Marlena:) Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 A Harry czeka :mad::mad::mad: ...... Pani Kasia sie kiedyś zemści za te wszystkie podrzutki :diabloti: prawda? Quote
mm2559 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pewnie, że się zemszczę , będę Wam koty podrzucać. Ziele77 nie bądź pesymistką , idą wakacje więc czeka nas psi horror, może być i tak ,że Harry będzie u nas siedział do września. Najwyżej znajdę mu nowy DT. Mam niestety wiele złych doświadczeń jeżeli chodzi o psy które do nas wracają, jogi chyba też coś na ten temat wie , stąd moje słowa.... ale znam też osoby które siedzą rodzicom na głowie z dwoma psami .... i dają sobie radę. Po ostatnich zdarzeniach z psiakami (i kotami, właśnie wraca do nas po półtora roku kotka, ponieważ państwo wyjeżdżają i kot nie mieści się im w bagażu) po prostu wolę "dmuchać na zimne" . Quote
Marlena:) Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Ja kota chętnie :diabloti::diabloti::diabloti: Mówiłam pani,że moja mama panią lubi?:cool3: (to miała być groźba) Quote
ziele77 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jaka cisza u Harrego!Co u niego słychać?Kiedy będą fotki?:razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No własnie, Harry zleciał i to bardzo nisko... Marlena!! Dawaj tu sprawozdanie i to już :) Quote
Marlena:) Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Harry jak zwykle jest przecudowny:loveu:... Kurde cos ostatnio wychodzi na to,ze te najładniejsze psy czekają najdłużej... Quote
Luzia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Marlena:) napisał(a):Harry jak zwykle jest przecudowny:loveu:... Kurde cos ostatnio wychodzi na to,ze te najładniejsze psy czekają najdłużej... Zawsze tak jest :shake: Quote
jogi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 hmmmm czekają bo nikt ich nie ogłasza:roll: a ja się dobijam o zdjęcia :mad: Harry oprócz strony tpsz nie ma żadnych ogłoszeń, a to za mało. Teraz są zdjęcia to zrobię mu allegro, napiszcie mi wszystko o nim. Jest w Dt więc wiadomo jak się zachowuje i kontakt na opiekuna. Ja mogę zawieźć go do Krakowa gdyby się domek z tamtych okolic odezwał Quote
mm2559 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 sorki jogi , ale jak nie będę miała co robić z wolnym czasem, to zacznę latać psom na DT fotki pstrykać ,( pomijając moje domowe tymczasy), do Krakowa też dojeżdżamy od czasu do czasu, więc jeżeli ktoś ze starego grodu zgłosi się po Harrolda - damy radę... Harry to pies z zacięciem owczarka, pasie co się da i szczypie też co się da, namiary na DT mogę telefonicznie podać w każdej chwili, mój fon podałam już publicznie na tym wątku Quote
mm2559 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):No własnie, Harry zleciał i to bardzo nisko... Marlena!! Dawaj tu sprawozdanie i to już :) masz tylko kilka bloków do DT gdzie jest Harry , są wakacje, idź pogadaj , zrób zdjęcia i podnoś wątek , dom jest otwarty i dla ludzi i dla zwierząt , dasz sobie radę Quote
justynan2 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 jogi podaj mi swojego maila to podeślę ci kilka zdjęć Harego, może coś wybierzesz Quote
Paulina_mickey Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jogi,sorry ale przecież Luiza wkleiła nowe zdjęcia....Jakich Ty lepszych oczekujesz, te są w porządku... Poza tym o ile wiem Marlena nie ma aparatu, wiec jak możesz od niej wymagać fotek... Proszę, te mniej wyraźne przerobiłam, żeby nie było, że są rozmazane czy coś... Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Może mi ktoś wysłać na PW adres do DT gdzie jest Harry;> Quote
Paulina_mickey Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dziś rozwiesiłam ogłoszenia Harrego... Ktoś go na pewno zobaczy, nawet z takimi fotkami jakie są :cool3: Quote
jogi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A jednak da sie zrobic świetne zdjęcie;) Justynan2 dziekuję Quote
Paulina_mickey Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Też wole naturalne zdjęcia ;)I im wiecej tym lepiej.... Hop Harry w południe :loveu::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Proszę załatwiać WSZYSTKIE osobiste sprawy na PW/gg lub telefonicznie. Wszystkie OFFtopowe posty zostaną usunięte i proszę skoncentrować się na znalezieniu psu domu. Mod Quote
Paulina_mickey Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dzięki Edyta ;) Jak dostanę aparat to pokaże Wam jakie ogłoszenia ma Harry :cool3: Quote
Marlena:) Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Paulina te ogłoszenia są za****ste....:loveu: ... dzieki wielkie:loveu:... Quote
DogMaster Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Też widziałem te ogłoszenia fajniusie są :loveu::loveu::loveu: teraz harry znajdzie migiem domek :multi::multi::multi: Quote
Paulina_mickey Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dzięki, nawet bez pozowanych fotek można zrobić dobre ogłoszenia ;) Quote
Paulina_mickey Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli ogłoszenie Harrego. ;) Quote
Recommended Posts