Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']nie tracę nadzieji... ale coraz ciężej jest uwierzyć, że jeszcze mu się uda... i czy on sobie poradzi? czy doczeka?
o matko,jakie to smutne...:-(
Morwisiu zaraz po świętach wrzucę Ciebie i inne staruszki na watek adopcyjny
A tymczasem,niech ci się przyśni Twój wymarzony domek i niech ten sen się spełni

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Morwisiu,może jak was staruszków powrzucam na wątek adopcyjny to znajdziecie domek?Kurczę,tak niewiele osób chce starsze pieski...:shake:

oby... Zawsze to jedna szansa więcej....

Posted

cały czas pilnuję, żeby był w środku... ale on wychodzi klapą na zewnątrz i nie umię wejśc do środka, a potem marznie biedaczek :-( Jest poprostu załamany... Dziewczyny czy któraś z Was z nim wychodzi na spacery? Manixsa i Patikujek chodziły? Jestem ciekawa jak on na spacerach się czuje... Bo coś mi w oczach marnieje...

Posted

Chodzę z nim. Jednak teraz wygląda tak, że ja biorę go do małej kociarni albo siedzę z nim w boksie bo jest zbyt zimno zeby go zabierac na spacery. Tak się zastanawiam czy nie zabrać do na DT ale nie wiem czy rodzice beda zachwyceni i na pewno długo umnie by nie mógł by zostać.

Posted

Manixsa napisał(a):
Chodzę z nim. Jednak teraz wygląda tak, że ja biorę go do małej kociarni albo siedzę z nim w boksie bo jest zbyt zimno zeby go zabierac na spacery. Tak się zastanawiam czy nie zabrać do na DT ale nie wiem czy rodzice beda zachwyceni i na pewno długo umnie by nie mógł by zostać.

yhm.... Bo jestem ciekawa jak ona się czuję na spacerkach, czy jakoś się ożywia czy też ciągle taki zdołowany, jak szybko się męczy :roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Dodałam Morwisia na stronę adopcyjną dla staruszków.Biorę się za następne bidy.Morwiś jest kastrowany?Bo napisałam,ze nie...jak tak,to poprawię

nie jest...

Napisz Renatko linka, to wrzuce na pierwszą ;)

• 2 weeks later...