Reksiu21 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja wiem, ale rok temuu wzielam psiaka ze schronu, ktory byl tam od 2003:crazyeye:. Jemu musi sie w koncu tez udac. po prostu musi! Quote
kikou Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 <A href=""> <A href=""> <A href=""> <A href=""> <A href=""> trzymam za ciebie kciuki Pysiaczku! Quote
kikou Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 te kundelki - czarnuszki to chyba mają najgorzej.....nikt ich nie chce....:shake: Quote
Koperek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 kikou napisał(a):te kundelki - czarnuszki to chyba mają najgorzej.....nikt ich nie chce....:shake: A z moich obserwacji wynika, że w ogóle czarne psy nie mają za bardzo powodzenia :shake: No chyba, że na łańcuch lub do pilnowania firmy, żeby bardziej straszyły... Ja to znowu tylko czarne wybieram i to w dodatku duże, więc chyba jestem odstaję sporo od normy!:evil_lol: p.s. Trzeba PYSIOWI nowe fotki zrobić, bo taki jakiś zapomniany przez wolontariiuszy i przyznaję, że nawet przeze mnie :oops::oops::oops: Quote
Reksiu21 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja to znowu tylko czarne wybieram i to w dodatku duże, więc chyba jestem odstaję sporo od normy!:evil_lol: No to ja rowniez. Nasz wilczur stary jest caly czarny, doberman czarny, mala Ebi ze schronu czarna, no a teraz jeszcze Vita, ta czarnulka, tez duza i czarna. Pozatym mamy 4 konie:evil_lol:, zupelnie czarne. Quote
GoskaGoska Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 to prawda,ze czarne mają najgorzej, chyba 60% psiakow ,ktore czekają w schronie ponad 2lata i więcej jest czarna. Ale tez chyba wogole czarnych psow jest dość sporo i moze dlatego takie przelożenie. Quote
kikou Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 trzebaby mode na schroniskowe czarnuszki rozpetac.... zeby tak szczytem snobizmu zamiast stadka yorkow, mopsow czy bf... stala sie opieka nad czarnymi porzuconymi biedaczkami...... ....chyba cos mi zaszkodzlo dzisiaj...bo rozmarzylam sie i gadam od rzeczy.......:evil_lol: Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Do góry Pysiaczku!:multi: Faktycznie - czarnulki nie mają łatwo w adopcjach...:shake: A przecież to piękny brunet jest :loveu: Quote
Reksiu21 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Pysiu tu kochany, co tu z Toba zrobic...:shake::shake: Quote
Koperek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 W końcu wczoraj "dorwałam PYSIA" i już wiem, w którym biedaczysko malutkie boksie siedzi! Wczorajszy PYSIACZEK :placz:: Quote
Reksiu21 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A Pysio to pysiaczek ma coraz to bardziej siwy, tak biedak sie starzeje za kratami:placz: Quote
Koperek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 JEJKU! Reksiu nie załamuj mnie już totalnie! :placz: Jeszcze trochę PYSIA... ...tutaj z mordką na betonowym progu między boksami- masakryczna deprecha!:placz: Quote
kikou Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 jak duzy jest Pysio w stosunku np. do Murzynka i w ogole w ktorym boksie siedzi? Quote
Koperek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 PYSIO siedzi w boksie 38 (chyba!- o ile dobrze zapamiętałam), a od Murzynka jest tyćkę wyższy, za to grubszy na dużo chudszych nóżeńkach :loveu: Ale taki całuśnik kochanieńki, jakich mało! W ogóle niekofliktowy pies! Można go wsadzić obojętnie z jakimi psami, a on się na pewno mieszać w żadne konflikty nie będzie. Szczerze polecam! Potrzebuje tylko skraweczka... Quote
Korenia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Mi się wydaje, że w 34 Pysiak jest, w 38 to chyba są suczki. Quote
kikou Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 cos wtym jest...... bo Agatka byla w 38,...a to na pewno suczka byla... Quote
kikou Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 zrobiłam smutnemu Pysiulkowi allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=433087148 Quote
Recommended Posts