Paulina_mickey Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 A miałam własnie się pytać o Tosie :cool3: Quote
Marlena:) Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Harry wskakuje na górę z rana :multi:..... Quote
Wojtek R Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Trochę tu za cicho, więc przyłączam się do akcji "w górę, Harry" :) Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dlaczego nikt nie widzi takiego ślicznego psa:-( Quote
Marlena:) Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 No dokładnie.... Harry jest przecudowny... w ostatnich dniach chyba ktoś go skopał :-(, bo bidak obolały (i chyba wybierzemy sie do weta:roll:) ... no ale ślicznioch jest i napewno ktoś wkońcu go wypatrzy:roll:. Bardzo szybko się oswaja chociaż nadal nie ufa obcym:roll:,ale to minie... Quote
Luzia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Oj tak Twoja w tym głowa :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 No moja moja :diabloti: A co?? :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Marlena przy Tobie to one głupieją, a nie się oswajają :diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Przed kąpielą i czesankiem.... było ciężko.Emocje sięgały zenitu,ale ze zwariowaną pańcią Harry nie może się bać :diabloti::diabloti::diabloti: Wrzuciliśmy niebiespieczną bestie do wanny i pranie :evil_lol: ... szamponu poszło duużo,ale opłaciło się :cool3:... Jeszcze tylko trymowanko,lekkie strzyżenie i bedzie jak nowy :cool3:... Obecnie ćwiczymy bardzo dużo... psiak potrafi juz siadac,lezec,aportowac i dawać łapę :cool3::cool3::cool3:.. Troche lubi szczekać,ale i tego sie szybko oduczymy. "Agresja" (łapanie za ogon) inne psy tez juz mija (moje gardło też:diabloti:) spowodowana jest burzą hormonów,ale i nad tym da sie zapanować :cool3:... Potrafi zachować czystość i bez problemu wytrzymuje od 22 do 7 rano :diabloti:. Uwielbia nosić wszystko w pyszczu (łącznie ze smyczą,kocykiem itp) i jest baardzo wybredny co do jedzenia :cool1: ,ale troche sie przegłodzi to zmądrzeje :eviltong:. Jest odrobaczony,a w piątek zostanie zaszczepiony ;) Quote
Basia1968 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 no przecudny jest:loveu::loveu::loveu: Taka przytulanka:p:p:p Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 On jest śliczny wiec powinien w niedziele znaleźć domek :loveu: Quote
Marlena:) Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 No bardzo możliwe,aczkolwiek nie byłabym tego taka pewna :p .... bardzo mnie broni,chodzi za mną wszędzie. Szkolenie idzie super,ale Harry bardzo sie przywiązał :roll: .. No nic przyjade w piątek i będziemy mieć 2 dni na oswojenie go z miastem i tłumami ludzi :roll:. Quote
Wojtek R Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Heh... Harry po kąpieli bardzo się zmienił, ale to wciąż ten sam, niesamowity psiak :) Mam nadzieję, że wkrótce znajdzie dom. Quote
Erazm Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Teraz to on siępowinien nazywać Ken, taki idealnie przystojny:eviltong: Quote
jogi Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Marlena napisz mi tekst do ogłoszeń, ja go zredaguję:evil_lol: i jedziemy No chyba że już jakiś jest:p Najwyższa pora na nowy domek Quote
Paulina_mickey Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 w niedziele Harry brał udział w Mieście Aniołów, każdy się nim zachwycał ale jakoś domku brak...:-( Quote
Recommended Posts