jahu Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 witam A ja polecam wszytkim lecznice w Gdańsku Oliwie przy ul. Michałowskiego 37 Dr. Sontag i Taube Swietne dwie lekarki, z dużym doświadczeniem z rewelacyjnym podejściem do zwierząt oraz bardzo miłe. Tu znalazłem ich stronę [url]http://www.lecznica.gda.pl[/url] Bardzo polecam Pozdro; Quote
Ali26762 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Raz się zetknęłam z tą lecznicą, ale nie lekarsko, a informacyjnie i muszę powiedzieć, że udzielono mi mnóstwa informacji na interesujący mnie temat. Pani doktor była niesłychanie miła, zrobiła na mnie niesamowicie dobre wrażenie pod względem zarówno podejścia (nie jestem stałą klientką) jak i bezinteresownego podzielenia się swoją wiedzą. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie sprawa przyrządu do wyciągania kleszczy - w lecznicy tej zapłaciłam za przyrząd 15 zł, a kilka dni później w jednym ze sklepów z artykułami dla zwierząt zobaczyłam identyczne szczypy (różniły się tylko kolorem) za 5,50 zł... No i jakoś tak zrobiło mi się niesmacznie... Quote
asher Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Ali26762']No i jakoś tak zrobiło mi się niesmacznie...[/quote]Mnie tez się robi niesmacznie, bo odnoszę wrażenie, że post Jahu, to tak zwana kryptoreklama :roll: Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 A ja mogę polecić Klinikę dla Zwierząt ProVet w Siemianowicach i Sosnowcu . Pani dr Anna Kałuża świetnie radzi sobie w sprawach skórnych , dokładna , dociekliwa , naprawdę swietny fachowiec .Innych wetów nie znam ale z rozmów jakie przeprowadzałam z ludźmi w poczekalni to wielu trafiło tam w końcowej fazie poszukiwań pomocy i juz tylko tam przyjeżdżają ze zwierzątkami . Quote
jahu Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Mnie tez się robi niesmacznie, bo odnoszę wrażenie, że post Jahu, to tak zwana kryptoreklama Dlaczego 'asher' odrazu kryptoreklama, chyba po to jest ten post aby polecic innym dobrego weta, i taki jest jego cel. Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Jahu, bo ja już taka nieufna jestem 8) Jak ktos wchodzi na forum, tylko po to, żeby zachwalić jakąś instytucję, to od razu rodzi się we mnie podejrzenie, że jest z tą instytucją związany... :roll: Quote
jahu Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 [quote name='asher']Jahu, bo ja już taka nieufna jestem 8) Jak ktos wchodzi na forum, tylko po to, żeby zachwalić jakąś instytucję, to od razu rodzi się we mnie podejrzenie, że jest z tą instytucją związany... :roll:[/quote] Oczywiscie że jestem związany, bo gdybym nie był zadowolony z ich uslug to bym tu nie wchodził i nikomu nie polecał. Chyba w tym nic złego żeby polecać dobrych weterynarzy 8) a że jest to mój pierwszy post to chyba też nic złego, od czegoś trzeba zacząć. Quote
Ali26762 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 A pewnie. I dobrze, że zacząłeś :) Ja tylko pisałam o trzykrotnym przebiciu cenowym na szczypach do wyciągania kleszczy. Rozumiem marżę i te sprawy, ale aż tyle narzutu? Czuję się mocno naciągnięta, choć, jak mówiłam, rozmowa z panią doktor zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Quote
KN Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 ja tez sie dolacze:)) warszawa: nowotwory bezapelacyjnie dr Jagielski dermatologia dr Dembele okulistyka dr Garncarz chirurgia twarda ortopedia dr Degórska chirurgia miekka dr Katarzyna Tuszyńska interna Karolina i Michal Lutomscy Quote
wow Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 hej mozecie mi polecic neurologa przymujacego w warszawie bardzo prosze to dosc pilna sprawa Quote
Kati Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Alicjarydzewska, mogłabyś napisać mi gdzie i w jakich godzinach przyjmuje pani dr A. Kałuża? tzn. wiem gdzie są lecznice, ale w którym mieście w jaki dzień. Kiedyś jeżdziłam do dr. Aleksiewicza, byłam bardzo zadowolona. Niestety Raptus nie bardzo był zadowolony, woli innych wetów, ale to może dlatego, ze tam jeżdziłam tylko z poważniejszymi problemami. Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Kati']Alicjarydzewska, mogłabyś napisać mi gdzie i w jakich godzinach przyjmuje pani dr A. Kałuża? tzn. wiem gdzie są lecznice, ale w którym mieście w jaki dzień. Kiedyś jeżdziłam do dr. Aleksiewicza, byłam bardzo zadowolona. Niestety Raptus nie bardzo był zadowolony, woli innych wetów, ale to może dlatego, ze tam jeżdziłam tylko z poważniejszymi problemami.[/quote]ja jeździłam do Siemianowic .Tam dr A.Kałuża przyjmowała pn , śr, pt od 9-18 a we wtorki i czwartki od 9-11 potem była w Sosnowcu. Malawaszka jeździ do Sosnowca więc może ona wie dokładniej . Poza tym ja jeszcze zawsze starałam się zadzwonić żeby upewnić się czy nie jadę tych przeszło 50 km nadaremnie :wink: Quote
Weronika Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Pozwolicie kilka słów :Karolina i Michał Lutomscy{W-wa Tyszowiecka 6.leczyli moją suke z nuźycy+grzybicy są rewelacyjni ,pomijam podejście do psa(doskonałe) ich wiedza jest imponująca.Na pierwszej wizycie zaznaczyli źe,jeźeli w ciągu tygodnia nie będzie widać poprawy(a stan suki był cięźki}to:jak nie drzwiami to oknem wepchniemy się do doktora Kourou Dembele bo on jest najlepszy w Polsce z dermatologii.Na szczęście poradzili sobie sami dlatego wychwalam ich pod niebiosy. Quote
Flaire Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Weronika']jeźeli w ciągu tygodnia nie będzie widać poprawy(a stan suki był cięźki}to:jak nie drzwiami to oknem wepchniemy się do doktora Kourou Dembele [/quote]Hejki, do doktora Dembele nie trzeba się wpychać, wystarczy się zapisać :wink: i raczej nie ma z tym problemu (przynajmniej w mojej lecznicy, gdzie przyjmuje w piątki po południu). Quote
Kati Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Kati']Alicjarydzewska, mogłabyś napisać mi gdzie i w jakich godzinach przyjmuje pani dr A. Kałuża? tzn. wiem gdzie są lecznice, ale w którym mieście w jaki dzień. Kiedyś jeżdziłam do dr. Aleksiewicza, byłam bardzo zadowolona. Niestety Raptus nie bardzo był zadowolony, woli innych wetów, ale to może dlatego, ze tam jeżdziłam tylko z poważniejszymi problemami.[/quote]ja jeździłam do Siemianowic .Tam dr A.Kałuża przyjmowała pn , śr, pt od 9-18 a we wtorki i czwartki od 9-11 potem była w Sosnowcu. Malawaszka jeździ do Sosnowca więc może ona wie dokładniej . Poza tym ja jeszcze zawsze starałam się zadzwonić żeby upewnić się czy nie jadę tych przeszło 50 km nadaremnie :wink:[/quote] Dzięki za info. Zanim wybiorę się z psem do weta (najpierw musimy wyleczyć ucho) skontaktuje sie z Malawaszką, albo tam zadzwonie. Chociaż do Sosnowca mam niedaleo to wolę nie jechac bez potrzeby. Quote
Aga_i_Papi Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Polecam klinike na os. Armii Krajowej 85a tel 8720781 lek.wet Jarosław Juszczak i lek.wet. Robert Gorzelańczyk w Poznaniu najlepsza:) Quote
Em-ka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [b]Rzeszów:[/b] Polecam lecznicę dla zwierząt "[b]Jamnik[/b]", ul. Bulwarowa 5, tel. 17/ 8540500; na miejscu można wykonać szereg badań (USG, RTG i inne); Od samgo początku mój pies jest pod opieką lek. wet. [b]Sławomira Popiołka[/b] :) jestem bardzo zadowolona - i dziekuję za dotychczasową opiekę i pomoc! Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [b]Em-ka[/b], jakbys jeszcze napisała w jakim mieście jest ten Jamnik, to już by było calkiem super :lol: Quote
Flaire Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='asher'][b]Em-ka[/b], jakbys jeszcze napisała w jakim mieście jest ten Jamnik, to już by było calkiem super :lol:[/quote]asher - czaasami najtrudniej zauważyć informacje w najoczywistszym miejscu... Spójrz na post jeszcze raz, a szczególnie na jego pierwsze słowo :wink: . Quote
Em-ka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='asher'][b]Em-ka[/b], jakbys jeszcze napisała w jakim mieście jest ten Jamnik, to już by było calkiem super :lol:[/quote] [b] [color=indigo]Asher: [/b] [/color] tak jak mówi pierwsze moje słowo w poście: w [b]RZESZOWIE [/b]:) Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :o Trzy razy czytałam i dam sobie głowę uciąć, że tego Rzeszowa tam nie było :o Pora wymienic soczewki na nowe :lol: Quote
Izold@ Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 podnosze temat, poniewaz choc przeszukalam caly (dosc szybko) nie znalazlam nigdzie nazwiska dr Sterny z SGGW... jutro mamy u niego iniekcje dostawowa (nadgarstek) i troche sie martwie.... Quote
Nor(a) Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='Izold@']podnosze temat, poniewaz choc przeszukalam caly (dosc szybko) nie znalazlam nigdzie nazwiska dr Sterny z SGGW... jutro mamy u niego iniekcje dostawowa (nadgarstek) i troche sie martwie....[/quote] zupelnie nie masz o co w tym przypadku :wink: Quote
Izold@ Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Faktycznie Nor(a) - znalazlam troche wypowiedzi na jego temat (dzieki Jagodzie) na molosach i same superlatywy - ufffffffff Quote
Recommended Posts