Edi100 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Helga&Ares napisał(a):Mamy kolejne wieści, niestety nie wszystkie dobre. Bari czuje sie dobrze. Rozpoznaje niektórych ludzi. Cieszy się, gdy przychodzą, żeby go odwiedzić, szczeka. Ma zabieg 15tego Beki już po operacji. Miała na szyi guza, który wydawał się niegroźny. Jednak ten zaczął krwawić i ją piec, wiec na cito jechała do kliniki na operację. Okazało się, że to rak złośliwy:( Drugiego miała w macicy, i też został usunięty. Nie ma przerzutów. Ona ma wielu fanów tam, którzy chcą jej dać dom. Musi być dobrze. Trzymajcie za Nich kciuki! Oczywiście że trzymamy! Z całych sił za zdrówko i domki!!! Quote
Helga&Ares Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Trzymajcie mocno kciuki, niedługo powinno się wszystko wyjaśnić ;) Quote
GoniaP Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Beki umarła w nowym domu [*] Niestety nowotwór rozsiał się po całym organizmie i nie było już ratunku.... Śpij spokojnie kochana staruszko. Quote
Donvitow Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bary widzi na jedno oczko. Jest już w nowym domu. Foty ma Domi. Quote
Edi100 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Donvitow napisał(a):Bary widzi na jedno oczko. Jest już w nowym domu. Foty ma Domi. Ja chcę zobaczyc Barusia! Quote
Donvitow Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Najwyższy czas.:angryy:. No i do aktualności schroniska:mad: Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 "25.07.09_Tutaj sczczesliwy Bary z jego ukochanym opiekunem. Nie wiem czy widzać na zdjeciu ale na prawe oko juz b. dobrze widzi (po operacji). Drugie tez mu bedzie operowal ale dopiero za pare tygodni, bo nie chce go stressowac. ;=) " Quote
Edi100 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Helga&Ares'] "25.07.09_Tutaj sczczesliwy Bary z jego ukochanym opiekunem. Nie wiem czy widzać na zdjeciu ale na prawe oko juz b. dobrze widzi (po operacji). Drugie tez mu bedzie operowal ale dopiero za pare tygodni, bo nie chce go stressowac. ;=) " Serce rosnie!:) Quote
Recommended Posts