Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dokładnie....
Harry jest przecudowny... w ostatnich dniach chyba ktoś go skopał :-(, bo bidak obolały (i chyba wybierzemy sie do weta:roll:) ... no ale ślicznioch jest i napewno ktoś wkońcu go wypatrzy:roll:.
Bardzo szybko się oswaja chociaż nadal nie ufa obcym:roll:,ale to minie...

Posted

Przed kąpielą i czesankiem.... było ciężko.Emocje sięgały zenitu,ale ze zwariowaną pańcią Harry nie może się bać :diabloti::diabloti::diabloti:

Wrzuciliśmy niebiespieczną bestie do wanny i pranie :evil_lol: ... szamponu poszło duużo,ale opłaciło się :cool3:...

Jeszcze tylko trymowanko,lekkie strzyżenie i bedzie jak nowy :cool3:...
Obecnie ćwiczymy bardzo dużo... psiak potrafi juz siadac,lezec,aportowac i dawać łapę :cool3::cool3::cool3:..
Troche lubi szczekać,ale i tego sie szybko oduczymy. "Agresja" (łapanie za ogon) inne psy tez juz mija (moje gardło też:diabloti:) spowodowana jest burzą hormonów,ale i nad tym da sie zapanować :cool3:...
Potrafi zachować czystość i bez problemu wytrzymuje od 22 do 7 rano :diabloti:. Uwielbia nosić wszystko w pyszczu (łącznie ze smyczą,kocykiem itp) i jest baardzo wybredny co do jedzenia :cool1: ,ale troche sie przegłodzi to zmądrzeje :eviltong:. Jest odrobaczony,a w piątek zostanie zaszczepiony ;)

Posted

No bardzo możliwe,aczkolwiek nie byłabym tego taka pewna :p .... bardzo mnie broni,chodzi za mną wszędzie. Szkolenie idzie super,ale Harry bardzo sie przywiązał :roll: .. No nic przyjade w piątek i będziemy mieć 2 dni na oswojenie go z miastem i tłumami ludzi :roll:.

Posted

Marlena napisz mi tekst do ogłoszeń, ja go zredaguję:evil_lol: i jedziemy
No chyba że już jakiś jest:p
Najwyższa pora na nowy domek