Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anja93']

taki właśnie grzeczny był Baruś w lecznicy, Beki i Pikuś biegali w okół niego:loveu:

On wiedział, że chcecie mu pomóc:) To naprawdę wspaniały Pies! Ludzieńcy, pokochać szybko wpaniałego Barusia:loveu:!

Posted

Dodam jeszcze, że w drodze powrotnej wstąpiliśmy do GoniP. Baruś rozłożył się u Cioci Goni na trawniku przed domem, było mu tak fajnie, leżał, nasłuchiwał co się dzieje, że aż nie chciał wracać.. Jemu tak niewiele potrzeba do pełni szczęścia:(

Posted

Potwierdzam... Dodam też, że Baruś obsiusiał mi żywopłot i bardzo interesowały go wszystkie zapachy. Ale nie chciał głasków, trochę się mnie bał :-( Super piękny, łagodny i pokrzywdzony przez los psiak... Naprawdę wiele mu nie trzeba, tylko miłości, znajomych kątów i zapachów...

Helga&Ares napisał(a):
Dodam jeszcze, że w drodze powrotnej wstąpiliśmy do GoniP. Baruś rozłożył się u Cioci Goni na trawniku przed domem, było mu tak fajnie, leżał, nasłuchiwał co się dzieje, że aż nie chciał wracać.. Jemu tak niewiele potrzeba do pełni szczęścia:(

Posted

GoniaP napisał(a):
Potwierdzam... Dodam też, że Baruś obsiusiał mi żywopłot i bardzo interesowały go wszystkie zapachy. Ale nie chciał głasków, trochę się mnie bał :-( Super piękny, łagodny i pokrzywdzony przez los psiak... Naprawdę wiele mu nie trzeba, tylko miłości, znajomych kątów i zapachów...

I miejmy nadzieje ze znajdzie domek w ktorym bedzie czul sie bezpiecznie

Posted

Trzymam mocno kciuki Baruś. To nic że niewidomy jesteś, na pewno znajdzie się człowiek, który Cię pokocha i nie przeszkodzi mu w tym Twoje kalectwo :calus:

• 2 weeks later...
Posted

Helga&Ares napisał(a):
Czyżby zapomnieli? Barusiu, ja powoli tracę wszelkie nadzieje:-(

Przepraszam, ale nie pomyślałam ostatnio o Barusiu:( Tyle biedy wokoło że czasem wyleci z głowy. Dodatkow mam mikro kotka, a jutro pewnie złapie jeszcze dwa:( No i saigon w domu z Psami:(

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

irenaka napisał(a):
Pozwoliłam sobie na skopiowanie tekstu z pierwszej strony do ogłoszeń.
Pozdrowienia z Krakowa

Dziękujemy :loveu:
A możesz wypisać, na jakich portalach go ogłosiłaś, żeby nie powtarzać?

Kropka, postaram się sprawdzić.