Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę mu kurczę nowe porobić.
Ale chciałabym go do końca ostrzyc, a nożyczkami nie jest łatwo.
Maszynkę 3 miesiące temu na 2 dni pozyczyła znajoma i tyle ją widziałam, muszę chyba osobiście się pofatygować i być mniej miła.

Posted

On chyba jednak nie jest wrednowaty, bo inne psy w zasadzie ignoruje.

Jedynym wyjątkiem jest moja jamniczka Iris, jak ona wyjdzie do jego części podwórka Nemo zadziera ogon i kroczy za nią dumnie trzymając nochal jak najbliżej źródła najprzyjemniejszych zapachów.

Posted

Dzisiaj biega po ogrodzie za Mateuszkiem, uważa chyba że Mateuszek ma w tym jakis cel.
Coraz bardziej go lubię.
Na zimę chcę mu kupić kaftanik, to będzie pierwszy pies u mnie który coś takiego będzie nosić, ale on jest malutki i nie jest w takiej dobrej formie jak jamniki, więc musi chyba.

Posted

luka1 napisał(a):
Dawno mnie tu nie pisano - idziemy się pokazać. ( A "yorkowate szleństwo" znowu ma 2 obserwatorów)

Luka, gdzie on tam yorkowaty? :mad: Toż to pekińczyk jest!!!
I tej wersji zamierzam się trzymać! ;)

Posted

luka1 napisał(a):
nie czaruj wszyscy wiedzą jak te cholery u ciebie mają (i dlatego ich nie zabieraja :evil_lol:)

Do Nemo to by pasowała ta poczwara Kanzaj. ( znaczy się Fifi - należąca do Kanzaj - wt czyt. wieczny tymczas)......znów mnie dziś w łydkę użarła. Obiecałam Kanzaj, że jeszcze raz......to jej kaganiec kupię i będę za kazdym razem oczekiwać okazania najnowszych szczepień......a jak nie to donos..!!!!!!

Posted

A gdzie sa nowe fotki Nemusia?
Byly obiecane po fryzjerze, mial sie zaprezentowac z nowa fryzura, a ja czekam......;)..i czekam...:razz::eviltong:.. i ciagle zagladam z nadzieja...:cool3::evil_lol: