GoskaGoska Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 :poby pomoglo. DObra dzis robie dla 3 psiakow ogloszenia,bo juz narmalnie uzalezniona od kompajestem, pelno rzeczy do zrobienia a ja tylko w ogloszeniach:lol:. to dzis bedzie Pysio w tej 3. Sciagne twoj tekst. 1.gumtreewroclaw 2.centurmofert.pl 3.pienska.pl 4.eoferty.ocm.pl 5.adopcjapsa.pl 6.rozglos.net 7.neeon.pl 8.dwukropek.pl 9.wegetarianie.pl 10.ojej.pl Quote
kikou Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 allegro Pysia wyroznione dzieki Reksiu! :loveu: choroba chcialam mu to takie najdrozsze wyroznienie zrobic na stronie kategorii ale nie moge bo nie mam zadnych komentarzy.... jesli to wyroznienie na stronie produktu nie przyniesie skutku to za 2 tyg. wyroznie go z innego konta...bo to taka bieda, ze faktycznie jak sie nie wezmiemy za ogloszenia to zmarnieje na nic w tym schronie..... a ten pysio Pysia taki slodziutki:kiss_2::kiss_2::kiss_2:..... ....dlaczego nikt go nie chce? Quote
kikou Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 GoskaGoska napisał(a):....DObra dzis robie dla 3 psiakow ogloszenia a ktore to beda te pozostale dwa...? to moze jak dobry tekst bedzie gotowy to ja im zrobie allegro...? Quote
GoskaGoska Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 dzięki,ale zwykle allegro zawsze u mnie mają psiaki,ktore robią ogloszenia. Quote
Slomka22 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no Pysiaczku masz alegratkę i dołączę cię do reszty bidusiów, ktore wysyłam do GW i WW http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1680547_pysio_3_lata_bez_domu_nie_pozwol_mu_na.html Quote
Koperek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Korenia napisał(a):Mi się wydaje, że w 34 Pysiak jest, w 38 to chyba są suczki. hi hi Bardzo możliwe! Z numerami boksów to mam problem od początku :p Quote
matriss Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Trochę się pogubiłem. Więc te zdjęcia przedstawiają Pysia, czy przez pomyłkę przedstawiają innego pieska ?? Quote
kikou Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 wątpliwe są tylko dwa na pierwszej stronie, a reszta szczególnie te z ostatnich tygodnii wszystkie to na 100% Pysio Quote
kikou Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Jeszcze trochę PYSIA... ...tutaj z mordką na betonowym progu między boksami- masakryczna deprecha!:placz: Quote
matriss Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jaki może być przybliżony koszt paliwa na odcinku 320 km ? Quote
Korenia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja za 300 km, przy samochodzie, który pali 8 litrów na 100 km zapłaciłam 110zł. Quote
kikou Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 wiekszego auta palącego ok. 8 litrów na 100km bedzie to ok.150,- zł Quote
matriss Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Czyli lepiej zaokrąglić do 200 zł... Quote
Korenia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Do 200 zł to raczej nie dojdzie - niewiele więcej kilometrów niż ja jechałam (+20 więcej), a płaciłam 110 zł - jechałam skodą felicją - więc samochód nie mały. A czemu pytasz? Quote
matriss Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Bo muszę wiedzieć na jaki koszt się przygotować... Quote
Koperek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 matriss napisał(a):Bo muszę wiedzieć na jaki koszt się przygotować... Ale do czego??? Quote
matriss Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Koperek napisał(a):Ale do czego??? Ponieważ adoptuję Pysia. Teraz tylko pozostała kwestia transportu, a właściwie kosztów. Jest Ktoś, kto zaoferował swoją pomoc przy przewiezieniu Pysia, ale przecież muszę tej osobie zwrócić przynajmniej za paliwo, choć wypadałoby więcej, bo czas też kosztuje... Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jeju jaka super mega hiper wiadomosc :crazyeye: dobrze , ze leze, bo bym upadla. Jesli zajdzie potrzeba to jakis bazarek zrobie i dorzuce do paliwa, zeby tylko ten piesio mial domek:loveu: Quote
Koperek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='matriss']Ponieważ adoptuję Pysia. Teraz tylko pozostała kwestia transportu, a właściwie kosztów. Jest Ktoś, kto zaoferował swoją pomoc przy przewiezieniu Pysia, ale przecież muszę tej osobie zwrócić przynajmniej za paliwo, choć wypadałoby więcej, bo czas też kosztuje... martiss, jak chcesz dożyć jutra to lepiej nie rób mi już takich niespodzianek! :diabloti: ...bo normalnie zamorduję, żeby takie info trzymać w ukryciu! :diabloti: No żesz Ty! :multi::multi::multi: Po pierwsze napisz dokąd PYSIO mialby dojechać! Quote
matriss Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='GoskaGoska']:poby pomoglo. DObra dzis robie dla 3 psiakow ogloszenia,bo juz narmalnie uzalezniona od kompajestem, pelno rzeczy do zrobienia a ja tylko w ogloszeniach:lol:. to dzis bedzie Pysio w tej 3. Sciagne twoj tekst. 1.gumtreewroclaw 2.centurmofert.pl 3.pienska.pl 4.eoferty.ocm.pl 5.adopcjapsa.pl 6.rozglos.net 7.neeon.pl 8.dwukropek.pl 9.wegetarianie.pl 10.ojej.pl Pod tym wyróżnionym na czerwono go znalazłem. Warto było. Naprawdę to co robicie przekracza ludzkie pojęcie... Spędziłem kilka dni na tym forum i szczęka mi opada. To nie na moje nerwy. Zawsze kończy się wyciem i bezsennością... Podziwiam... I pozdrawiam... Ps. Pozdrowienia dla Pani, z którą prowadziłem korespondencję. Dziękuję za cierpliwość. Quote
Koperek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Z tą cierpliwością to do Ciebie Goska! ;) martiss ponawiam swoje pytanie: Dokąd PYSIO miałby dojechać? Quote
Recommended Posts