t_kasiek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dollarek napisał(a):Kacperek to jest straszne:( oj juz nie jest tak zle - skóra ładnie sie goi i oczko tez lepiej :) tylko domku brak :( Quote
hanka456 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Wczoraj kurier przywiózł mi aparat, który posiałam gdzieś w Polsce podczas wyjazdu. Obiecuję, że w weekend pojadę i zrobię aktualne zdjęcia Kacprowi. Quote
t_kasiek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 hanka456 napisał(a):Wczoraj kurier przywiózł mi aparat, który posiałam gdzieś w Polsce podczas wyjazdu. Obiecuję, że w weekend pojadę i zrobię aktualne zdjęcia Kacprowi. :multi::multi::multi::multi:no to czekamy :lol: Quote
jestem_wredna Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jak tylko dostanę nr konta ;) to wpłacę pieniążki z bazarku. Jak się miewa Kacperek? Czy wciąż potrzebne jest wsparcie finansowe? Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gdzie pada? Dlaczego nie tutaj?! Jak nie lubisz deszczu, wybierz spacer w Łodzi, Kacperku. Jak zdrówko? Quote
t_kasiek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 w Krakowie w nocy straaasznie wiało - ale teraz jest ładnie, choc mało słoneczka....Kacperku - a jak u Ciebie ?? :) Quote
Avaloth Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kacperku na pierwszą ! ale ty wyładniałeś w tym czasie jak mnie nie było :) Quote
MagdaH Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Hopsamy, Kacperciu, hopsamy...tylko gdzie ten domek jest???:???: Domku, Kacperek jest tu :hand::hand::lilangel::lilangel::lilangel: Quote
ciapuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wszystkie Cioteczki mają pozdrowienia od Kacperka Byłam wczoraj z Kacperkiem na spacerku i muszę powiedzieć że psiaczek wraca w tempie oszałamiającym do zdrowia. Rana na szyi jest już tak mała że kiedy ma zawiązaną chusteczkę (bo nosi ją zamiast obroży aby nie urażać tego miejsca)to jej praktycznie nie widać.Oczki też wyglądają ładnie.Wiadomo że na jedno widzi i to całkiem nieźle a i drugie wydaje się bardziej przejrzyste i jakby na nie coś widział. Co do stanu psychicznego to ni ten sam pies .Jest otwarty na ludzi ,lubi się nadstawiać do głaskania ,a na spacerkach drepce jak młodzian. Do pełnego szczęścia potrzebny mu już tylko własny stały domek Quote
Tepes Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To świetnie:multi::multi::multi::multi: Kacperku zdrowiej do końca cioteczki Cię kochają:loveu: Wskakuj szybciutko do jakiegoś kochającego domu:) Quote
Neczka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :multi::multi: a kiedy doczekamy się jakiegoś zdjęcia ? :roll: Quote
Recommended Posts