Zuza i Noddy Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Szkoda, ze do rana, bo ja dopiero będe wiedzieć po szkole. Quote
epe Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Czy Ala56 pomogłaby ogłosić sunię na forum collie? Wtedy są dużo większe szanse na domek-a sunia śliczna jest! Może warto na szybko dać ją na 10 dni do hoteliku,bo do schronu zawsze zdąży! W tym czasie-choć to niewiele-może się wyjaśnią pewne sprawy? Może babcia dziewczyny,która tu pisała,zdecyduje się dać jej DT lub DS? 200,- jakoś uzbieramy,sama wpłacę 30,- Szkoda,żeby w schronie coś "podłapała"-jakoś dziwnie czuję,że ta sunia szybko znajdzie domek!:lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='epe']Czy Ala56 pomogłaby ogłosić sunię na forum collie? Wtedy są dużo większe szanse na domek-a sunia śliczna jest! Może warto na szybko dać ją na 10 dni do hoteliku,bo do schronu zawsze zdąży! W tym czasie-choć to niewiele-może się wyjaśnią pewne sprawy? Może babcia dziewczyny,która tu pisała,zdecyduje się dać jej DT lub DS? 200,- jakoś uzbieramy,sama wpłacę 30,- Szkoda,żeby w schronie coś "podłapała"-jakoś dziwnie czuję,że ta sunia szybko znajdzie domek!:lol: pies już jest na Fo collaczkowym :cool1:....i to pies Lucky ;) http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3205 Quote
malawaszka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Zuza i Nody - czy pytałaś Babci o DT???? Jeśli to by wypaliło to przeciez ja mogę pomóc w zawiezieniu psa do Częstochowy Quote
ala56 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Lucky ma założony watek na forum collie. Ja tam nie jestem zarejestrowana, ale poproszę o odświeżenie wątku. Quote
xxxx52 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Colli do schroniska :placz::placz::placz::shake:czy naprawde nikt nie da mu DT:placz::placz:nikt go nie uchroni przed wiezieniem ,kratami i buda:placz::placz: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Watek Luckiego jest podwieszony na collaczkowym forum , ale mało kto tam wchodzi :shake:.... Quote
niufek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Alicja']Watek Luckiego jest podwieszony na collaczkowym forum , ale mało kto tam wchodzi :shake:.... Ale i tak ma wieksze szanse , bo dziewczyny od Collakow prezne sa , wiec miejmy nadzieje ,ze szybko dom znajda dla niego .ps. jeszcze wieksza nadzieje mam ,ze przed wydaniem go wykastruja . Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='epe']Czy Ala56 pomogłaby ogłosić sunię na forum collie? Wtedy są dużo większe szanse na domek-a sunia śliczna jest! Może warto na szybko dać ją na 10 dni do hoteliku,bo do schronu zawsze zdąży! W tym czasie-choć to niewiele-może się wyjaśnią pewne sprawy? Może babcia dziewczyny,która tu pisała,zdecyduje się dać jej DT lub DS? 200,- jakoś uzbieramy,sama wpłacę 30,- Szkoda,żeby w schronie coś "podłapała"-jakoś dziwnie czuję,że ta sunia szybko znajdzie domek!:lol: :evil_lol::evil_lol: piszesz tak jak ja mówie JĄ... a to przecież samczyk :evil_lol::evil_lol: na forum Collie jest ogłoszony- wogóle nie ma zainteresowania :roll: może masz rację... do hoteliku- jeżeli cena do negocjacji a szukac DT DS, choć znam z autopsji że jak pies bezpieczny to tymczasu nie znajdzie... ale może szybki domek... decydujmy bo musze zadzwonić do Pani która ma psa... Quote
ala56 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Wątek na forum collie odświeżony, poczekamy na odzew Quote
Zuza i Noddy Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 malawaszka napisał(a):Zuza i Nody - czy pytałaś Babci o DT???? Jeśli to by wypaliło to przeciez ja mogę pomóc w zawiezieniu psa do Częstochowy Niestety dopiero jutro po południu będe wiedziała. Quote
Ulka18 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ala56 napisał(a):Wątek na forum collie odświeżony, poczekamy na odzew Jesli beda na forum collie te osoby, ktore zawsze wspieraja bezdomniakow, to mozna liczyc na pomoc finansowa, ale nie na zbyt wielka. Czasami jest wiekszy odzew, czasami nie. Trudno to przewidziec. Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 AKCJA WSTRZYMANA!!! właśnie rozmawiałam z panią i... znalazła domek pod Krakowem!!! nowy domek to 50letnia pani psiara która ma 2 znajdy... miała kolaczka znalezionego parę lat temu który pół roku temu odszedł... psy mieszkają w domu a do dyspozycji mają 3h pole :multi::multi: mam wysłać Pani umowę adopcyjną, a ona sama osobiście zawiezie psiaka do nowego domku żeby zlustrować mieli kilka ofert ale nie oddali go pierwszemu lepszemu- dziś pani chętna oglądała Lucky'ego i po słowach "on ma tyle sierści:crazyeye:!" skończyły rozmowę o ADOPCJI wierze że domek będzie trafem w 10 :multi::multi: Quote
epe Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No wiedziałam,że domek będzie szybko,ale aż taki express!?:loveu::loveu::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 psy mieszkają w domu a do dyspozycji mają 3h pole Domek zawsze moga sprawdzic cioteczki z Krakowa. A nawet powinny. Czy ten teren, na ktorym ma byc kolaczek jest ogrodzony? Bo cos mi sie obilo o uszy, ze domek z nieogrodzonym terenem szukal kolaka do adopcji, wiec trzeba by bardzo go uczulic na mozliowosc ucieczki/zaginiecia psa. Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 panie rozkminiły też historię życia psa..... jako psiary spotykają się na spacerkach na jakiś polach... ktoś ze spacernika skojarzył psiaka.... chadzał tam na spacerki ze starszą panią.... wgłębiły się w temat.... pani psiaka umarła... dom przejęły wnuki.. a psa wyrzuciły jako zbędny dodatek do spadku:mad::mad: :angryy::angryy: więc psiak dzielnie czekał na swoją panią tydzień na polach-gdzie bywali razem :-( skąd nie dał się zabrać... był dokarmiany pojony.. dopiero po tygodniu pomaszerował z państwem do domciu :placz::placz: Quote
basiapron Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 jako ze w Sosnowcu jestem tylko w weekendy to się bardzo cieszę że domek sie znalazł w Kraku bo ja tu studiuję więc jakby co to mogę z kimś pojechać obczaić. Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Ulka18']Domek zawsze moga sprawdzic cioteczki z Krakowa. A nawet powinny. Czy ten teren, na ktorym ma byc kolaczek jest ogrodzony? Bo cos mi sie obilo o uszy, ze domek z nieogrodzonym terenem szukal kolaka do adopcji, wiec trzeba by bardzo go uczulic na mozliowosc ucieczki/zaginiecia psa. napisałam w mailu że ktoś znający się na sprawie podjedzie na kontrolę poadopcyjną jeżeli tylko udostępni nam Pani dane i adres... dostała też umowę adopcyjną.... miejmy nadzieje że to bedzie TEN dom ;) poprosiłam też o fotki z nowego domu , bo los psiaka leży na sercu wielu z nas ;) Quote
Zuza i Noddy Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 To super, ze tak szybko udało się znaleźć coś sensownego. Quote
maggie1971 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dopiero teraz jestem, a tu tyle nawypisywane:evil_lol:, przeczytałam wszystko i rozumiem ze transport do Krakowa dla psiaka nie jest już potrzebny. Jakby co to moja oferta jest nadal aktualna. Mogłabym tez podjechać sprawdzić domek w Krakowie. Quote
clockwork Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='maggie1971']Dopiero teraz jestem, a tu tyle nawypisywane:evil_lol:, przeczytałam wszystko i rozumiem ze transport do Krakowa dla psiaka nie jest już potrzebny. Jakby co to moja oferta jest nadal aktualna. Mogłabym tez podjechać sprawdzić domek w Krakowie. osz cholewcia zapomniałam ci drynknąć że to już nieaktualne :roll::oops: dziękujemy wszystkim za zainteresowanie i chęć pomocy :loveu: Madziu... a u mnie nadal coś czeka na Ciebie :razz::razz: Quote
Alicja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A Magda ma jeszcze Qdłaczka w podpisie :grins: wiem wiem co ma ;).... kawe do wypicia :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts