Poker Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Może Toffi albo Karmel ze względu na kolor sierści ? :lol: Quote
luka1 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 psina jak ma tyle lat to swój rozum ma i bez powodu paszczy nie otwiera. Dzielny pies i tyle. Quote
Koperek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='luka1']psina jak ma tyle lat to swój rozum ma i bez powodu paszczy nie otwiera. Dzielny pies i tyle. Lepszej reklamy RUDZIELCA nie znajdziemy!!! :multi: :multi: :evil_lol: W ogłoszenia wpisujcie!- szkoda, żeby taki slogan się marnował ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Słyszycie? kto zlituje sie nad malym -wielkim - walecznym sercem ?Kto pozwoli mu nadal bic ? Poker: Karmelka mamy w domu, wiec z dwoch opcji obstawiam Tofika. Quote
kikou Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pokerku... a czy przypadkiem u Ciebie nie zwalnia sie domek tymczasowy??? Moze bylaby to sznasa dla staruszka? Tylko, ze to chlopak!!?? Quote
Neris Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kombinujcie, to mnie zwolnicie z myślenia o nim... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Iwa, jestes wolna w najblizszych godzinach ??? Quote
Poker Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 nie wiem kiedy dt mi się zwolni,bo Bellunia pojedzie przypuszczalnie jednak dopiero w czerwcu ,jeszcze nie jest do końca ustalone. Poza tym ze względu na męża ,muszę brać psiaki z prawie 100% pewnościa,że się wyadoptują. To,że pies nie ma znaczenia dla moich psów,chyba że gość będzie zadziorą tak jak Dymek ,przed którym mnie ostrzegłyście. Quote
Neigh Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :razz:Tak sobie czytam i czytam............i stwierdzam z całą stanowczością ze zupełnie nie rozumiem powodu, dla którego ciocia Neris została zwolniona z myślenia i tymże Tofikowym Karmelku:-) ps. Nerisku tez Cię lubię i znalazłam dom dla Kreona ( acha!!!!) Quote
Neris Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nie została zwolniona i cichaj mi kobieto :cool3: Jak wiadomo że nie ma DT to się może jakiś JEDNOPSI znajdzie co? Zaglądałam na nasza stronkę - tam *******nik Paniiiiii jak ta lala! Lampik do adopcji, Szuń jako pokazówkę ma obleśne zdjęcie... ech... Quote
Neigh Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a zdjęcie Kreona ( już go nie ma :-) ) widnieje również nad pospisem Maks. Ale ja się już twardo nie odzywam, bo jak ostatnio coś tam próbowałam powiedzieć, to dostałam po głowie. Sorki za offa........ Quote
Koperek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dziadostwo się przedstawia :eviltong: :evil_lol: :loveu: Quote
ecci Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Poker napisał(a):śłiczne to dziadostwo :loveu: a jakie kudłate!!! Quote
Neigh Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Bardzo mi sie podoba określenie "dziadostwo" pozwolisz Poker, ze do słownictwa wprowadzę:-). Quote
Neris Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 On w zasadzie bezpieczny, ale tamta trójka ma już wyroki... Quote
Koperek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Neigh napisał(a):Bardzo mi sie podoba określenie "dziadostwo" pozwolisz Poker, ze do słownictwa wprowadzę:-). To chyba raczej mnie się powinno o pozwolenie pytać! :mad: Quote
Neigh Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 A to pytam w takim razie:-) Neris rany bolek, jaka trójka??? Quote
Recommended Posts