestem ciekawa jak on na spacerach się czuje... Bo coś mi w oczach marnieje... Quote
Asia_Klero Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Wlasnie tez nad tym sie z Madzią(Dona20)zastanawialysmy...ale z tego co pamietam Manixa z nim chodzila:lol: Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 nie wiem czy chodzi dalej... zaraz jej link przeslę, zeby tu weszła.... Quote
Manixsa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Chodzę z nim. Jednak teraz wygląda tak, że ja biorę go do małej kociarni albo siedzę z nim w boksie bo jest zbyt zimno zeby go zabierac na spacery. Tak się zastanawiam czy nie zabrać do na DT ale nie wiem czy rodzice beda zachwyceni i na pewno długo umnie by nie mógł by zostać. Quote
Manixsa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 W Listopadzie jak było cieplej zabierałam go na spacer to idzie twardo, wszystko wochał i ciezył sie jak tylko był za schroniskiem. Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Manixsa napisał(a):Chodzę z nim. Jednak teraz wygląda tak, że ja biorę go do małej kociarni albo siedzę z nim w boksie bo jest zbyt zimno zeby go zabierac na spacery. Tak się zastanawiam czy nie zabrać do na DT ale nie wiem czy rodzice beda zachwyceni i na pewno długo umnie by nie mógł by zostać. yhm.... Bo jestem ciekawa jak ona się czuję na spacerkach, czy jakoś się ożywia czy też ciągle taki zdołowany, jak szybko się męczy :roll: Quote
Mysia_ Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Morwisia przeniosłam ostatnio do szpitalika, bo w boksie on ciągle siedział na dworze - nie potrafił sam wejść do środka :-( Quote
Mysia_ Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 bardzo potrzebny mu domek, nie pociągnie tak długo w schronisku :-( Quote
Lionees Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dodałam Morwisia na stronę adopcyjną dla staruszków.Biorę się za następne bidy.Morwiś jest kastrowany?Bo napisałam,ze nie...jak tak,to poprawię Quote
Mysia_ Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Renata5 napisał(a):Dodałam Morwisia na stronę adopcyjną dla staruszków.Biorę się za następne bidy.Morwiś jest kastrowany?Bo napisałam,ze nie...jak tak,to poprawię nie jest... Napisz Renatko linka, to wrzuce na pierwszą ;) Quote
Lionees Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/nowa-strona-o-adopcjach-starszych-psow-prosze-dodawac-psy-reklamowac-127014/index4.html To jest nasza dogomaniaska stronka,Siekowa wrzuca potem te psiaki na strone ogólną.Tam na watku jest chyba link Quote
Mysia_ Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 jak będzie na tej stronce to przekopiuję link :razz: Jeszcze raz dzięki Renatko :loveu: Quote
Manixsa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Chyba wyjde na ulice i bede ludzi namawiac zeby go zabrali!!!! Quote
Mysia_ Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 to nie jest taki głupi pomysł :eviltong: Chociaż ogłoszonka jakieś.... Quote
Manixsa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Myszka a mogła bys zrobic jakies to z checia porozwieszam Quote
Recommended Posts