Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):
te kundelki - czarnuszki to chyba mają najgorzej.....nikt ich nie chce....:shake:

A z moich obserwacji wynika, że w ogóle czarne psy nie mają za bardzo powodzenia :shake: No chyba, że na łańcuch lub do pilnowania firmy, żeby bardziej straszyły...

Ja to znowu tylko czarne wybieram i to w dodatku duże, więc chyba jestem odstaję sporo od normy!:evil_lol:

p.s. Trzeba PYSIOWI nowe fotki zrobić, bo taki jakiś zapomniany przez wolontariiuszy i przyznaję, że nawet przeze mnie :oops::oops::oops:

Posted

Ja to znowu tylko czarne wybieram i to w dodatku duże, więc chyba jestem odstaję sporo od normy!:evil_lol:

No to ja rowniez. Nasz wilczur stary jest caly czarny, doberman czarny, mala Ebi ze schronu czarna, no a teraz jeszcze Vita, ta czarnulka, tez duza i czarna. Pozatym mamy 4 konie:evil_lol:, zupelnie czarne.

Posted

to prawda,ze czarne mają najgorzej, chyba 60% psiakow ,ktore czekają w schronie ponad 2lata i więcej jest czarna.
Ale tez chyba wogole czarnych psow jest dość sporo i moze dlatego takie przelożenie.

Posted

trzebaby mode na schroniskowe czarnuszki rozpetac....
zeby tak szczytem snobizmu zamiast stadka yorkow, mopsow czy bf...
stala sie opieka nad czarnymi porzuconymi biedaczkami......

....chyba cos mi zaszkodzlo dzisiaj...bo rozmarzylam sie i gadam od rzeczy.......:evil_lol:

Posted

PYSIO siedzi w boksie 38 (chyba!- o ile dobrze zapamiętałam), a od Murzynka jest tyćkę wyższy, za to grubszy na dużo chudszych nóżeńkach :loveu:

Ale taki całuśnik kochanieńki, jakich mało! W ogóle niekofliktowy pies! Można go wsadzić obojętnie z jakimi psami, a on się na pewno mieszać w żadne konflikty nie będzie.

Szczerze polecam! Potrzebuje tylko skraweczka...