Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy raz zobaczyłam Harrego opętanego łańcuchami..biegał jak oszalały po ulicach..do nikogo nie podchodził. Po niedługim czasie doszedł do siebie - jest teraz kochanym,bardzo rozbrykanym szczeniorem..pełnym energii i cieszącym się z każdej,nawet najkrótszej chwili spędzonej ze swoim człowiekiem.
Zostając w domu nie szczeka,nie niszczy.. potrafi zachować czystość, chodzić na smyczy.
Jest łagodny w stosunku do ludzi i innych zwierząt (na tymczasie mieszka z sunią i kotami) . Jest wykastrowany.
Potrzebuje dużo ruchu i miłości.

Posted

Marlenko przepraszam że Cie poprawiam ale Harry ma ok 50-55 cm w kłębie. Nie lubi kotów, nie robi im jako takiej krzywdy ale masakruje i pokazuje kto jest górą. I jego największa wadą jest chyba to, że podszczypuje dzieci. Jest typowym psem pasterskim, jego stado ma być tam gdzie On.

Posted

Byłam wczoraj u Harrego, straszny z niego wariat i super się dobrały z Dorą :evil_lol:
Po prostu urwanie głowy jak oboje zaczną szaleć :diabloti:

Marlena:) napisał(a):
A spadaj Luzik :eviltong: .... wiesz,że Cię kocham:lol:...

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Luiza wbrew pozorom to daje i to bardzo dużo. Domy nie znajdują się z dnia na dzień... ale co ja będę gadać, Ty to doskonale wiesz.
Sama myślałam, ze wątek na dogo Zibi nic nie daje, a jednak pani Małgosia właśnie tu ją wypatrzyła.

• 2 weeks later...