mysza 1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Śliczny, jak dobrze, że chociaż jedno oczko udało się uratować. :loveu: Quote
~MaDaLeNa~ Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kacperku dopiero dziś weszłam na wątek........ kochany trzymaj sie, jakie te psy mają ciężkie życie. Człowiek to chociaż powie, czy krzyknie a pies? Tym bardziej w schronisku, nie ma żadnych nadziei, umiera po cichu, nie kochany............i nikt go nie pogłaszcze, nie przytuli ten choć jeden raz przed śmiercią! Dobrze Kacperku, że chociaż Ty masz trochę szczęścia. Quote
Selenga Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Czy Kacperek jest już gdzieś ogłaszany? na Allegro na przykład? Quote
agata51 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Matko (może raczej Buniu!), jak ta rana się goi! I włosem porasta! I oczko widzi! Jejku, czego chcieć więcej?! Wyrazy uznania :loveu: dla Buni i opiekunki Kacperka - te to się narobiły! Quote
bunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 agata51 napisał(a):Matko (może raczej Buniu!), jak ta rana się goi! I włosem porasta! I oczko widzi! Jejku, czego chcieć więcej?! Wyrazy uznania :loveu: dla Buni i opiekunki Kacperka - te to się narobiły! Dobra kobieto ja tylko zdjęcia Kacperkowi robiłam :oops: Quote
hanka456 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Wiek Kacperka jest oceniany na 6 około może 7 latek. Kacperek przebywa w domu tymczasowym w Łodzi. Jak widzicie ran goi się wspaniale ale oczy jeszcze będą musiały być doglądane/. Wszystko idzie ku lepszemu. Domek musi się pojawić, co pokocha indywidualistę, nie nudnego, a pełnego werwy chłopaka. Quote
dagusiek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dagusiek napisał(a):Czy mogłabym prosić numer konta na PW? Ponawiam prośbę Quote
agata51 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A ja pomoziam delikatnie za lewym uszkiem. :loveu: Quote
ewatonieja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 dobrej nocy Kacperku,pewnie jak tylko ogranie się inne tematy to i ju dotrą wieści na temat Twojego zdrowia :cool3: Quote
MaxSta Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Prosimy o zdjęcia jakieś najaktualniejsze bo trudno się przez wątek przegryźć. Quote
Recommended Posts