Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Marleno, tu sa dwa watki:
http://www.dogomania.pl/forum/f78/psy-wet-siostry-za-tm-124894/
http://www.dogomania.pl/forum/f78/trzylapek-koli-byl-szczesliwy-lecz-ktos-przerwal-jego-zycie-za-tm-77803/

jest tam kilka osob i z Przemysla, i bardziej niz ja zorientowanych w sprawie. napisz do nich maila albo PW.
a psiak jest piekny bardzo, jestem zdumiona, ze do tej pory nie znalazl domu.
ogloszenia rozniaste, allegro ma??

Posted

Przeczytałam wątki. Harry zostaje na DT , nie uśmiecha nam się by stał się kolejna ofiarą truciciela. Czeka na dom pół roku ( co jest naprawdę dziwne , bo większe od niego "brzydale" znajdują domki szybciej) to poczeka jeszcze chwilkę

Posted

Jest tak piękny, że trudno uwierzyc, że nie ma chetnych na niego. Na jakich portalach jest ogłąszany? Wklejcie info na pierwszą stronę, będzie łatwiej;)

Posted

Marlena:) napisał(a):
Allegro narazie nie ma,bo po pierwsze mamy 2 dniowe zawieszenie,a po drugie nie mam fotek (format:roll:). Poproś Kasię,jeśli znajdzie chwilę:roll:.

Przekazałam Jej

Posted

postaram się foty zrobić w tym tygodniu , chociaż boję się mojej siostry, bo Harry na spółkę z Dorą nadal demolują jej dom, mogą ganiać nad Wisłą trzy godziny, wracają i po chwili znowu szaleją - jak po dopalaczach. DS dla Harrolda jest absolutnie i na gwałt potrzebny bo jak tak dalej pójdzie to stracę DT. Harry potrzebuje domu z dużym ogrodem i kogoś kto poświęci mu naprawdę sporo czasu.

Posted

Marlena:) napisał(a):
To moze ja na wszelki wypadek przestanę pokazywać się w TBG? :diabloti:
Allegro dalej bloknięte :shake: .... same gwiazdki przychodzą mi na myśl:mad:

To może lepiej sobie Go weź z powrotem zamiast przestawać przyjeżdżać :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Byłam dziś z Kasią na spacerku z Harrym. Ślicznie wygląda teraz jak się tak "okudłacił" :loveu: Zrobiłam parę fotek ale dam dopiero jak wezme kabel bo na razie mam Go w domu :eviltong: