Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Harrego napewno nie da się nie zauważyć. To młody, około roczny psiak przecudnej urody. Bardzo przypomina sky terriera, tyle,że jest od niego trochę większy. Harry to łagodny piesek,który został skrzywdzony przez swoich ludzi i długo musiałam pracować nad tym,żeby znowu zaufał ludziom. Narazie gwałtownych ruchów się boi (ale nie gryzie!- poprostu ucieka) ale i to przy odrobinie ciepla i miłości minie. Obecnie Harry jest odrobaczony,w piątek zostanie zaszczepiony. Jest wykąpany i wyczesany :) Potrafi siadac,lezec,aportowac i dawac łapke.. jest przekochany :) Przebywa w Tarnobrzeskim Stowarzyszeniu Przyjaciół Zwierząt "Ogród św.Franciszka" FOTY STRONA 4 i 5 :D METAMORFOZA strona 7 Quote
jogi Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Najpilniej tymczasu potrzebuje Sky Harry i Tosia. Tosia kilka dni pobędzie u nas w lecznicy po sterylce, ale potem musi zwolnić miejsce i trzeba gdzies ją zabrać:-( A Harry dalej biega po Gorzycach, oswajany przez Marlenę. Wiadomo jednak, że zdecydowanie szybciej uda sie go doprowadziś do porządku i ładu na tymczasie. Kochane cioteczki:modla::help1: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dokładnie ;) ... ja z trzema psami już naprawdę przed mamą uciekać muszę :evil_lol:. A nie mówiąc o kolejnych dwóch :roll: Quote
Paulina_mickey Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cudowne psiaki, miałam okazję poznać Harrego :loveu: Quote
majqa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Przekochane psiaki. Tosia to chodząca uroda, coś przepięknego. Nie sądzę, by były problemy z domkiem dla niej. Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Mam nadzieję,że wszyscy myślą tak jak Ty ;) cała trójka zasługuje na miłość. Są przekochane i mega łagodne. I wszystkie kochają dzieci :roll: . Chociaż Harry jest jeszcze nieco nieufny,nie ugryzie.. Psiaki szukają tymczasów i domków stałych :roll: !!! Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Odezwą sie odezwą.... mam nadzieję :roll: Takich cudów nie da się nie zauważyć,chyba,ze wątek bedzie lezał na dogo zagrzebany :mad:. Quote
Paulina_mickey Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to może Marlena tradycyjnie, napisz do osób zajmujących się daną rasą?Chodzi o Harrego Quote
Marlena:) Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 hmm... mówisz o kimś od sky'ów? Nie wiem kto taki jest :eviltong: .... ale pogrzebię :evil_lol: W górę niunie :multi: Quote
Mona4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A niemozna go ulokowac w choteliku ! i szukac mu domu. Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Marlena:) napisał(a):hmm... mówisz o kimś od sky'ów? Nie wiem kto taki jest :eviltong: .... ale pogrzebię :evil_lol: W górę niunie :multi:może ogólnie od terierów kogoś? Quote
Marlena:) Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Nie no pewnie jakiś tymczas sie wkońcu znajdzie... nie stać nas na hotelik :shake:.. narazie nie ma najgorzej,ważne,że jeśc dostaje..tyle,ze tymczas odmieniłby go do końca - w sensie fizycznym i psychicznym. Jest piękny tylko strasznie zaniedbany :roll:... noi przestraszony jeszcze. Teraz najważniejsza jest Tosia,bo niedługo urodzi i ciachnąć nie zdązymy :razz:. Wstawiłam jego link do wątku yorków.Może stamtąd go ktoś wypatrzy. Quote
Patikujek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a czy ja mogłabym prosic o jakies zdjęcie Harrego w całej okazałości(znaczy cała postawa) w kolorze:loveu: zrobiłabym mu wtedy ogłoszenia, z reszta biszkopta też kilka zdjęć jeszcze by nie zaszkodziło) Quote
Marlena:) Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Jasne...narazie mam tylko słabe foty,no ale jutro postaram sie o lepsze ;) noi kolorku nie ma,bo cos mi czarno białe wyszły :cool1:.. ale piesio kolorkiem przypomina Biszkopta... jest kremowo-rudawo-biały:loveu: Biszkopt: i Tosia...kolorem przypomina collie:roll: Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ja mam fotki Harrego, co prawda z daleka ale w kolorze, zaraz wstawię.;) Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 majqa napisał(a):On jest taki briardkowaty.on jest dość wysoki, wiec może w nim być coś z briarda. Quote
Marlena:) Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 No po pysku to mi na sky'a wyglądał :lol:... jest przekochany,tylko jeszce nie ufa obcym :roll:...w górę:multi: Quote
Recommended Posts