Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Koperek']martiss, jak chcesz dożyć jutra to lepiej nie rób mi już takich niespodzianek! :diabloti: ...bo normalnie zamorduję, żeby takie info trzymać w ukryciu! :diabloti: No żesz Ty! :multi::multi::multi:

Po pierwsze napisz dokąd PYSIO mialby dojechać!
No raczej wolałbym dożyć tego jutra ;)
Pysio jedzie do Gliwic. 162 km od Wrocławia. Do ludzi, którzy szukali właśnie dokładnie takiego Pysia... Takiego zwykłego, pospolitego, czarnego, skazanego na beznadzieję kundelka :)
Wcześniej był u nich taki sam, też "przegrany" bez szans na adopcję. Gdy go brali ze schroniska, miał 6-7 lat. Był u nich 11 lat. Trzy tygodnie temu odszedł...

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):
to chyba raczej ja koresponduje z Panem od trzech dni:hand::hand::hand:

:) Więc raz jeszcze dziękuję za cierpliwość :)
Co nagle to po diable. Takie decyzje należy przemyśleć...

Posted

to wszytsko cudownie :), naprawde po raz kolejny sie przekonuje , ze warto tyle godzin robic ogloszenia:), bo nigdy nie wiadomo , kto jakiego psiaka wypatrzy i na jakim portalu.
Koperku ja tylko ogloszenia robilam, a na cioteczke kikou byly namiary :multi:. Oj dzis cudownie dzien sié konczy, trzymam kciuki za Pysia.Cudownie rowniez, ze sá tacy ludzie, ktorzy chca pokochac takie psiaki jak Pysio.

Posted

[quote name='kikou']to chyba raczej ja koresponduje z Panem od trzech dni:hand::hand::hand:
ha ha ha To się porobiło!

kikou i Ty też przeciw mnie??? :shake: Jak mogłaś??!!:mad:

martiss- powiem, że to nie tak daleko, aczkolwiek dwie godzinki w jedną stronę nie wyjęte, co nie znaczy, że niemożliwe :lol: Zaraz zakładam na transportowym, może ktoś okazjonalnie...

Posted

już teraz nie wygaduję się tak szybko.....

z Panią od Murzynka korespondowałam 10 dni.... kilkanaście maili na pół strony.......i już miała przyjechać.....i zniknęła we mgle....teraz boję się zapeszyć,,,,,:shake:

Posted

[quote name='Koperek']ha ha ha To się porobiło!

kikou i Ty też przeciw mnie??? :shake: Jak mogłaś??!!:mad:

martiss- powiem, że to nie tak daleko, aczkolwiek dwie godzinki w jedną stronę nie wyjęte, co nie znaczy, że niemożliwe :lol: Zaraz zakładam na transportowym, może ktoś okazjonalnie...
Nie. Nie. Ja muszę osobiście wstawić się we Wrocławiu celem podpisania odpowiednich dokumentów.

Posted

kikou napisał(a):
już teraz nie wygaduję się tak szybko.....

z Panią od Murzynka korespondowałam 10 dni.... kilkanaście maili na pół strony.......i już miała przyjechać.....i zniknęła we mgle....teraz boję się zapeszyć,,,,,:shake:

Tu się zgadzam. Lepiej pomilczeć, niż robić nadzieję... Ja też starałem się być ostrożny w korespondencji, by nie wyszło to na jakieś wielkie HURRA. Zwłaszcza, że nie rozmawiamy o meblach...

Posted

[quote name='matriss']Nie. Nie. Ja muszę osobiście wstawić się we Wrocławiu celem podpisania odpowiednich dokumentów.
Czy Ty myślisz, że ja piszę bezsensowne zdania w postach, bo nie mam co robić? :razz:
Nie pierwszy raz kombinujemy transport psiaka z naszego schronu, więc i w tym przypadku zrozumiałam z Twoich wypowiedzi, że nie ma po niego kto przyjechać i należałoby go zawieźć na miejsce.

No ale skoro deklarujesz osobisty przyjazd...;)

W takim razie wątek założony na Transportowym uznaję za nieaktualny, tak?

Posted

[quote name='Koperek']Czy Ty myślisz, że ja piszę bezsensowne zdania w postach, bo nie mam co robić? :razz:
Nie pierwszy raz kombinujemy transport psiaka z naszego schronu, więc i w tym przypadku zrozumiałam z Twoich wypowiedzi, że nie ma po niego kto przyjechać i należałoby go zawieźć na miejsce.

No ale skoro deklarujesz osobisty przyjazd...;)

W takim razie wątek założony na Transportowym uznaję za nieaktualny, tak?
Myślę, że tak. Jeśli coś się zmieni, będę prosił o pomoc w transporcie. OK ?

Ps. Czemu wszyscy przekręcają mój nick ? ;P

Posted

Koperek napisał(a):
Czy Ty myślisz, że ja piszę bezsensowne zdania w postach, bo nie mam co robić? :razz:

Sądząc po ilości postów i braku bana, myślę, że nie piszesz tylko z nudów ;)

Posted

to by było cudownie gdybyś(cie) po niego przyjechali....

po co ma jeszcze biedulek stresowac się z kolejnymi obcymi osobami....

ale w ostateczności coś bedziemy myśleć....

Posted

[quote name='matriss']Myślę, że tak. Jeśli coś się zmieni, będę prosił o pomoc w transporcie. OK ?

Ps. Czemu wszyscy przekręcają mój nick ? ;P
...bo martiss łagodniej się czyta :eviltong: Ale już nie będę matriss- zapamiętałam! ;)

Więc wątek zamykam. ...póki znaku nie dostanę, oczywiście.

Napisz tylko wcześniej, kiedy masz zamiar przyjechac po PYSIA to go porządnie wyczeszę!

Posted

dzisiaj dzwoniło do mnie młode małżeństwo w sprawie Pysia....

powiedziałam, że maluch zarezerwowany i wysłałam ich żeby któregoś biedula z 16tki przygarnęli, bo mieli być ok. 13 w schronisku...

ja niestety nie mogłam tam dzisiaj zajrzeć...nie mam pojęcia co z tego wynikło...ciekawe czy byli?

może ktoś wie? musimy koniecznie sprawdzić...

Posted

kikou napisał(a):
kurde nie pomyślałam o tym....
troche mi głupio tak ich napadać...ale jutro spróbuje

To nie napad tylko zamartwianie się, czy aby na pewno wybrali sobie odpowiedniego psiaka :evil_lol: