Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia828']podnosze tylko tyle mogę:-(:-([/quote]
Ja niestety tylko też. Myslę i myslę i nic do łaba nie wchodzi ale nie możemy Go skazac na schron:placz::placz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sds']beatko nie mozesz go wzias do siebie? :( ja nie moge bo mam 2 dorosłe psy, które nie dadza mu spokoju a pozatym przeciez Heniulek idzie do mnie :) nie daj mu wrócic do katynia!![/quote]

niestety nie mogę. Jakbym mogła , już dawno bym to zrobiła :(

Posted

[quote name='jola od jadzi']
:shake:powrót do schroniska to dla niego śmierć...

[/quote]

ja to napisałam w drugim czy trzecim poście tego wątku.....nigdy się nie mylę-on umiera już teraz w sumie.....nie może tam wrócic! jeśli nie ma innej szansy by mogł dożyc u kogoś w domu poddajcie go eutanazji-to nieludzkie by wrócił tam z powrotem.:shake:

Posted

Mop mógłby zamieszkać u mnie w mieszkaniu ale musiaŁby ktoś się zobligować do wychodzenia z nim i to nie raz w tygodniu a codziennie, no i niestety musiŁby być cicho bo to blok staruszków a w pustym mieszkaniu strasznie się niesie więc jak zacznie wyć lub szczekać to kaplica ! Niestety na czas wejścia robotników musiaŁby go ktoś zabierać na kilka godzin.

Posted

[quote name='Hund']Mop mógłby zamieszkać u mnie w mieszkaniu ale musiaŁby ktoś się zobligować do wychodzenia z nim i to nie raz w tygodniu a codziennie, no i niestety musiŁby być cicho bo to blok staruszków a w pustym mieszkaniu strasznie się niesie więc jak zacznie wyć lub szczekać to kaplica ! Niestety na czas wejścia robotników musiaŁby go ktoś zabierać na kilka godzin.[/quote]
Trzba popytac ciotek z Twoich okolic!
Bosz, to chyba jedyna szansa na teraz.Hund, może choc na chwilkę do Ciebie? Ja cały czas szukam mu dt, codziennie:(

Posted

[quote name='Diuna B.']Gdybyście chciały skorzystać z mojej oferty to jutro wyszukam trochę fantów i wam prześlę.Sama nie wystawię bazarku,bo nie umię.[/quote]

Dziękujemy ! teraz każdy grosz sie liczy.

Mop jest już bezpieczny. Znalazłam mu miejsce w innej lecznicy. Dostał porządną kolację i poszedł spać.
Był też dziś u energoterapeutki po dawkę energii. Od razu nabrał chęci na spacerowanie :) Miał dziś dużo wrażeń, pewnie teraz śpi.
On bardzo potrzebuje kontaktu z ludzmi. Nie tracę nadziei że znajdzie sie tymczas lub dom. Ale ciesze sie że nie musiałam go odwozić do schroniska.
Jednak każda doba to 25zł. Mop bedzie tez dostawał puszki z royala dla rekonwalescentów bo mimo apetytu nadal nie przybiera na wadze.
Jutro powtarzamy też badania krwi. koszty rosna proszę o wsparcie....

Posted

Jak wpłacić kasę na Mopka? Czy na konto z 1 posta? Na bielskie czworonogi? Skąd będzie wiadomo,że to pieniądze akurat na Mopa, a nie na Lucy,Mikosia,połamaną Lalkę?

Posted

bubu!
widzę że stanęłaś na głowie...!!!
Wiedziałam,że coś wymyślisz i nie wróci do schronu...!.
Oby tylko ten domek,chocby tymczasowy sie znalazł......

Posted

Gdzie jest, na Lelewela?
Bo jesli tak pedze go jutro zobaczyc.
Mysle ze moze ktoras z dziewczyn udostepnilaby swoje konto na Mopka? I procent AFN odpada, i wiadomo od kogo na kogo.

Posted

[quote name='weszka']O rany jak dużo :( Może choć z bazarku parę zł będzie --> [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111878[/URL][/quote]

dzięki! fajny bazarek!

Posted

[quote name='zachary']Jak wpłacić kasę na Mopka? Czy na konto z 1 posta? Na bielskie czworonogi? Skąd będzie wiadomo,że to pieniądze akurat na Mopa, a nie na Lucy,Mikosia,połamaną Lalkę?[/quote]

mozna wpłacac na konto z pierwszego posta. bielskie czwaronogi to wszystkie psiaki ktore mamy pod opieka . Z tych pieniedzy opłacamy tez Mopka. Na innego z naszych psiaków pójdą pieniadze Mopka w przypadku jak bedzie mial wiecej wpłat niz potrzebuje ale jak narazie do tego bardzo daleko..
jak ktos woli wpłacic na prywatne konto - piszcie pw do mnie lub Hund.