Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż wierzyć mi się nie chce, że Pysio tak długo siedział w schronie... On jest naprawdę super psiakiem. Taki pieszczoch, a na spacerach taki ciekawski, że aż szok i do tego zupełnie obojętny na inne psy...

Posted

matriss napisał(a):
Aż wierzyć mi się nie chce, że Pysio tak długo siedział w schronie... On jest naprawdę super psiakiem. Taki pieszczoch, a na spacerach taki ciekawski, że aż szok i do tego zupełnie obojętny na inne psy...

Jest naprawde duuuzo takich pieskow jak Pysio, ktore dlugo tak siedza, a sa poprostu przekochane. Wiekszosc ludzi bierze po wygladzie, taki pies jak Pysio to nawet malutkiej szansy wtedy niema. Dlatego tak dlugo siedzial. Dla takich psow jak on to potrzebne DT najbardziej, zeby mozna bylo napisac jakie one sa grzeczne, i cudowne.:loveu:, bo w schronie to nawet nikt o tym niewie.

Posted

W końcu trafiłam na wątek Pysia, o którym dzis panie opowiadały w schronie.
Cieszę się :multi::multi: i ja ,że piesio ma cudowny dom :loveu:.
I niemniej sie cieszę,że na dogo pojawił się jeden z nielicznych tu MĘŻCZYZN z wrażliwym sercem dla psów i mam nadzieję,że włączy się w aktywną pomoc :evil_lol::lol:

Posted

kikou napisał(a):
Wiesz, ja też nie robie problemu jak mi jakiś "stwór" gdzieś napaskudzi.... po prostu wycieram, myje czyszcze i jest ok.
(miałam np. kiedyś kotke z nadwrażliwymi jelitami, wymiotowała po prostu codziennie, z każdego mozliwego powodu, w rekordowy dzień 27 razy...i tak przez 13 lat...)

ale ludzie oddają psiaki jak znaczą...dlatego byłam taka przestraszona...

No to masz serce wielkie jak najwyższa z wysokich gór :) Pysia i tak by nikt nie oddał, nawet gdyby znaczył:)

Posted

Poker napisał(a):
W końcu trafiłam na wątek Pysia, o którym dzis panie opowiadały w schronie.
Cieszę się :multi::multi: i ja ,że piesio ma cudowny dom :loveu:.
I niemniej sie cieszę,że na dogo pojawił się jeden z nielicznych tu MĘŻCZYZN z wrażliwym sercem dla psów i mam nadzieję,że włączy się w aktywną pomoc :evil_lol::lol:

Jak mi ZUS odpuści, to się włączę ;) Tak poważnie, to mam bardzo ograniczony czas...
Do tego wróciły do mnie czyjeś słowa, że na jednego adoptowanego, przychodzą następne cztery. Dziś dowiedziałem się, że "ktoś" (na razie tyle wiem) ma do rozdania 6 młodych Husky'ch... Z rodowodem, o ile to prawda. Wiadomość z trzeciej ręki...

Posted

matriss napisał(a):

Do tego wróciły do mnie czyjeś słowa, że na jednego adoptowanego, przychodzą następne cztery.

wiesz cos w tym jest bo widze ze ilosc psiakow potrzebujacych chociazby ogloszen jest ogromna w porownaniu z iloscia psiakow adoptowanych...

Posted

matriss,możesz pomagać rzadko,ale za to konkretnie :evil_lol:

Ale musimy pomagać,bo jeszcze mniej psów znajdzie domy,jeżeli ludzie tacy jak my zaprzestaną działalności.
Ta wiadomość o szczeniakach może być naciąganiem.Już kiedyś krążyło wołanie o pomoc w sprawie labków kilkumiesięcznych,które zostaną uśpione,jeżeli nie znajdą domów. Było to chamskie pogrywanie na ludzkich,dobrych uczuciach.

Posted

Poker napisał(a):
matriss,możesz pomagać rzadko,ale za to konkretnie :evil_lol:

Ale musimy pomagać,bo jeszcze mniej psów znajdzie domy,jeżeli ludzie tacy jak my zaprzestaną działalności.
Ta wiadomość o szczeniakach może być naciąganiem.Już kiedyś krążyło wołanie o pomoc w sprawie labków kilkumiesięcznych,które zostaną uśpione,jeżeli nie znajdą domów. Było to chamskie pogrywanie na ludzkich,dobrych uczuciach.

Obawiam się, że te niestety są prawdziwe. W poniedziałek pewnie dowiem sie więcej..

Posted

matriss napisał(a):
Obawiam się, że te niestety są prawdziwe. W poniedziałek pewnie dowiem sie więcej..

jesli by byly prawdziwe to mam namie na Paniá ktora szuka szczeniaka husky i juz wczesniej miala psa tej rasy.Mozna by bylo sprobowac.