Slomka22 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 A moze Dropsik im sie spodobal - Kikou napadaj :D bedziemy Cie bronic jakby co ;) Quote
matriss Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Hmmm... Robi się ciasno... Ja dopiero w przyszłym tygodniu się pojawię. W pierwszej połowie. Na pewno nie w poniedziałek... Quote
Koperek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='matriss']Hmmm... Robi się ciasno... Ja dopiero w przyszłym tygodniu się pojawię. W pierwszej połowie. Na pewno nie w poniedziałek... Nic się nie martw matriss! Byłeś pierwszy, a my stoimy murem za ludźmi chcącymi adoptować takie psiaki, jak PYSIO! ;) Jutro zadzwonię do schronu i powiem oficjalnie, że PYSIACZEK MA SIEDZIEC DO TWOJEGO PRZYJAZDU! A mnie się słuchają- nie pytaj dlaczego! :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 poza Pysiem to ci Panstwo mieli wybor - jest czarny pospolity Azrak oraz Murzynek i wiele innych... Quote
kikou Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Koperek napisał(a): A mnie się słuchają- nie pytaj dlaczego! cholerka...ja się tej Pani też troche boje....:evil_lol: Quote
Koperek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 kikou napisał(a):cholerka...ja się tej Pani też troche boje....:evil_lol: :hmmmm: ...:D :D :D Quote
matriss Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Koperek']Nic się nie martw matriss! Byłeś pierwszy, a my stoimy murem za ludźmi chcącymi adoptować takie psiaki, jak PYSIO! ;) Jutro zadzwonię do schronu i powiem oficjalnie, że PYSIACZEK MA SIEDZIEC DO TWOJEGO PRZYJAZDU! A mnie się słuchają- nie pytaj dlaczego! :evil_lol: Nie pytam. Strach się bać ;) Quote
matriss Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 GoskaGoska napisał(a):poza Pysiem to ci Panstwo mieli wybor - jest czarny pospolity Azrak oraz Murzynek i wiele innych... Murzynek jest przekochany. Gdybym miał warunki na więcej niż mogę w tej chwili, to pewnie już by u mnie był... Quote
matriss Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='kikou']skąd znasz Murzynka? Stąd. Pojawia się w wielu postach. Jest uroczy... Tylko ja, choćbym nie wiem jak bardzo chciał, nie mogę mieć więcej psiaków niż mam w tej chwili... To są moje łobuzy: Łatek Burek Zadzior Quote
Koperek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 matriss napisał(a):Stąd. Pojawia się w wielu postach. Jest uroczy... Tylko ja, choćbym nie wiem jak bardzo chciał, nie mogę mieć więcej psiaków niż mam w tej chwili... No to pochwal się ile masz! :lol: Quote
matriss Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Koperek napisał(a):No to pochwal się ile masz! :lol: Prze edytowałem post na poprzedniej stronie. Tam są moje łobuziaki :) Quote
matriss Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 kikou napisał(a):fajna paczka! I do tego nieco wybuchowa ;) Quote
kikou Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 to na który dzień dokładnie Pysio ma pakować swoją walizeczke? a mlode małżeństwo wzięło 10miesięczną sunie po przejściach.....czy to przypadkiem nie chodzi o naszą małą wyrzuconą przez okno? Trzeba to sprawdzić.... Quote
matriss Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 kikou napisał(a):to na który dzień dokładnie Pysio ma pakować swoją walizeczke? Dzisiaj dam znać Quote
matriss Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Jeśli nic nie wyskoczy, to jutro Pysio opuści Wrocław... Quote
Slomka22 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no nie moze nic wyskoczyc ;) - we wrocku zimno i fajnie jakby pysio grzal juz doopke Quote
matriss Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Tutaj też zimno. Na szczęście nie w domu :) Quote
matriss Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wstępnie godzina wyjazdu została ustalona na 10.00, więc w okolicy godz. 12.00 powinniśmy być we Wrocławiu... Quote
Koperek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='matriss']Wstępnie godzina wyjazdu została ustalona na 10.00, więc w okolicy godz. 12.00 powinniśmy być we Wrocławiu... No to pięknie, matriss! :multi: Byłam dzisiaj w schronie i zamówiłam PYSIA dla Ciebie. Także czeka na "Pana z Gliwic", więc w razie czego to powiedz to hasło i będzie wszystko jasne! ;) Zastanawiam się, czy nie podjechać rano i go wyczesać na podróż... Quote
Slomka22 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No to Pysiaku pozegnaj sie z kumplami - jedziesz do domku ;) Quote
GoskaGoska Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 to moze dzis ten dzien nastápi:loveu: Quote
matriss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Pysio już w nowym domku :) Wszyscy szczęśliwi, Pysio uśmiechnięty, oczywiście zaznaczył w tempie ekspresowym wszystkie kąty, obadał teren, zajrzał chyba w każdy kąt, lepiej niż skarbówka ;) Wszędzie go pełno :) Po jutrze powinienem mieć więcej luzu, więc i pewnie dam radę jakieś fotki zrobić :) Quote
Recommended Posts