Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Harrego napewno nie da się nie zauważyć. To młody, około roczny psiak przecudnej urody. Bardzo przypomina sky terriera, tyle,że jest od niego trochę większy. Harry to łagodny piesek,który został skrzywdzony przez swoich ludzi i długo musiałam pracować nad tym,żeby znowu zaufał ludziom. Narazie gwałtownych ruchów się boi (ale nie gryzie!- poprostu ucieka) ale i to przy odrobinie ciepla i miłości minie.
Obecnie Harry jest odrobaczony,w piątek zostanie zaszczepiony. Jest wykąpany i wyczesany :) Potrafi siadac,lezec,aportowac i dawac łapke.. jest przekochany :)
Przebywa w Tarnobrzeskim Stowarzyszeniu Przyjaciół Zwierząt
"Ogród św.Franciszka"

FOTY STRONA 4 i 5 :D METAMORFOZA strona 7

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najpilniej tymczasu potrzebuje Sky Harry i Tosia.
Tosia kilka dni pobędzie u nas w lecznicy po sterylce, ale potem musi zwolnić miejsce i trzeba gdzies ją zabrać:-(
A Harry dalej biega po Gorzycach, oswajany przez Marlenę. Wiadomo jednak, że zdecydowanie szybciej uda sie go doprowadziś do porządku i ładu na tymczasie.

Kochane cioteczki:modla::help1:

Posted

Mam nadzieję,że wszyscy myślą tak jak Ty ;) cała trójka zasługuje na miłość. Są przekochane i mega łagodne. I wszystkie kochają dzieci :roll: . Chociaż Harry jest jeszcze nieco nieufny,nie ugryzie.. Psiaki szukają tymczasów i domków stałych :roll: !!!

Posted

Nie no pewnie jakiś tymczas sie wkońcu znajdzie... nie stać nas na hotelik :shake:.. narazie nie ma najgorzej,ważne,że jeśc dostaje..tyle,ze tymczas odmieniłby go do końca - w sensie fizycznym i psychicznym. Jest piękny tylko strasznie zaniedbany :roll:... noi przestraszony jeszcze.
Teraz najważniejsza jest Tosia,bo niedługo urodzi i ciachnąć nie zdązymy :razz:. Wstawiłam jego link do wątku yorków.Może stamtąd go ktoś wypatrzy.

Posted

a czy ja mogłabym prosic o jakies zdjęcie Harrego w całej okazałości(znaczy cała postawa) w kolorze:loveu: zrobiłabym mu wtedy ogłoszenia, z reszta biszkopta też kilka zdjęć jeszcze by nie zaszkodziło)

Posted

Jasne...narazie mam tylko słabe foty,no ale jutro postaram sie o lepsze ;)
noi kolorku nie ma,bo cos mi czarno białe wyszły :cool1:.. ale piesio kolorkiem przypomina Biszkopta... jest kremowo-rudawo-biały:loveu:

Biszkopt:

i Tosia...kolorem przypomina collie:roll: