black_cat Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Podrzucam, chlopak potrzebuje wsparcia i ciepłych mysli:) Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Wsparcie i ciepłe (a nawet gorące) myśli masz u mnie jak w banku, Kacperku. Quote
ciapuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Rozmawiałam z p.Krysią Kacperek widzi na jedno oczko ,rany bardzo ładnie się goją.Wet prowadzący Kacperka był aż zdziwiony że tak szybko zarastają ,a na ich brzegach pojawia sie już meszek :loveu: więc jest nadzieją że nie zostaną bardzo widoczne blizny i zarośnie wszystko ładnie sierścią. Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Cóż za dobre informacje:) Kochany tak trzymaj cioteczki Cię kochają:) Zdrowiej szybciutko i marsz do domu:) Quote
Neczka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ola164 napisał(a):Są moze obecne zdjęcia Kacperka? no właśnie ? :) Quote
szajbus Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No chłopie, jesteś dzielny jak mało kto, ale nadal ci dopingujemy do całkowitego powrotu do zdrówka. Prosimy o domek dla Kacperka! Quote
jestem_wredna Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kacperku, wracaj nam do pełni sił! Tu ciągle trwa bazarek dla Ciebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109722 Quote
bunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mam wczorajsze zdjęcia Kacperka. Co prawda pozować ,to wcale nie chciał za to bardzo chciał być smyrany po zadku i tą część ciała do obiektywu nadstawiał :evil_lol: Kacperek widzi. Widzi co prawda tylko na jedno oczko i to niezbyt wyraźnie ale widzi:lol: Oczka jeszcze bardzo długo będą musiały być leczone no ale skoro są efekty ,to jest o co walczyć ;) Rana goi się pięknie. Zresztą sami zobaczcie Szukamy domku dla tego przystojniaka w bandance ;) Quote
szajbus Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 PIeknie sie goi. Kacperku ciocia jest z ciebie DUMNA jak pawica, a co! Domku, zobacz jakie cudenko czeka na ciebie! Quote
Ola164 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Kacper jest boski to i domek boski sie znajdzie! Quote
Recommended Posts