luka1 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 no tak, ja od kilku dni walcze z komputerem i dlatego trudno gdzie kolwiek zaglądać. Obserwator ciągle obserwuje, mógłby sie na cos zdecydować Quote
Rybc!a Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Beam, jeśli nadal będziesz miała problemy ze zdjęciami, to ja ci je wyślę na emaila, proszę o adres.:) Dziękuję. Dziewczyny, to naprawdę niezwykły pies. Strasznie mi na nim zależy i gdybym miała o jednego psa mniej byłby mój, na pewno. Wiecie, jak on strasznie się cieszy, gdy mnie widzi? Wiecie, że tylko mi podaje łapkę, lize i rozdaje całusy? Sami pracownicy się dziwią, jaki jest między nami kontakt..! A jak on płacze (a ja razem z nim), gdy muszę odejść od jego boksu.. :( Quote
Rybc!a Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Tu się całujemy: A tu Spajki płacze za mną.. :( Quote
togaa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Rybc!a napisała; "gdybym miała o jednego psa mniej..." to tak jak ja....5-ty u mnie nie przejdzie/nie wspominając 3 kotów/, ale strasznie się o Spajka martwię.... Żeby chociaż gdzieś tymczas...?! Spajk kruszynko...! gdzie Twoja kanapa...? Quote
Rybc!a Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 U Ciebie piąty nie przejdzie, a u mnie czwarty. Nie ma mowy, na tymczas też, bo mama wie, że i tak by został..! Quote
togaa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Mój Puszek z Zywca też jest na "dożywotnim tymczasie......" Spajk! maluchu... Komu skradniesz serce...??? Rybc!a...! a w jakim stanie był Spajk jak trafił do schronu...? Nie mysle tu o obrażeniach powypadkowych ,ale o stanie ogólnym...! Że nikt go nie szukał...? Quote
Rybc!a Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Nie, nikt go nie szukał, nikt się po niego nie zgłosił, ani nikt o niego nie pytał. Nie widziałam, jak wyglądał po wypadku, ponieważ siedział w niedostępnej dla mnie izolatce, wiem, że było o wiele gorzej, choć Spajk do tej pory ma trudność z poruszaniem się! Quote
luka1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 a możesz opisać w jakim stanie jest teraz Spajki? Na czym polego trudność w poruszaniu sie? Dobrze wiedzieć - bo gdyby ktoś pytał... Quote
esperanza Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Zmieńcie tytuł wątku na np. Maleńki, długowłosy Spajk po wypadku-pilnie potrzebny dom lub dt. Słowa maleńki i długowłosy potrafią czynić cuda :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Zaraz zmienię tytuł. A jego trudność z poruszaniem się nie jest wielka, chociaż trochę mu te nogi ciążą, no nie chodzi zupełnie sprawnie, nie potrafię tego opisać, ale on musi tak jakby.. podskakiwać? Quote
Gonitwa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ania, pamiętasz Sonię moich sąsiadów? Porusza się mniej więcej tak jak ona... Quote
mimiś Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 jaki cudny! mogę tylko podnieść...-u mnie tez nie przejdzie czwarty...:shake: ale takie cudo musi znależć szybko domek Quote
togaa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ten piesek musi byc koniecznie zdiagnozowany....! Nie ma mozliwości wyciągnięcia go ze schronu i zrobienia rtg? Rybc!a -jesteś tam sama...?????? Ja wiem że Spajk nie jest jedynym psem o ktorego sie starasz, ale ten maluch jest naprawde wyjatkowy...... Quote
Rybc!a Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Gonitwa napisał(a):Ania, pamiętasz Sonię moich sąsiadów? Porusza się mniej więcej tak jak ona... Nie, ona poruszała się inaczej.. :shake: togaa napisał(a):Ten piesek musi byc koniecznie zdiagnozowany....! Nie ma mozliwości wyciągnięcia go ze schronu i zrobienia rtg? Rybc!a -jesteś tam sama...?????? Ja wiem że Spajk nie jest jedynym psem o ktorego sie starasz, ale ten maluch jest naprawde wyjatkowy...... Niestety, jedyną możliwością wyciągnięcia psa z boksu choćby na teren schroniska jest.. adopcja! :roll: A ja nie mogę go zaadoptować, a potem oddać, jako prawny właściciel.. Czy jestem tam sama? Ja tu się zajmuję adopcjami, a dziewczyny czynnie pomagają mi w ogłoszeniach. Masz rację, Spajk jest wyjątkowy. Quote
togaa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tego sie własnie obawiałam.....! Rece opadają....ale wciąż wierzę że Spajk znajdzie dom.. Tylko gdzie mu go szukać...? Quote
Hund Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :( wierzę że i u Was pewnego dnia bedzie można wyciągnąć pieska ze schroniska na leczenie , bez adopcji. U nas początkowo to też byŁo niemożliwe a jednak udaŁo się. Mam nadzieję że malutek znajdzie szybko dobry dom jak Puszek. Quote
ewajanka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Kudłate śliczności:loveu: Trzymam kciuki za dobry domek:cool3: Quote
togaa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Spajk nie daje mi spokoju.......! W dodatku dzieli nas z 600 km..... Żebym chociaż zobaczyć go mogła, na chorą łapeczkę spojrzeć...!!!!!:-( Quote
luka1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 na allegro ciagle tkwi obserwator - moze mysli ze psinka zacznie gadać? Quote
mimiś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 napisała" togaa":Spajk nie daje mi spokoju.......!- mnie też..:shake: Quote
beam6 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nie ma innej metody tylko: "wespół - w zespół" :) Quote
Recommended Posts