Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:poby pomoglo. DObra dzis robie dla 3 psiakow ogloszenia,bo juz narmalnie uzalezniona od kompajestem, pelno rzeczy do zrobienia a ja tylko w ogloszeniach:lol:. to dzis bedzie Pysio w tej 3. Sciagne twoj tekst.
1.gumtreewroclaw
2.centurmofert.pl
3.pienska.pl
4.eoferty.ocm.pl
5.adopcjapsa.pl
6.rozglos.net
7.neeon.pl
8.dwukropek.pl
9.wegetarianie.pl
10.ojej.pl

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro Pysia wyroznione dzieki Reksiu! :loveu:

choroba chcialam mu to takie najdrozsze wyroznienie zrobic na stronie kategorii ale nie moge bo nie mam zadnych komentarzy....

jesli to wyroznienie na stronie produktu nie przyniesie skutku to za 2 tyg. wyroznie go z innego konta...bo to taka bieda, ze faktycznie jak sie nie wezmiemy za ogloszenia to zmarnieje na nic w tym schronie.....

a ten pysio Pysia taki slodziutki:kiss_2::kiss_2::kiss_2:.....
....dlaczego nikt go nie chce?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
....DObra dzis robie dla 3 psiakow ogloszenia

a ktore to beda te pozostale dwa...? to moze jak dobry tekst bedzie gotowy to ja im zrobie allegro...?

Posted

Do 200 zł to raczej nie dojdzie - niewiele więcej kilometrów niż ja jechałam (+20 więcej), a płaciłam 110 zł - jechałam skodą felicją - więc samochód nie mały. A czemu pytasz?

Posted

Koperek napisał(a):
Ale do czego???

Ponieważ adoptuję Pysia. Teraz tylko pozostała kwestia transportu, a właściwie kosztów. Jest Ktoś, kto zaoferował swoją pomoc przy przewiezieniu Pysia, ale przecież muszę tej osobie zwrócić przynajmniej za paliwo, choć wypadałoby więcej, bo czas też kosztuje...

Posted

[quote name='matriss']Ponieważ adoptuję Pysia. Teraz tylko pozostała kwestia transportu, a właściwie kosztów. Jest Ktoś, kto zaoferował swoją pomoc przy przewiezieniu Pysia, ale przecież muszę tej osobie zwrócić przynajmniej za paliwo, choć wypadałoby więcej, bo czas też kosztuje...
martiss, jak chcesz dożyć jutra to lepiej nie rób mi już takich niespodzianek! :diabloti: ...bo normalnie zamorduję, żeby takie info trzymać w ukryciu! :diabloti: No żesz Ty! :multi::multi::multi:

Po pierwsze napisz dokąd PYSIO mialby dojechać!

Posted

[quote name='GoskaGoska']:poby pomoglo. DObra dzis robie dla 3 psiakow ogloszenia,bo juz narmalnie uzalezniona od kompajestem, pelno rzeczy do zrobienia a ja tylko w ogloszeniach:lol:. to dzis bedzie Pysio w tej 3. Sciagne twoj tekst.
1.gumtreewroclaw
2.centurmofert.pl
3.pienska.pl
4.eoferty.ocm.pl
5.adopcjapsa.pl
6.rozglos.net
7.neeon.pl
8.dwukropek.pl
9.wegetarianie.pl
10.ojej.pl

Pod tym wyróżnionym na czerwono go znalazłem. Warto było. Naprawdę to co robicie przekracza ludzkie pojęcie... Spędziłem kilka dni na tym forum i szczęka mi opada. To nie na moje nerwy. Zawsze kończy się wyciem i bezsennością... Podziwiam... I pozdrawiam...

Ps. Pozdrowienia dla Pani, z którą prowadziłem korespondencję. Dziękuję za cierpliwość.