Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że się zemszczę , będę Wam koty podrzucać. Ziele77 nie bądź pesymistką , idą wakacje więc czeka nas psi horror, może być i tak ,że Harry będzie u nas siedział do września. Najwyżej znajdę mu nowy DT. Mam niestety wiele złych doświadczeń jeżeli chodzi o psy które do nas wracają, jogi chyba też coś na ten temat wie , stąd moje słowa.... ale znam też osoby które siedzą rodzicom na głowie z dwoma psami .... i dają sobie radę. Po ostatnich zdarzeniach z psiakami (i kotami, właśnie wraca do nas po półtora roku kotka, ponieważ państwo wyjeżdżają i kot nie mieści się im w bagażu) po prostu wolę "dmuchać na zimne" .

• 2 weeks later...
Posted

Marlena:) napisał(a):
Harry jak zwykle jest przecudowny:loveu:...
Kurde cos ostatnio wychodzi na to,ze te najładniejsze psy czekają najdłużej...

Zawsze tak jest :shake:

Posted

hmmmm
czekają bo nikt ich nie ogłasza:roll: a ja się dobijam o zdjęcia :mad:

Harry oprócz strony tpsz nie ma żadnych ogłoszeń, a to za mało.
Teraz są zdjęcia to zrobię mu allegro, napiszcie mi wszystko o nim. Jest w Dt więc wiadomo jak się zachowuje i kontakt na opiekuna. Ja mogę zawieźć go do Krakowa gdyby się domek z tamtych okolic odezwał

Posted

sorki jogi , ale jak nie będę miała co robić z wolnym czasem, to zacznę latać psom na DT fotki pstrykać ,( pomijając moje domowe tymczasy), do Krakowa też dojeżdżamy od czasu do czasu, więc jeżeli ktoś ze starego grodu zgłosi się po Harrolda - damy radę... Harry to pies z zacięciem owczarka, pasie co się da i szczypie też co się da, namiary na DT mogę telefonicznie podać w każdej chwili, mój fon podałam już publicznie na tym wątku

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No własnie, Harry zleciał i to bardzo nisko...
Marlena!! Dawaj tu sprawozdanie i to już :)

masz tylko kilka bloków do DT gdzie jest Harry , są wakacje, idź pogadaj , zrób zdjęcia i podnoś wątek , dom jest otwarty i dla ludzi i dla zwierząt , dasz sobie radę

Posted

Jogi,sorry ale przecież Luiza wkleiła nowe zdjęcia....Jakich Ty lepszych oczekujesz, te są w porządku... Poza tym o ile wiem Marlena nie ma aparatu, wiec jak możesz od niej wymagać fotek...

Proszę, te mniej wyraźne przerobiłam, żeby nie było, że są rozmazane czy coś...