Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena:) napisał(a):
Oni nie,ale wie ten przemiły pan z miasta aniołów , który obiecał,że nas na dniach tarnobrzega dopadnie :loveu::loveu::loveu:
To ten pan co cały dzień się kręcił koło nas?Harry sie mu spodobał?

Posted

Marlena ja Ci juz tłumaczyłam.
Domek sam sie nie znajdzie, kluczem są zdjecia. A Harry ma tylko jedno sliczne zdjęcie, to w kwiatach inne do nieczego się nie nadają. Nie można siedzieć z założonymi rekami i czekac na cud:angryy:

Więc nie narzekaj i do roboty, bo.....:mad:

Posted

jogi napisał(a):
Marlena ja Ci juz tłumaczyłam.
Domek sam sie nie znajdzie, kluczem są zdjecia. A Harry ma tylko jedno sliczne zdjęcie, to w kwiatach inne do nieczego się nie nadają. Nie można siedzieć z założonymi rekami i czekac na cud:angryy:

Więc nie narzekaj i do roboty, bo.....:mad:
Przecież Harry ma mase różnych fotek...i większość jest udana...

Posted

Słuchajcie,jestem zainteresowana Harrym.Bardzo mi się podoba :loveu:Minął już rok odkąd odeszła Neska i dochodzę do momentu w którym postanowiłam,że jak tylko załatwię sprawy uczelniane i zaczną się wakację przygarnę jakiegoś psiaka.
Więc jeżeli Harry nie mógłby znaleść jakiegoś fajnego domku to ja jestem awaryjnie ;).
Tylko jakbyście mogły powiedzieć jaki on jest do dzieci?Czy może zostawać sam w domu np. na 2 godziny,czy nadal jest taki nieufny,jak z jego apetytem,czy potrzebuje bardzo dużo ruchu jak teriery,czy normalne 3,4 spacery z wybieganiem wystarczą?gdzie teraz przebywa?