Helga&Ares Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 albo poprosimy panią p o pomoc:cool3: Quote
GoniaP Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Zróbcie mu nowe zdjęcia, co?? Możecie poza kojcem?? Quote
Helga&Ares Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 pojawiła się szansa.. Baruś bidulo, pokazuj się! Quote
Helga&Ares Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Pewna dogomaniacka dobra dusza.. Jednak narazie nie zapeszajmy. Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 wiadomo, Piesek się niestety do tego domku nie nadaje.. za to bardzo spodobała się Sunia z naszego schroniska, również niewidoma, pasuje z charakteru, zachowania. Czekamy na decyzję Quote
Helga&Ares Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 on musi trafić do takiego domu, gdzie nie ma innych zwierząt. tylko.. czy taki się znajdzie? Quote
GoniaP Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Helga&Ares napisał(a):on musi trafić do takiego domu, gdzie nie ma innych zwierząt. tylko.. czy taki się znajdzie? W końcu się znajdzie... Musi! Quote
Edi100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Poznałam dziś Barusia:loveu:osobiście i przyszło mi na mysl by Go skonsultować okulistycznie. Moze jest nadzieja, by choć trochę odzyskał wzrok. Podobno macie w Poznaniu dobrego specjalistę, to może złożymy sie na wizytę, a jak będzie trzeba to na operację? We wrocławiu są okuliści, Pasławski i Kiełbowicz. Tylko Wrocław daleko:( Może uda się przerwać tę ciemność???Może uda się by widział choć odrobinkę trawki i słoneczka?:placz: Nie zostawiajmy Go w ciemności:( Quote
GoniaP Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Edi100 napisał(a):Poznałam dziś Barusia:loveu:osobiście i przyszło mi na mysl by Go skonsultować okulistycznie. Moze jest nadzieja, by choć trochę odzyskał wzrok. Podobno macie w Poznaniu dobrego specjalistę, to może złożymy sie na wizytę, a jak będzie trzeba to na operację? We wrocławiu są okuliści, Pasławski i Kiełbowicz. Tylko Wrocław daleko:( Może uda się przerwać tę ciemność???Może uda się by widział choć odrobinkę trawki i słoneczka?:placz: Nie zostawiajmy Go w ciemności:( Jestem za Edi :loveu: Quote
Recommended Posts