Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matriss']Hmmm... Robi się ciasno... Ja dopiero w przyszłym tygodniu się pojawię. W pierwszej połowie. Na pewno nie w poniedziałek...
Nic się nie martw matriss! Byłeś pierwszy, a my stoimy murem za ludźmi chcącymi adoptować takie psiaki, jak PYSIO! ;)

Jutro zadzwonię do schronu i powiem oficjalnie, że PYSIACZEK MA SIEDZIEC DO TWOJEGO PRZYJAZDU! A mnie się słuchają- nie pytaj dlaczego! :evil_lol:

Posted

[quote name='Koperek']Nic się nie martw matriss! Byłeś pierwszy, a my stoimy murem za ludźmi chcącymi adoptować takie psiaki, jak PYSIO! ;)

Jutro zadzwonię do schronu i powiem oficjalnie, że PYSIACZEK MA SIEDZIEC DO TWOJEGO PRZYJAZDU! A mnie się słuchają- nie pytaj dlaczego! :evil_lol:
Nie pytam. Strach się bać ;)

Posted

GoskaGoska napisał(a):
poza Pysiem to ci Panstwo mieli wybor - jest czarny pospolity Azrak oraz Murzynek i wiele innych...

Murzynek jest przekochany. Gdybym miał warunki na więcej niż mogę w tej chwili, to pewnie już by u mnie był...

Posted

[quote name='kikou']skąd znasz Murzynka?
Stąd. Pojawia się w wielu postach. Jest uroczy... Tylko ja, choćbym nie wiem jak bardzo chciał, nie mogę mieć więcej psiaków niż mam w tej chwili...
To są moje łobuzy:

Łatek
Burek
Zadzior

Posted

matriss napisał(a):
Stąd. Pojawia się w wielu postach. Jest uroczy... Tylko ja, choćbym nie wiem jak bardzo chciał, nie mogę mieć więcej psiaków niż mam w tej chwili...

No to pochwal się ile masz! :lol:

Posted

to na który dzień dokładnie Pysio ma pakować swoją walizeczke?

a mlode małżeństwo wzięło 10miesięczną sunie po przejściach.....czy to przypadkiem nie chodzi o naszą małą wyrzuconą przez okno? Trzeba to sprawdzić....

Posted

[quote name='matriss']Wstępnie godzina wyjazdu została ustalona na 10.00, więc w okolicy godz. 12.00 powinniśmy być we Wrocławiu...
No to pięknie, matriss! :multi:

Byłam dzisiaj w schronie i zamówiłam PYSIA dla Ciebie. Także czeka na "Pana z Gliwic", więc w razie czego to powiedz to hasło i będzie wszystko jasne! ;)

Zastanawiam się, czy nie podjechać rano i go wyczesać na podróż...

Posted

Pysio już w nowym domku :) Wszyscy szczęśliwi, Pysio uśmiechnięty, oczywiście zaznaczył w tempie ekspresowym wszystkie kąty, obadał teren, zajrzał chyba w każdy kąt, lepiej niż skarbówka ;) Wszędzie go pełno :)
Po jutrze powinienem mieć więcej luzu, więc i pewnie dam radę jakieś fotki zrobić :)