Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

wiadomo, Piesek się niestety do tego domku nie nadaje.. za to bardzo spodobała się Sunia z naszego schroniska, również niewidoma, pasuje z charakteru, zachowania. Czekamy na decyzję

Posted

Poznałam dziś Barusia:loveu:osobiście i przyszło mi na mysl by Go skonsultować okulistycznie. Moze jest nadzieja, by choć trochę odzyskał wzrok. Podobno macie w Poznaniu dobrego specjalistę, to może złożymy sie na wizytę, a jak będzie trzeba to na operację? We wrocławiu są okuliści, Pasławski i Kiełbowicz. Tylko Wrocław daleko:(
Może uda się przerwać tę ciemność???Może uda się by widział choć odrobinkę trawki i słoneczka?:placz:
Nie zostawiajmy Go w ciemności:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Poznałam dziś Barusia:loveu:osobiście i przyszło mi na mysl by Go skonsultować okulistycznie. Moze jest nadzieja, by choć trochę odzyskał wzrok. Podobno macie w Poznaniu dobrego specjalistę, to może złożymy sie na wizytę, a jak będzie trzeba to na operację? We wrocławiu są okuliści, Pasławski i Kiełbowicz. Tylko Wrocław daleko:(
Może uda się przerwać tę ciemność???Może uda się by widział choć odrobinkę trawki i słoneczka?:placz:
Nie zostawiajmy Go w ciemności:(

Jestem za Edi :loveu: