Edi100 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Anja93'] taki właśnie grzeczny był Baruś w lecznicy, Beki i Pikuś biegali w okół niego:loveu: On wiedział, że chcecie mu pomóc:) To naprawdę wspaniały Pies! Ludzieńcy, pokochać szybko wpaniałego Barusia:loveu:! Quote
Helga&Ares Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Dodam jeszcze, że w drodze powrotnej wstąpiliśmy do GoniP. Baruś rozłożył się u Cioci Goni na trawniku przed domem, było mu tak fajnie, leżał, nasłuchiwał co się dzieje, że aż nie chciał wracać.. Jemu tak niewiele potrzeba do pełni szczęścia:( Quote
GoniaP Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Potwierdzam... Dodam też, że Baruś obsiusiał mi żywopłot i bardzo interesowały go wszystkie zapachy. Ale nie chciał głasków, trochę się mnie bał :-( Super piękny, łagodny i pokrzywdzony przez los psiak... Naprawdę wiele mu nie trzeba, tylko miłości, znajomych kątów i zapachów...Helga&Ares napisał(a):Dodam jeszcze, że w drodze powrotnej wstąpiliśmy do GoniP. Baruś rozłożył się u Cioci Goni na trawniku przed domem, było mu tak fajnie, leżał, nasłuchiwał co się dzieje, że aż nie chciał wracać.. Jemu tak niewiele potrzeba do pełni szczęścia:( Quote
ab-agnieszka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 GoniaP napisał(a):Potwierdzam... Dodam też, że Baruś obsiusiał mi żywopłot i bardzo interesowały go wszystkie zapachy. Ale nie chciał głasków, trochę się mnie bał :-( Super piękny, łagodny i pokrzywdzony przez los psiak... Naprawdę wiele mu nie trzeba, tylko miłości, znajomych kątów i zapachów... I miejmy nadzieje ze znajdzie domek w ktorym bedzie czul sie bezpiecznie Quote
MagdaH Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Hopsamy, do góry, hopsamy po domek:loveu: Quote
Cavy Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Trzymam mocno kciuki Baruś. To nic że niewidomy jesteś, na pewno znajdzie się człowiek, który Cię pokocha i nie przeszkodzi mu w tym Twoje kalectwo :calus: Quote
Helga&Ares Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Czyżby zapomnieli? Barusiu, ja powoli tracę wszelkie nadzieje:-( Quote
Edi100 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Helga&Ares napisał(a):Czyżby zapomnieli? Barusiu, ja powoli tracę wszelkie nadzieje:-( Przepraszam, ale nie pomyślałam ostatnio o Barusiu:( Tyle biedy wokoło że czasem wyleci z głowy. Dodatkow mam mikro kotka, a jutro pewnie złapie jeszcze dwa:( No i saigon w domu z Psami:( Quote
malicja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Barusiu, jakis taki zapomniany jestes :-( hopaj na gore! Quote
Edi100 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 KropkaKropka napisał(a):Ojoj, jaka tu cisza :-( No właśnie:( Quote
Helga&Ares Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 kto pokocha niewidomego, przepięknego Owczarka?:placz: Quote
Edi100 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Helga&Ares napisał(a):kto pokocha niewidomego, przepięknego Owczarka?:placz: Czy On ma ogłoszenia, allegro? Quote
Helga&Ares Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Edi100 napisał(a):Czy On ma ogłoszenia, allegro? allegratkę, allegro i kilka innych:roll: Quote
KropkaKropka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Helga, wiesz na jakich portalach są te ogłoszenia? Chciałam do tego usiąść i poogłaszać psiaka.. Tylko musze wiedzieć gdzie już jest ;) Quote
irenaka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pozwoliłam sobie na skopiowanie tekstu z pierwszej strony do ogłoszeń. Pozdrowienia z Krakowa Quote
Helga&Ares Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 irenaka napisał(a):Pozwoliłam sobie na skopiowanie tekstu z pierwszej strony do ogłoszeń. Pozdrowienia z Krakowa Dziękujemy :loveu: A możesz wypisać, na jakich portalach go ogłosiłaś, żeby nie powtarzać? Kropka, postaram się sprawdzić. Quote
Helga&Ares Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 KropkaKropka napisał(a)::mad: ... i co? :razz:;) Marta robiła allegro i ogłoszenia, więc najlepiej będzie, jeśli jej się spytasz ;) Quote
KropkaKropka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Helga&Ares napisał(a): Kropka, postaram się sprawdzić. :mad: ... i co? :razz:;) Quote
Recommended Posts