Fenris Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 natalia_aa napisał(a):Niestety Santa nie ma rodowodu, w zwiazku z tym jest juz wysterylizowana. Ogladam te wszystkie galerie i muszem sie zmobilizowac, co by swojej suczy zalozyc. Ad.1 dzięki za odp za mnie :razz: Tak dokładnie jest jak ino piszesz. Ad.2 No wypadałoby, taka aktywność, a swoją sucz zaniedbujesz (fotkowo-forumowo oczywiście:eviltong:) Żaba nie ma rodowodu bo nie jest moją decyzją ... tak czy siak kocham ją nad życie i nie żałuję tego, że została u mnie:loveu: Quote
Selket Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Witanko :multi: Cudna, cudna, cudna :loveu: :loveu: :loveu: A w tajemnicy Wam powiem, że to jakaś siostra mego Gonza musi być..bo on też uznaje tylko zabawę w czołga, gonienie i popychanie innch psów, wyrywanie łapek gdy już się wywalą, ale najfajniej jest to biec za psem i go przewracać :evil_lol: Już wiem do kogo będę zaglądać i wzdychać :loveu: Quote
Fenris Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Tiaaaa skąd my to znamy :diabloti: i naprawde ciężko znaleźć odpowiedniego kompana ... kanarek nie podołał :placz: Jak pogoda przypasi i kumpel z majówki wróci to będą foty 2 czołgów w akcji :diabloti: Quote
Selket Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Fenris napisał(a):Tiaaaa skąd my to znamy :diabloti: i naprawde ciężko znaleźć odpowiedniego kompana ... kanarek nie podołał :placz: Jak pogoda przypasi i kumpel z majówki wróci to będą foty 2 czołgów w akcji :diabloti: To prawda... ni ma skąd brać materiału do zabaw:hmmmm::niewiem::niewiem: U nas na szkoleniu jest OB gronek suczka...jako jedyna sobie radzi z czołgiem..i przerośnięty labek...ALe też jakoś szybko sie kończą:grab: Będzie na co popatrzeć:razz: Quote
Fenris Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 No z naszymi czołgami to jest tak: Żaba silniejsza i zajadlejsza, Ale Argo wytrzymalszy, więc wpierw ona zamęcza jego, potem on ją i są kwita :diabloti: Potem Żaba się chowa bo ma zadyszke, a on dalej na nią łubudu :diabloti: No ale tylko on jeden jedyny :placz: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Witanko CZekamy na nowe fotki i zapraszam do siebie Quote
Fenris Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Nareszcie pogoda i trzeźwość dopisały :diabloti: i mogę zamieścić kilka fotek :p Whippeciątka mojej cioci :loveu: Staruszka Debbie Wojujące maluchy Yukka & Justin Maluchy w kojcu Lulanko popołudniowe, tylko noski szczurków widać :D No i na koniec najsłodsza foteczka :loveu: Quote
Fenris Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Foty ogródkowe:p Żabula na trawniku, świeżo po skoszeniu :p Żabulec z Nikolką :p czyli swoją największą zmorą :evil_lol: Żabia mordka uśmiechnięta :loveu: Żabka pod bramą czekająca by nakrzyczeć na przechodniów :diabloti: Baaaadyyyleeek! Rzuć, no rzuć! Quote
Fenris Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Ale pyszny badyl! Z wrażenia aż mi się ucho wywinęło :loveu: Śmigam w ulubiony kąt ogródka by zniszczyć ten badyl! A to już naszym pokoju, Żabulec zaspana na rogówce :loveu: ach te ślepia zaspane :loveu: Brzydal na moim parapecie :evil_lol: (kot babci, wredny złośliwy głupek:evil_lol:) CDN (kiedyśtam :p) Quote
Izabela124. Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 HEj Ale Zaba jest urocza, wymiziaj ja ode mnie :) Quote
Ad@ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 sliczne fotki Zaby i maluzskow:loveu:ile te male maja? Quote
Fenris Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Maluchy mają 7 tygodni, ciocia kupiła je dopiero nieco ponad tydzień temu :p Są słodziutkie i grzeczniutkie :loveu: choć łobuzować też potrafią :diabloti: musieliśmy cały czas je po ogrodzie ganiać coby nie wlazły w nic, znikąd nie spadły, nie wylazły za płot bo są tak małe że między przęsłami sobie przechodzą .... no i najważniejsze coby nie wpadły do oczka wodnego Żaba cieszy sie na dodatkowe mizianko :p Quote
Selket Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 To musicie mieć z nimi urwanie głowy ;) Ale za to jakie słodkie to urwanie głowy :loveu: Quote
Fenris Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 To kot babci :p Rudy Kuba, niedługo będzie miał 3 latka. Mama ma Kićkę, naszą 14 letnią pannę z humorami, siora ma szczurka o imieniu Jezus :diabloti: i mamy jeszcze 7 letnią królicę Ciapcię, różne rybki i patyczaki ... więc ogólnie wesoły mamy zwierzyniec :evil_lol: Podorzucam nieco na dniach, bo tak jakoś mi się zaimprezowało ... od 5 maja :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hoho ale zwierzyniec:loveu::loveu: CZekam na foteczki:cool3: Quote
furciaczek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No i dotarlam wkoncu:loveu::multi: Powiem tyle...male jest cudna:loveu: a i reszte zwierzynca chetnie popodziwiam:diabloti: Quote
Fenris Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 No to trochę foteczek :p Wpierw Czarna Panna z Humorami :evil_lol: Uwielbia wszelkiego rodzaju kartony, torby, plecaki, siatki. Wystarczy zostawić gdziekolwiek, ona już pierwsza tam siedzi. Gdy się ktokolwiek pakuje na wyjazd ona wpierw musi zwiedzić torbę, sprawdzić czy wszystko jest itd. Bywa to problematyczne bo żal człekowi ją wywalić jak tak słodko lulka ... trzeba jedynie uważać coby jej w szafie, półce czy nawet szufladzie nie zamknąć bo jest zdolna wleźć w tak przedziwne miejsca, że nikt by się nie spodziewał :D Jak zwykle z wymowną miną "czego znowu ode mnie chcesz? Nawet chwili spokoju ..." Tu kot siedzi w prezentach pod choinką. Co roku bezbłędnie odnajduje swój (mimo że kocie są dwa!) i ociera się o niego dopóki go nie dostanie :evil_lol: Tu znów leży z wymowną miną :p Tu obydwa koty podziwiały babci nowego kwiatka, jednak Kićka nie była nazbyt szczęśliwa z towarzystwa Rudego :evil_lol: Tu Rudy jak był mały wylizuje kubek po śmietanie :p No co, troszke wolno :eviltong: Quote
Fenris Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Tu królik w śniegu, jak była młodsza puszczaliśmy ją z psem po śniegu (jak był suchy) i były to dla niej najwspanialsze harce, mogła do woli kopać dołki i fikać po białym puchu :loveu: niestety Ciapci się postarzało, a i psa tamtego, jej tatuśka co to jej pupe mył, już nie ma ... więc zimą co najwyżej dajemy jej wściekle rozwalić kulkę śnieżną :p Tu Ciapucha wściekle obgryza wierzbowe gałązki ... "Co za głąb mi to na drodze postawił?" Tu widok na całą klateczkę, (widoczną na niektóych fotkach z małą Żabką ) jeszcze przed przygotowaniem na lato(dlatego tam taki bajzel i daszek niegotowy :roll:), jak narazie tylko w najładniejsze dni ją tam puszczamy i to nie na długo coby się nie zaziębiła i przesadnie zieleniny nie obżarła Kiedyś ta biała kratka była na suszenie sianka i była to ulubiona miejscówa Ciapci ... jednak od zeszłego roku ma problemy z wskoczeniem tam, dlatego dla jej bezpieczeństwa nie nałożyłem tam trawy bo wie, że na puste nie można skakać :p Tu Żabciok na trawniku :loveu: A tu sie drapie z listków i mrówek co to na nią pospadały podczas karczowania wierzby :p Jak narazie to na tyle bo mi net coś szwankuje :angryy: i nie dość że sie dogomania nie chce otwierać to fotki sie nie ładują na imageshack. w każdym bądź razie ... CDN :diabloti: Quote
Selket Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cudny zwierzyniec :loveu: I kociak cały w śmietance bossskiii :loveu: Quote
Ad@ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 zdjecia boskie sliczne kotki sliczny kroliczek i oczywiscie sliczna Zabka:loveu: Quote
Recommended Posts