Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Ja, albo zbanowany :placz: Vito.

To super! Proponuję już zbierać grosze i dodać w tytule że potrzebne wsparcie na okulistę.
Poslijcie mi numer konta, chyba ze na Donvitow konto, to mam. Ja na skromny poczatek mogę przelac 20zł:oops:bo mi się budżet baaaardzo uszczuplił w tym miesiącu:(

Posted

Helga&Ares napisał(a):
ok, to ja zmieniam w takim razie tytuł

Zmieniaj cioteczko, bo może te oczęta uda sie uratować i doczekamy chwili, kiedy On będzie mógł zobaczyć choć troszkę. Jak się tak stanie, to osobiście ( choć mam kaaaaaaawałek drogi) przyjadę Go pocałować w pycholka:loveu:

Posted

cioteczki i wujkowie potrzeba ogłoszeń dla Bary'ego? jak tak, to służę pomocą, tylko nie umiem wyciskać łez, piszę nie aż tak łzawo, więc jak coś to każda pomoc mile widziana :p

to potrzeba tych ogłoszeń?

Posted

xmartix napisał(a):
cioteczki i wujkowie potrzeba ogłoszeń dla Bary'ego? jak tak, to służę pomocą, tylko nie umiem wyciskać łez, piszę nie aż tak łzawo, więc jak coś to każda pomoc mile widziana :p

to potrzeba tych ogłoszeń?

Jasne!!!!!
Możesz wykorzystać cosik z pierwszego postu, niektórym po przeczytaniu 'zaszkliły się oczy';), więc coś wzruszającego w tych słowach musi być

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Jasne!!!!!
Możesz wykorzystać cosik z pierwszego postu, niektórym po przeczytaniu 'zaszkliły się oczy';), więc coś wzruszającego w tych słowach musi być

Mi łezki poleciały :oops: no bo ja słaba jestem, psychicznie :roll:

Posted

KropkaKropka napisał(a):
Mi łezki poleciały :oops: no bo ja słaba jestem, psychicznie :roll:

oj nie tylko Ty:roll:

On siedzi mi głęboko w serduchu... tak jak Tosia, Sarunia i cała reszta ekipy