Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Oj Harry Harry ciekawe co z Twoim panem czy się namyśli :shake: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja mu życzę wszystkiego co najlepsze i żeby jak najprędzej znalazł domek. Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ehh każdemu się należy dobry dom :-(Tylko te domki nie chcą się zdecydować :mad: Quote
Marlena:) Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Oni nie,ale wie ten przemiły pan z miasta aniołów , który obiecał,że nas na dniach tarnobrzega dopadnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Marlena:) napisał(a):Oni nie,ale wie ten przemiły pan z miasta aniołów , który obiecał,że nas na dniach tarnobrzega dopadnie :loveu::loveu::loveu:To ten pan co cały dzień się kręcił koło nas?Harry sie mu spodobał? Quote
Marlena:) Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Spodobal to mało powiedziane. Pan sie zakochał :loveu: .... i jest suuuper! Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Oj tak to na pewno była miłość :loveu: Gdyby nie to nie przesiedział by z nami (a raczej z nim) całego prawie dnia :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Qrde to niech go bierze czym prędzej...:cool3: Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Z tego co mówił to jak by mógł to by brał tylko sytuacja rodzinna nie pozwala mu za bardzo :-( Quote
Marlena:) Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 dokładnie.... byłam z nim cały dzień i znam już od podszewki. Bardzo żałuje, że Harry nie moze trafic do niego... moze jednak coś sie zmieni? Kto wie:roll: Quote
Paulina_mickey Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Dalej nic :-( Jest na DT u siostry Kasi Zrobie mu ogłoszenia... Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Lada chwila a domek się znajdzie, bo Harry jest boski :iloveyou: Quote
Marlena:) Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Moje słoneczka wskakują na pierwszą :loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Oj Harry Harry to nie tak miało byc... domek miał sie znaleźć w 5 minut. Że też najładniejsze psy muszą zawsze tyle czekać :mad: Quote
jogi Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Marlena ja Ci juz tłumaczyłam. Domek sam sie nie znajdzie, kluczem są zdjecia. A Harry ma tylko jedno sliczne zdjęcie, to w kwiatach inne do nieczego się nie nadają. Nie można siedzieć z założonymi rekami i czekac na cud:angryy: Więc nie narzekaj i do roboty, bo.....:mad: Quote
Paulina_mickey Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 jogi napisał(a):Marlena ja Ci juz tłumaczyłam. Domek sam sie nie znajdzie, kluczem są zdjecia. A Harry ma tylko jedno sliczne zdjęcie, to w kwiatach inne do nieczego się nie nadają. Nie można siedzieć z założonymi rekami i czekac na cud:angryy: Więc nie narzekaj i do roboty, bo.....:mad:Przecież Harry ma mase różnych fotek...i większość jest udana... Quote
ziele77 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Słuchajcie,jestem zainteresowana Harrym.Bardzo mi się podoba :loveu:Minął już rok odkąd odeszła Neska i dochodzę do momentu w którym postanowiłam,że jak tylko załatwię sprawy uczelniane i zaczną się wakację przygarnę jakiegoś psiaka. Więc jeżeli Harry nie mógłby znaleść jakiegoś fajnego domku to ja jestem awaryjnie ;). Tylko jakbyście mogły powiedzieć jaki on jest do dzieci?Czy może zostawać sam w domu np. na 2 godziny,czy nadal jest taki nieufny,jak z jego apetytem,czy potrzebuje bardzo dużo ruchu jak teriery,czy normalne 3,4 spacery z wybieganiem wystarczą?gdzie teraz przebywa? Quote
ziele77 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 No i jakiej on jest właściwie wielkości bo nie mogę dojść.taki jak bokser,czy mniejszy.Taki średnio mały czy średnio duży? Quote
Recommended Posts