Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacperku dopiero dziś weszłam na wątek........ kochany trzymaj sie, jakie te psy mają ciężkie życie. Człowiek to chociaż powie, czy krzyknie a pies? Tym bardziej w schronisku, nie ma żadnych nadziei, umiera po cichu, nie kochany............i nikt go nie pogłaszcze, nie przytuli ten choć jeden raz przed śmiercią! Dobrze Kacperku, że chociaż Ty masz trochę szczęścia.

Posted

Matko (może raczej Buniu!), jak ta rana się goi! I włosem porasta! I oczko widzi! Jejku, czego chcieć więcej?! Wyrazy uznania :loveu: dla Buni i opiekunki Kacperka - te to się narobiły!

Posted

agata51 napisał(a):
Matko (może raczej Buniu!), jak ta rana się goi! I włosem porasta! I oczko widzi! Jejku, czego chcieć więcej?! Wyrazy uznania :loveu: dla Buni i opiekunki Kacperka - te to się narobiły!

Dobra kobieto ja tylko zdjęcia Kacperkowi robiłam :oops:

Posted

Wiek Kacperka jest oceniany na 6 około może 7 latek. Kacperek przebywa w domu tymczasowym w Łodzi. Jak widzicie ran goi się wspaniale ale oczy jeszcze będą musiały być doglądane/. Wszystko idzie ku lepszemu. Domek musi się pojawić, co pokocha indywidualistę, nie nudnego, a pełnego werwy chłopaka.