Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']psina jak ma tyle lat to swój rozum ma i bez powodu paszczy nie otwiera. Dzielny pies i tyle.

Lepszej reklamy RUDZIELCA nie znajdziemy!!! :multi: :multi: :evil_lol:

W ogłoszenia wpisujcie!- szkoda, żeby taki slogan się marnował ;)

Posted

nie wiem kiedy dt mi się zwolni,bo Bellunia pojedzie przypuszczalnie jednak dopiero w czerwcu ,jeszcze nie jest do końca ustalone.
Poza tym ze względu na męża ,muszę brać psiaki z prawie 100% pewnościa,że się wyadoptują.
To,że pies nie ma znaczenia dla moich psów,chyba że gość będzie zadziorą tak jak Dymek ,przed którym mnie ostrzegłyście.

Posted

:razz:Tak sobie czytam i czytam............i stwierdzam z całą stanowczością ze zupełnie nie rozumiem powodu, dla którego ciocia Neris została zwolniona z myślenia i tymże Tofikowym Karmelku:-)

ps. Nerisku tez Cię lubię i znalazłam dom dla Kreona ( acha!!!!)

Posted

Nie została zwolniona i cichaj mi kobieto :cool3:

Jak wiadomo że nie ma DT to się może jakiś JEDNOPSI znajdzie co?

Zaglądałam na nasza stronkę - tam *******nik Paniiiiii jak ta lala! Lampik do adopcji, Szuń jako pokazówkę ma obleśne zdjęcie... ech...

Posted

a zdjęcie Kreona ( już go nie ma :-) ) widnieje również nad pospisem Maks. Ale ja się już twardo nie odzywam, bo jak ostatnio coś tam próbowałam powiedzieć, to dostałam po głowie.

Sorki za offa........

Posted

Neigh napisał(a):
Bardzo mi sie podoba określenie "dziadostwo" pozwolisz Poker, ze do słownictwa wprowadzę:-).

To chyba raczej mnie się powinno o pozwolenie pytać! :mad: