Paulina_mickey Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Tylko hopków a tu domu dalej nie widać...:placz: Quote
Mike i Morgan Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Tylko hopków a tu domu dalej nie widać...:placz: Wiem ale nic innego nie mogę zrobić dla niego :shake: Tylko mogę go podnosić :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 mike17pl napisał(a):Wiem ale nic innego nie mogę zrobić dla niego :shake: Tylko mogę go podnosić :loveu: No to podniosę....:roll: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Erazm napisał(a):Gdzie te fotki:mad::mad::mad: W ogóle bardzo cichutko tu u niego...:-( Quote
Marlena:) Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 wystawiłam go w typie briarda :eviltong: : Harry - młode cudo w typie briard szuka domu !!! (518922171) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ewatr napisał(a):Czesc Harry :p ładna aukcja Marlenko :lol: Marlena ma już wprawę:evil_lol: Ale rzeczywiście aukcja jest bardzo ładna, tylko czego nikt go nie chce zauważyć:mad: Quote
Marlena:) Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 A zauważył...tym razem jednak nie chciałam nic mówić przed czasem :evil_lol:. Dzisiaj Harrold pojechał do cudownych ludzi. Nareszcie ma kogoś tylko dla siebie :diabloti:. Ludzie super....chociażby dlatego,ze zdecydowali sie mimo tego,że to takie adhd i to wcale nie małe :eviltong:... Nawet pogryzione buty i podszczypywanie ich nie odstraszyły :evil_lol:. Nareszcie HAPPY END. Po 8 miesiacach :multi::multi::multi:. Quote
Mike i Morgan Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Marlena:) napisał(a):A zauważył...tym razem jednak nie chciałam nic mówić przed czasem :evil_lol:. Dzisiaj Harrold pojechał do cudownych ludzi. Nareszcie ma kogoś tylko dla siebie :diabloti:. Ludzie super....chociażby dlatego,ze zdecydowali sie mimo tego,że to takie adhd i to wcale nie małe :eviltong:... Nawet pogryzione buty i podszczypywanie ich nie odstraszyły :evil_lol:. Nareszcie HAPPY END. Po 8 miesiacach :multi::multi::multi:. No to wspaniała wiadomość :loveu: Oby był to jego wymarzony domek :eviltong::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Marlena:) napisał(a):A zauważył...tym razem jednak nie chciałam nic mówić przed czasem :evil_lol:. Dzisiaj Harrold pojechał do cudownych ludzi. Nareszcie ma kogoś tylko dla siebie :diabloti:. Ludzie super....chociażby dlatego,ze zdecydowali sie mimo tego,że to takie adhd i to wcale nie małe :eviltong:... Nawet pogryzione buty i podszczypywanie ich nie odstraszyły :evil_lol:. Nareszcie HAPPY END. Po 8 miesiacach :multi::multi::multi:. Noo i kolejna super wiadomość:loveu: Oby co dziennie takie były na dogo:multi: Quote
Recommended Posts