ab-agnieszka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No ja oferowalam wplate z pieniazkow za aukcje allegro! Tylko ona sie konczy 9-tego;) Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 ab-agnieszka napisał(a):No ja oferowalam wplate z pieniazkow za aukcje allegro! Tylko ona sie konczy 9-tego;) Doceniamy, kochana jesteś:Rose: Quote
Helga&Ares Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 ab-agnieszka napisał(a):No ja oferowalam wplate z pieniazkow za aukcje allegro! Tylko ona sie konczy 9-tego;) Chodzi o Ciocię Angie, która coś pisała o wpłacie dla psiaków ;) Dziękuję Wam wszystkim po stokroć:loveu: Quote
Edi100 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Czekam na wieści od psiego okulisty i trzymam kciuki! Quote
Helga&Ares Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kciuki zawsze potrzebne! Dzięki!! Quote
ab-agnieszka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jutro konczy sie aukcja na allegro jestem ciekawa ile uzbieramy dla naszego chorego;) Quote
ab-agnieszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Aukcja zakonczyla sie suma 255zl. Tak jak wczesniej obiecalam pol daruje Barriemu a drugie pol Perry. 45 zl jestem wstanie dorzucic od siebie czyli dla kazdego malenstwa po 150zl. Jak tylko bede miala pieniazki na koncie poprosze o nr konta na ktore mam przeslac kaske:lol: Quote
Helga&Ares Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Aukcja zakonczyla sie suma 255zl. Tak jak wczesniej obiecalam pol daruje Barriemu a drugie pol Perry. 45 zl jestem wstanie dorzucic od siebie czyli dla kazdego malenstwa po 150zl. Jak tylko bede miala pieniazki na koncie poprosze o nr konta na ktore mam przeslac kaske:lol: :Rose::Rose: Dziękujemy Bardzo Mocno! Zaraz prześlę na PW numer konta. Quote
ab-agnieszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 PIeniazki za buty zostaly wyslane do mnie wczoraj sadze ze w poniedzialek beda to od razu zrobie przelew. Dam jeszcze znac w poniedzialek:cool3: Quote
ab-agnieszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witam pieniazki dotarly na moje konto zaraz zrobie przelew. Quote
Helga&Ares Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Witam pieniazki dotarly na moje konto zaraz zrobie przelew. Jesteś Wielka:Rose: Jesteśmy Ci bardzo wdzięczni!!! Quote
Helga&Ares Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Głosujcie na Schronisko w Gaju (Śrem) w akcji Tesco. Tu można więcej poczytać oraz zagłosować: KLIK Quote
ab-agnieszka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 :lol:Mialam problem z przelewem dopiero teraz mi poszedl.:lol: Quote
ab-agnieszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 I jak tam u naszego malenstwa??? Quote
Helga&Ares Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ab-agnieszka napisał(a):I jak tam u naszego malenstwa??? maleństwo jutro jedzie do psiego okulisty! ;) Quote
ab-agnieszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Rewelacja super Czy Barry ma swoje allegro? Quote
Helga&Ares Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='ab-agnieszka']Rewelacja super Czy Barry ma swoje allegro? aukcja już zakończona:( http://www.allegro.pl/item421538508_niewidomy_owczarek_niemiecki_szuka_domu_pilne.html Quote
Helga&Ares Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Edi100 napisał(a):Już po wizycie? Dajcie znać. postaramy się odzyskać jedno oczko. Ciśnienie za wysokie. Wg weta powinien na jedno oko wiedzieć. Psiak ma dostać za 5 dni szczepionkę, a codziennie kropelki do oczu. Za tydzień druga wizyta. Wet bardzo konkretny, za wizytę zapłaciliśmy 150 zł (z ogromnymi zniżkami;)), normalnie tyle kosztowałaby wizyta jednego psa. Był bardzo dzielny:loveu: Grzeczny, najgrzeczniejszy z całej bandy (jechały jeszcze Beki i Lisek/Pikuś) W samochodzie ideał! Quote
Edi100 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Helga&Ares napisał(a):postaramy się odzyskać jedno oczko. Ciśnienie za wysokie. Wg weta powinien na jedno oko wiedzieć. Psiak ma dostać za 5 dni szczepionkę, a codziennie kropelki do oczu. Za tydzień druga wizyta. Wet bardzo konkretny, za wizytę zapłaciliśmy 150 zł (z ogromnymi zniżkami;)), normalnie tyle kosztowałaby wizyta jednego psa. Był bardzo dzielny:loveu: Grzeczny, najgrzeczniejszy z całej bandy (jechały jeszcze Beki i Lisek/Pikuś) W samochodzie ideał! Tak się cieszę:multi::multi::multi: A jakie są koszty leczenia? Walczyć zawsze warto:) Quote
Helga&Ares Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Edi100 napisał(a):Tak się cieszę:multi::multi::multi: A jakie są koszty leczenia? Walczyć zawsze warto:) za leki i wizytę zapłaciliśmy 150 zł. Quote
Anja93 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 taki właśnie grzeczny był Baruś w lecznicy, Beki i Pikuś biegali w okół niego:loveu: Quote
Recommended Posts